lollipop

Idag är en bra dag, och det var gårdagen också. Lenny har fått jobb och han är glad vilket gör att jag också är glad. Och jag behöver inte plugga för vi har APU hela veckan, vilket också gör mig glad. Mindre glad gör min mage mig som aldrig vill ge sig och jag lär måste anlita en dektektivbyrå snart som kan söka rätt på felet. Eller så kanske jag borde gå till doktorn helt enkelt.
Just nu stör jag mig extremt mkt på våran lampa som blinkar. Den stör mig så mycket att jag faktiskt vägrar att släcka den.

Har förövrigt hittat ett väldigt bra spel som jag brukade spela för några år sedan.
http://www.albinoblacksheep.com/flash/flygirl.
Mkt roligt spel, har kommit till level 22 som mest.

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.
<3


Nu ska jag äta mat och sen är det träningsdags. Jag är taggad på att känna mig sådär mjuk och utsträckt efteråt, dock mindre taggad på själva träningen.
Anyway.
Hej hej leverpastej.

Ett förlorat liv, raclett och mjölkmage

Det känns så konstigt. Inte för att jag kände honom väl, vi hade ju bara umgåtts några gånger som små, men ändå känns det så konstigt att han nu bara är borta. Det är så svårt att tro att han, den blyga och blonda killen skulle av egen vilja ta steget och hoppa. Iaf som jag uppfattade honom, så var han inte sån. Och andra sidan är det väl så med dom flesta som begår självmord, ingen förstår varför.
Om det nu ens var så att det var självmant, det lär väl ingen få veta. Mina tankar just nu går mest till familjen och min granne som var bästa kompis med honom. rip simon.
Så sjukt mkt tragiskt.

Igår var för övrigt en toppenkväll. Det var verkligen vad jag behövde efter den otroligt stressiga veckan. Underbara människor, god mat, god efterrätt och sen chill och mys. Och att sitta och sjunga och spela med mina brudar igen, det slår allt.

Och jag vill verkligen verkligen inte få mjölkmage. Jag kommer aldrig tillåta mig själv att inse det, även fast det just nu verkar som att det är precis vad jag håller på att få. Jag hatar vatten till mat, det kommer aldrig att gå. Liksom pannkaka och palt utan mjölk???!!! Fuck it.
Känner mig grymt osocial ikväll, men mår inte särskilt bra. Man kan inte va på topp alla dagar.
Lov nu tack.



Aldrig mera rädd

Jag är grymt trött och väldigt slut i kroppen. Låg vaken säkert en timme efter att Lenny somnat igår och dessutom har jag vaknat x antal gånger under natten. Jobbigt oroande drömmar.
 
Igår åkte vi snowboard i Agnäs hela dagen. Eller ja, hela dagen blev det väl inte. Från 10 till 1 ungefär. Jag blev mest bara irriterad på alla människor i backen, och jag tror att jag håller på att lessna på snowboard. Hör och häpnad, jag funderar på att börja åka skidor igen. Och jag längtar extreemt mkt till fjällen.

Jag är rätt nere idag, jag vet inte varför och jag har ingen anledning men märker att jag hamnar i mina egna tankar lite för ofta idag. Kanske är denna veckas stress som har orsakat det hela. Känns som att jag aldrig kommer kunna andas ut efter det här. Men två veckors apu + lov borde väl göra mig till mitt rätta jag igen. I hope.

och min mamma är finast i världen.

Nu har vi redovisning för Mp1 a och b + mp2orna.
hejsvejs.

Nytt pussel på G!

Hej Hej.

I Torsdags var jag på poetryslam. Det var mkt mkt roligt!! Vi fick till och med vara jury och alla deltagarna var jättebra. Ska absolut gå på den andra delfinalen på Schmäck den 2/5.
Annars var alla hjärtans dag en bra dag med käk på megazone och sen biljard. och puss på dig min kära :)

Har köpt ett nytt pussel som är grymt snyggt. Ska göra det till en tavla som ska hänga i mitt nya rum.
Satt och tänkte på en sak som stod i Katarina Von Bredows bok "Den jag vill vara". Att pussel är så bra på något sätt. Antingen passar bitarna, eller så passar dom inte. Antingen rätt eller fel liksom. Finns inget mellanting. Det är skönt med pussel, ibland behöver man något som inte har något mellanting.

Ikväll har jag varit med Julia och vi har tillsammans med mamma gjort ännu en spännande maträtt nämligen roclett. Det var mkt gott.
Sen blev det nostalgi med DarinDVDn och tjejsnack till Lenny kom :)

Har fått tillbaka min huvudvärk, så nu ska jag lägga ner datan en stund eftersom jag nästan tror att det är den som är orsaken.
Godnatt.


<3

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!



Jag älskar dig!!

TjockVickie

Jag har blivit galet tjock på senaste. Efter att jag varit sjuk och knappt ätit nånting, så käkar jag typ allt jag kommer åt nu. Eller okej, Pappas köttfärslimpa var ingen höjdare, så den får nu ersättas med Pringles. Fast jag ska lägga ner med det här tjockätandet snart, ska bara äta upp lite av de 3 kilon jag blev av med när jag var sjuk ;)

Idag har jag och Linnéa slått varandra. Jag minns inte av vilken anledning, antar att det var jag som började, som vanligt :P Fast det var mest tasktigt när Linnéa rullade bort min stol så att jag ramlade på golvet. Fast ganska roligt också.

Har haft min redovisning om min kamera som jag tappade bort idag. Tror att det gick bra, även om mitt ämne inte var det roligaste, och även fast jag rörde på fötterna lite för mycket.
Jag har panik också för jag har upptäckt att jag omöjligt kommer hinna med att göra färdigt allt som ska vara färdigt till bokprojektet i tid. Iaf inte med tempot som jag har nu...

Ida-Karin kommer kanske hit vecka 18. Eller jag hoppas på det iaf. Vore himla kul, och dessutom har jag huset för mig själv den helgen + hela veckan efter. Och det är också himla kul!!

Nu ska jag sluta blogga och göra nått mer vettigt.
Pusshej.

 Är grymt sugen på att köpa den här tröjan från Jason Mraz hemsida =)


För fint väder för att inte skriva blogg

Jag är glad idag. Det är nog vädret. Eller också är det Linnéa. Hon har ju som en tendens att smitta av sig av sin glädje.
Jag har matte just nu, borde räkna eftersom jag ligger efter lite sen då jag var sjuk, men jag känner mig duktig och har redan nästan räknat ikapp så jag tycker själv att jag förtjänar att vila en stund.
Linnéa ritar alla hjärtans-dag kort. Jag blev typ taggad på alla hjärtans dag nu. Fast egentligen vet jag inte om jag gillar den dagen, ibland känns de som att den finns till för att affärernas skull. Men annars är det väl ganska fint med en dag att fira kärleken på. Jo, jag kanske gillar alla hjärtans dag iaf.

Linnéa fick kylskåpsmagneter av mig idag, som jag har tänkt ge henne ända sedan innan jul nån gång. Hon blev ganska glad iaf, det var roligt.

Det känns faktiskt jättebra att det är sol ute. Och det känns bra att veta att jag kommer få chickennuggets till middag idag. Det känns mindre bra att jag har lämnat min mobil hemma. Och jag vet att den ligger där och burrar för jag har ju alarmet på och alarmet burrar tills man stänger av det. Och jag vet att pappa kommer bli så galet förvirrad av en burrande mobil, som inte heller slutar burra. Han kommer tro att någon är desperat efter att få prata med mig, så kommer han försöka svara i telefonen. Det kan bli ganska roligt ändå. haha

Nu har jag och Linnéa iaf bestämt att vi ska göra alla hjärtansdag kort imorgon. Sen ska vi lägga in dom i randomfolks skåp. Det blir gulligt. Värsta hemligt. och kul.
Det blir roligt.

Nu sluter lektionen tror jag.
hejsvejs

I'm no superman

Äter vofflor nu. Det är sjukt hur gott det egentligen är med vofflor. Galet gott. Med grädde och hjortronsylt.

Hade jättetrevligt igår. Tack för kvällen tjejor. Så väldigt mkt kul att få snacka lite tjejsnack. Även om det kanske blev lite högljut ett tag vilket ledde till att det blev lite smått pinsamt efter Sandras stönande, men sånt man får leva med :)
Vi måste verkligen börja träffas oftare, och jag taggar nästa helg!

Här hemma går det knappt att bo längre, hela min övervåning är som en enda stor arbetsplats. Har varken dörr på mitt nya eller gamla rum. Inte på toaletten heller för den delen. Men man får väl stå ut, det ska ju bli bra så.
Ska åka och kolla på lite lampor och sånt till mitt rum nu. Brunt och Olivgrönt kommer det vara, ska nog få dit lite guld också hade jag tänkt.

Jag vill åka till Halmstad och träffa Idis, känns som att det var alldeles för längesen. Hade varit så mkt lättare att bara bo några få timmar ifrån varandra, men nu bor vi ju nästan på varsin sida Sverige. Kasst. Miss you.

Nu ska jag göra ett nytt försök med att lägga in bilder från min kamera till datorn sen ska jag fortsätta på mitt pussel.
Hejsan hoppsan.

Muffzor of death

Tillbaka till skolan igen och tillbaka till den eviga bubbleshooter tävlingen. Jag ska bli först på 1000000 poäng, oyes I will.
Trodde att det skulle bli ett stort problem att kliva upp imorse, men vaknade cirka halv 7 och hade otroligt ont i axeln/nacken så jag blev tvungen att kliva upp redan då. Efter att ha suttit framför TV'n ett tag blev det dock lite bättre och jag kunde ligga i sängen en stund till. Somna om gick däremot inte.
  
Igår åt jag fondü för första gången i hela mitt liv. Det var Lenny som fick impuls och blev sugen på det, och mamma hakade på och sen satt vi där och doppade köttbitar i bubblande olja. Gott, mysigt och framför allt spännande! 
Sen blev det snooker, och jag vann ett frame. mkt bra. Är väldigt sugen på att ställa upp i biljard skol-dm faktiskt, ska försöka få med mig två tjejer som är sugna på att åka till Skåne och spela. Det lär ju inte vara många tjejer som deltar direkt ;)

 Jag har blivit så extremt peppad på pussel helt plötsligt! Tror bannemig att jag måste gå och köpa mig ett helt nytt pussel till helgen. Ett med något annat motiv än landskap, för himlen är alltid så otroligt dryg.

haha.
Lenny har börjat med nya mkt irriterande ord som "lord", "zor" och "of death" och sätter ihop dom i olika konstiga kombinationer som Lenzor lord of death. Jag är vickzor. Igår kväll blev det lite för mkt när vi först pratade om magsår, som självklart blev magzor osv...
Lenny: Tänk dig ett muffzor då. *lång tystnad och sen med väldig spänning i rösten* Muffzor of death.
Det var roligt. Faktiskt. Lite för mkt, men det var roligt.
3 månader nu btw, och du är finast i välrden :)

Nu borde jag börja på mitt referat eftersom lektionen snart är slut.
tjolahopp.

KUKHARE!

Hade skrivit jättemkt och nu försvann allt. TACKSAMT! Bara därför tänker jag inte skriva om det.
Tack och hej leverpastej.

Jag älskar dig :)

Sjuklingar

Sjukt mkt sjukt var det här. Lenny har haft influensan sen i torsdags, jag fick den igår. Vi mår piss, Lenny lite mer.
Jag är iaf glad att jag slipper vara sjuk ensam, och om man ska se de hela från den ljusa sidan så slapp jag ju gå till skolan och får umgås mer med dig :) Och de stunder då vi inte mår helt bajs, är det rätt mysigt!
Men de stunder då febern går upp över 38 och man har ont verkligen överallt, då vill man helst bara dö.

De händer saker i mit rum. Ena väggen är brun, resten vita. Pappa håller på att byta min dörr (ÄNTLIGEN MED LÅS, TACK!) och mamma håller på att måla min hylla. Det kommer nog bli fint :) Ska få en soffa och tv bord också, så det blir lite mer som ett vardagsrum. Sen ska ju de olivgröna färgerna komma in i rummet också. Wii, längtar tills de är färdigt så jag kan börja ta hem folk hit igen!!

Har inget mer vettigt att skriva. Så nu ska jag pussa på min älskling och sen ska jag börja läsa min nya Katarina von Bredow bok :)

hejs.


RSS 2.0