Försenad rapport om julen

Ja, jag vet att jag borde ha skrivit för flera dagar sen men jag har bara inte kommit mig för det. Egentligen har jag nog haft tid, men orken att sätta mig när och faktiskt skriva har varit mindre. 

Julen var bra iaf. En av dom bättre, faktiskt.  Åkte till vindeln och träffade halva släckten bestånde av morbröder, kusiner och kusinbarn. Längesedan vi var så många på julafton faktiskt vilket var mkt mysigt. Dessutom är det inte helt fel att fira jul tillsammans med pojkvännen heller. Det blir liksom speciellt på ett speciellt sätt då :)
Jag blev grymt nöjd med mina presenter också. Fick bland annat ett tele-objektiv, en elddiabolo, en vanlig diabolo, en flowerstick, sminkrådgivning i en timme + smink för 380 kr, ett minibiljardspel, endel kläder, karatebälte med mitt namn skrivet på med japanska tecken, och endel andra saker också. 
Och jag och Lenny hade en elduppvisning ute på gatan vilket nog imponerade min släckt lite iaf. Provade nya elddiabolon då också, och den funkar skritbra!

Juldagen är nog egentligen min favorit tror jag. Om man bortser från att jag faktiskt måste prata med min farfar i telefon vilket jag inte tycker om (okej, jag tycker om farfar men inte att prata engelska). Det som faktiskt är bäst med juldagen är maten. Julbord är liksom inte min grej, men ingenting går upp emot kalkon på the christmas day! Det är nog just av den anledningen att jag bara äter det 1 gång per år som gör att jag uppskattar det så mycket. Kalkon är heaven. Men Christmas pudding är ingen höjdare.

Nu är det snart nyår och jag har inte kommit på något nytt nyårslöfte och jag vet inte ens om jag tänkter försöka komma på något. Jag är ju inte den som brukar kunna hålla dom iaf....
Nyår kommer firas hemma i mitt hem iaf med dom jag tycker om allra mest. Det kommer bli bra, det blir det alltid.
Och det ska firas med skumpa. 

Idag kom det faktiskt lite snö och det är jag lycklig för. Även om det bara är lite och även om det gör att det bara blir ännu halkigare ute, så gör det mig lycklig. och det gör du med =)

Dags att lägga ner skrivandet och gå och hjälpa Lenny att laga mat. 
hejsan.

A Thousand Miles

Dan före dan före dopparedan. Jag är färdig med alla julklappar och det känns kung. Dessutom är det här typ första året på länge som jag inte säkert vet något som jag kommer få i julklapp, det känns också kung. Det gör också att jag längtar grymt mkt till att få öppna mina presenter. Men det roligaste med julen är egentligen att ge julklappar, faktiskt. Därimot är jag grymt sugen på att veta vad som finns i paketet som ligger på Lennys skrivbord. Det är liksom tungt och när jag öppnar det kommer jag säga typ "mnhå" och när peter fick veta var det var så sa han "oj, det låter som att de skulle kunna kosta 1000 kr". Jag har ingen aning om vad det är för något. Jag hatar dåliga lettrådar, eller ja egentligen är dom väl bra. Men ändå.

Mysig kväll med brudarna igår. Fick en myycket fin ram av Vickan med en fin bild på oss två i :) Den ska stå bredvid min säng faktiskt! Föresten har våran dator tagits ut ur mitt rum nu, det är bra för nu slippar jag onödiga och oönskade besök i rummet under mysiga kvällstider. heh. Har endast min egna tjocka fula dator här nu. Men den funkar jättebra, faktiskt.

Jag är less på att snön inte kommer, att det bara är sådär småkallt till ingen nytta! Fast egentligen är det ganska fint för asfalten glittrar, men det är finare med snö som glittrar. Och min och Julias två åriga tratition att åka skrana på rödberget på julaftonsmorgon kan ju bara glömmas. Mkt dåligt.

Nu tänker jag lägga mig i sängen och se på en film. och vila min mage. Att jag aldrig lär mig att den inte mår bra av grädda och chocklad, men det är ju så satans gott.
hursomhels.

puss.

Himlen hänger stjärnsvart..

.. men snön ligger inte blå. Fast mörkret är så bäckmörktt och stjärnorna är små. tihi.
Jag taggar kvällen extremt mkt. Det ska bli så fint och jag skulle inte förvåna mig om jag börjar gråta. Mesig som man är. Jag har tränat gläns över sjö och strand, men den går inte att sjunga längre. Men det ska nog gå bra ändå!
ω
Jag vet att jag inte är en duktig elev, vi har genomgång på massa typsnitt och jag sitter här och skriver blogg. Jag har tappat lusten för skolan. I want 9m.

Teatern Hovet och Hundarna är färdig spelad och jag är mkt glad att jag fick vara med. Erfarenheter. Lycklig över att sista föreställningen gick mycket bra och att vi lyckades klara oss utan att tappa diabolon. Bra jobbat Dobbi!! och Lenny och Vickie :)

Snart är det julafton. 5 dagar faktiskt. 5 dagar är ingenting. Jag har inte köpt färdigt alla julklappar vilket är mkt dåligt eftersom mina pengar försvinner mer och mer. Utan att jag egentligen vet vart dom tar vägen. Men Vickan ska med mig på stan idag och hjälpa mig med en viss persons julklapp som inte är lätt att bestämma. Han är liksom värd de bästa, men det bästa är svårt att hitta.

Och på Söndag ska vi ha lilla julafton och jag ska köpa en julklapp till Joel. Mkt svårt. Jag har ingen aning om vad man köper till en kille som honom. Jag får väl sticka en mössa, eller nått. Det blir nog bra.

Men nu ska jag försöka lyssna. Jag ska va en duktig Vickie i tre timmar till, sen är det över i två veckor frammåt. SKÖNT.
ha det gött. Tjoflöjt!! :)

När det lider mot jul

Tredje advent idag och 8 dagar kvar till Julafton. Känns lite mysko, men jag har ändå fått lite julkänsla. Slog in massa julklappar till julmusik idag. Kom på att jag har mycket pengar kvar och bara några få småsaker kvar att köpa, så den här julen blev inte så fattig för mig ändå. Det känns toppen!

Annas fest var great. Alla var uppklädda och fina. Vi sjöng Disneylåtar och dansade till Håkan Helström. Det var mysigt! :)

Mysade och kollade på en schrektig god jul med Lenny igår. Tack föresten för att du fixade den jävla rutan som jag inte kunde få bort här på bloggen förut. Danke. mihi, tyska. Jag saknar Karin :O Borde gå till grubbeskolan och hälsa på någon dag!

Har kommit på att jag från den 28 december inte kommer att se min bror på 5 månader vilket känns sjukt jobbigt. 5 månader är mkt. Men jag antar att jag klarar mig.

Nu ska jag gå ner och baka julgodis. Tjosan! :)


Kärlekskalas

Sitter på skolan nu, rätt så onödigt eftersom vi inte har haft någon lärare på multimedian idag, och jag har inte jobbat ett skit utan bara kollat färdigt veckans avsnitt av mitt kära Andra avenyn. Jag förstår inte hur man kan bli så beroende. Tokigt

Lördagkvällen blev bästa på länge. I kollketivet bakades det pepparkakor för fullt av mig, Lenny, Anna och Julia. Det blev alltifrån näsor, till bajshögar, älgar och eldsjälshjärtan. Det ska vara mkt mjöl i ansiktet också, annars är det inte rätt. Ni kan gå in på http://footfalls.bilddagboken.se och kolla på bilder från bakningen ;D

Och jag klarade graderingen igår så nu är de bara 2 graderingar kvar ifrån svart. Jag är taggad nu, högs två år ska det få ta! Helst mindre.
Cirkusträningen blev lite lam, men det brukar ju bli så. Söndagar är sega.
Sen flyttade vi möbler i kollektivet för där ska de få nytt golv. Mkt dammrottor vill jag lova.
Och sen blev det glögg hemma hos mig med min mor och far. och jag är nog den ända tjejen som tycker I-robot är bra. För den är faktiskt bra :)
och sen somna bredvid dig som ett perfekt slut på dagen :) och du är finast, så de så!

Nu ska jag gå till caféterian och köpa mig en dricka, för jag håller på och törsa ihjäl!
Kram och kärlek!


Buffalo Soldier

okej, jag är glad igen :) Anna kommer hit. TAAAACK. min kväll är räddad :)

Ingen och jag

Okej, jag åkte hemifrån för att inte bara sitta ensam vid datorn eller sitta och se på idol-finalen, men det kommer ändå vara det ända jag gör ikväll, för nu sitter jag ensam ändå. Fast i mitt andra hem.  Lenny har åkt på grabbfest och Erik och dom andra är hos Kim, så här sitter jag. Jag spelar tetris, låter rätt kul va?
Jag ska kolla om Lenny har någon bra film snart, också ska jag poppa popcorn, sen ska jag krypa ner i sängen och bara göra ingenting. Eller sova. Det vore faktiskt rätt najs, för jag är grymt trött.
Jag vill baka pepparkakor, kanske borde ha stannat hemma ändå..?
Åh jag hatar ensamma fredagkvällar, och lördagkvällar också för den delen. Egentligen hatar jag alla ensamma kvällar, men mest helger för då ska man inte va ensam. Det är emot mina principer.

Nåväl. Jag ska väl försöka roa mig.
bye


Let it rain...

....NOT.
snälla ge mig lite snö att åka snowboard på? jag är så grymt taggad..

Matteprov igår, det gick typ bra. Kanske för att jag för en gångs skull verkligen pluggat. Ett VG till Vickie kanske? :)
Slutade tidigt och plaskade hem i håliga skor. Jag var lite blöt om fossingarna när jag kom fram till stan vill jag lova. Men what to do, what to do?
Mina andra skor har jag lämnat in på 59;an, för de är hål i dom också. Jag får för mycket på hälarna tydligen, men man tycker ju ändå att skor borde hålla för alla sorters människor. Även dom som går för mycket på hälarna. Iaf kommer jag få mina 700 kr som jag la ut på skorna tillbaka, så jag ska köpa nya skor. Men då kommer liksom det problemet igen, att måsta köpa nya skor. Jag var ändå nöjd när jag hade hittat dom där skorna för dom var både coola, fina och halft vintriga. För jag vägrar köpa helt vintriga skor.

Lenny följde med mig hem efter skolan igår och pluggisar som vi är så satt vi och pluggade. Men bättre tillsammans än ensam iaf ju! :) Sen lagade jag världens godaste fläckpannkaka och tjocka som vi är så åt vi upp hela pannkakan för oss själva ^^

Egentligen skulle jag vara med min kära Vickan heeela helgen, men den jävla graderingen kom ivägen för våra planer. Nu måse jag istället stå ut med Ted en hel helg istället. Men snubben är ändå rolig. "Det är absolut baajs!". 70 bast och fortfarande bäst i sverige? Det är typ bra gjort, sån ska jag också blir när jag blir stor! Jag ska dock inte skaffa barn när jag är 70, som han ^^

Hade värst mys med the Family igår, käkade pepparkakor, lussebullar, drack glögg och åt christmaspudding (okej, jag åt inte, bara smakade.) Och min bror är så extremt söt och jag kommer sakna honom så sjuukligt mkt. "latfjärt".

Det är fint att somna och vakna bredvid dig. Jag är lycklig :)

Nu börjar lektionen. Puss och kram och nyp i stjärten.

Let's börja nu då :)

Julia har startat en blogg, och alla andra har också en blogg och Tomas Polvall inspererade mig till att börja skriva igen, så nu startar jag också en. Egentligen har den funnits i några dagar nu, eller snart en vecka, men tänkte att jag inte skulle börja skriva förrän den såg riktigt bra ut, men jag kunde inte hålla mig.
Jag har försökt med allt men jag kan bara inte få bort den jävla rutan som hamnar utanför där uppe ^^ nån som vet hur man gör och kan hjälpa mig? Annars tycker jag att jag är rätt klyftig med det här att lära mig hur koderna funkar och sånt, men så finns det ju lite fuskhjälp på internett också. Internett är verkligen bäst. Finns inget man inte kan hitta tror jag.

Jag borde verkligen verkligen plugga nu, men jag har verkligen verkligen ingen lust. Matteprov imorgon och Engelskaprov på Fredag, jag är inte taggad. Matteprovet lär ifs inte vara särskilt svårt, om de nu inte var för att jag aldrig riktigt har lärt mig klockan.

Jag saknar Örebro och alla eldsjälar. Sjukt mycket faktiskt. Hade inte tvekat en sekund om jag fick chansen att stanna kvar där med allihopa en vecka till. Jag saknar myspaul och jazzbyxeNinja. Och jag saknar Olles bas spelande och jag saknar två diabolos. Konstigt nog saknar jag tillochmed att sova på endast ett liggunderlag. Jag är wierd! Men jag taggar EWP. Sjukt mycket faktsitk!

I helgen ska jag gradera. eller ja, om jag klarar det alltså. Andra kyu. Bara två år kvar till svart nu? Känns som att Ted kommer klaga på mina sparkar för eftersom min ljumske är fucked up så har jag problem med att sparka högt med vänster ben. Fast egentligen är det nog bara jag som är lat och har tränat för lite.

Mitt hår står rakt upp, som alltid efter att jag vaknat. Ganska tufft ändå.
Men nu måste jag verkligen verkligen plugga. Så att jag slipper ikäll och kan va med dig istället :)

Ha det bra.
kram

RSS 2.0