bananer

Klockan är kvart i 2 och jag är fortfarande vaken vilket är mkt dumt. Ska upp halv 9 imorgon för att åka till Buberget och som det känns nu så kommer jag inte kunna somna på ett bra tag till. Hatar verkligen att sova ensam.
Jag var så sjukt trött tidigare ikväll och nu kan jag bara inte somna. Har ingenting vettigt att göra heller, det är rally på TV och ingen är villig att prata med mig på msn, antar att dom flesta är någon annanstans och roar sig än framför datorn. Så jag sitter och samlar bananer på apberget. Vilket liv.
Jag är rätt taggad för morgon dagen ändå. Hoppas på vädret, att det inte sviker den här gången.

Jag är hungrig. Sjukt jobbigt att somna på fastande mage faktiskt. Också kan det inte sluta rinna ur mina ögon. Inte för att jag gråter, men det bara kommer massa tårar ändå. Kanske är lite trött iaf.

Lite komiskt inatt. Lenny väckte mig för att jag började hyperventilera mitt i natten. Jag drömde en mardröm. Den var extremt läskig. Drömde om en tjej som såg ut som dockan i saw, fast han var en tjej liksom. Det var läskigt, faktiskt.
31 bananer nu. gosh jag är nörd.

Nu ska jag sluta blogga iaf.
mosch mosch

Massor med lathet

Skön dag!
Jag och Lenny vaknade av klockan halv 7 imorse och kände inte alls för att gå upp, så vi "försov oss". heh.
Somnade om och vaknade inte förrän 9 och då var det ju som ändå ingen ide att gå till skolan så jag ringde mamma som sjukanmälde mig.
Åkte till stan i snöstormen för att se när Anna blev tatuerad. Fick hålla Annas hand, hon var grymt nervös. Men vem skulle inte vara det? Jag blev ändå lite taggad, förutom just det att det såg ut på Anna att göra hyffsat ont. Fast å andra sidan är nog smärta i en halvtimma lätt värd en tatuering! Så nån gång blir det nog av. Förhoppningsvis.

I af så köpte jag godis och åkte sedan hem igen, käkade nudlar och sen har jag fixat färidgt min novell. Har pratat med bror på skype också, roligt att höra hans röst igen. Kan lova att jag saknar honom endel, men är också grymt avundsjuk att han får uppleva allt det där.

Imorgon är det Fredag igen och det känns som att det var Fredag igår. Det är knäppt hur fort dagarna och veckorna går. Fast det är rätt så skönt, jag vill helst bara gå ut gymnasiet. Hyffsat skoltrött vilja jag lova!
I af så bär det av till Buberget på Söndag för lite snowboard åkning. Jag är grymt taggad faktiskt! Känner på mig att det som vanligt kommer bli alldeles för lite åkning i vinter. Mkt tråkigt.

Nu är det dags för käk. Funderar på att skippa träningen ikväll. JAG VET, JAG ÄR LAT. Men ja, jag är lat helt enkelt. Inget att göra åt.



When I look into your eyes
I know that it's true,
God must have spent a little more time on you
Du är det bästa jag har.


 


kukhare

Hej!
jag är en förvirrad tjej
som säger .... hej.
Nämen

Egentligen har jag inget vettigt att skriva här, fick bara lust att göra ett inlägg eftersom Linnéa nyss skrev blogg.
Det snöar igen, det är roligt. Eller egentligen inte roligt men bättre än slask iaf.
Jag kommer inte hinna skriva mer nu, för jag är rätt hungrig och lunchen börjar nu. Jag hoppas att det är bättre mat idag än vad det var igår. Igår fanns inte ens vegmat. Och inte mjölk heller, och inte fil. Dåligt värre.

Innan jag går så ska jag lägga in några roligheter.

"Vad är en groda utan ben?
-Hopplös"

"Var köper man billigast kor?
-Korea"

"varför håller presidenten för sin kuk när han duschar?
- Han vill inte se ner på arbetslösa"


No one loves you, like I love you

Rätt roligt egentligen. Det här är nog första gången på hela det här skolåret som jag inte velat gå hem från skolan. Har skrattat mer än jag gjort på jättelänge ikväll. Med Clara och Linnéa som var precis lika flummiga/trötta som mig så hade jag skiiiit kuuul. Desstuom har jag gjort färdigt bakrunden till mitt bokomslag och det blev fett med bra! Jag är jättestolt, faktiskt.
Linnéa har fotat jättefula och jätteroliga bilder på mig i fotostudion ikväll också. Får lägga upp nån här när hon skickat dom. heh.

Det är lite roligt och lite bra eller egentligen väldigt mycket bra men lite småjobbigt också. Skrev ju igår om att jag var sugen på att komma härifrån, åka utomlands alltså men att jag inte hade ekonomin för det. Också i morse ringde mamma och berättade att hon och pappa hade funderat på att sponsra mig med en resa utomlands eftersom dom tänkte åka någonstans i sommar, som jag ändå inte vill följa med på, OCH DET ÄR KUNG. Grejen är bara den att ingen har råd att åka utomlands med mig!!! Det är fucked up. Men iaf, jag ska komma iväg, nån gång!

Iaf så ska jag lämna datorn nu, eller iaf bloggen.
Hejs

Häj Häj

Sånna här kvällar är verkligen bäst. Lenny, Anna, Nudlar, Pipa, Popcorn, lite vin och massa trevligheter. KÄRLEK TILL ER! Har fått både rygg och fotmassage av Moommiii, skööööönt! 
Känns drygt att jag inte slutar föränn 21.00 imorgon eftersom det är öppethus, men det blir nog rätt chill ändå :) Har ju min idé till mitt bokomslag och det är mest bara roligt att arbeta på det.

Jag vill åka utomlands. Komma ifrån det här vädret. Sol, strand, billiga drinkar och bara massa chill. Så sjukt sugen. GIVE ME SOME MONEY PLEASE!! 

Jag har värsta fotoidérna nu. Har fått tillbaka min insperation tror jag, bara de jääävla vädret som stoppar allt. Får lära mig fota inomhus i guess. Ser fram emot fotningen med Modernicum iaf. 

Och nu ska jag krypa ner i sängen med min finaste. Det blev ett kort blogginlägg idag. Jag är nog alldeles för trött för att komma på någonting vettigt att skriva. Som om jag brukar skriva vettiga saker ^^ höhö

love to you all.
puss


I wish there were nights where I was never alone

Godmorgon.
Den här helgen har nog varit den skönaste och mest välbehövda på länge. Har mest tagit det lugnt vad jag kan komma ihåg. Umgåts med min underbara pojkvän och chillat i kollektivet.
Spelade bowling i lördags också. Grymt kul! Jag var bättre än vad jag kom ihåg i af och jag spöade både Anna och Lenny! ;)
Jag är less på snön som aldrig kan bestämma sig hur den vill ha det. Först kommer det massor, sen smälter det bort, sen kommer det massor också smälter det bort. Det får hellre bli sommar om det ska va på det här viset.
Var ute på längdskidor igår iaf. Mest bara för att träna upp kondisen men upptäckte att det fakiskt är både kul och rogivande. Kommer göra det fler gånger i vinter, om nu snön tillåter det vill säga....

Jag har inte träffa Julia på jättelänge. Det är jättetråkigt.
och förestän så är Vickan död. 4-ever!!

Jag ska på anställningsintervju nästa vecka!! Det är grymt spännande för jag har aldrig varit på sånt förut. Jag har sökt jobb som kontaktperson/ledsagare till funktionshindrade ungdommar. Jag är värsta glad för om jag får det jobbet så betyder det lite pengar till sommaren. Vilket behövs!! Skåne skåne skåne. CBY CBY CBY

Nu börjar min lektion så bäst jag drar mig diåt.
Tjosan


färger i en vind

Ligger i sängen och kan inte sova. Jag saknar dig och jag hatar att sova utan dig.
Jag är så otaggad på skolan imorgon så det finns inte. Jag är så less trots att jag inte ens börjat än. Bara 2 månader kvar till lov igen. Bara att kämpa Vickie.
Sällskapsspel är nog en av det bästa saker som finns. Spelat "Med andra ord" och "absolut överens" ikväll. Jag är ingen direkt lirare, men kan lova att båda spelen framkallar många skratt och det är väl huvudsaken. (inte för att jag är den som inte vill vinna men)

Undra om jag ens kommer somna ikväll. Antar det men det känns inte så. Ovanligt att jag är pigg vid den här tiden.
För övrigt så är det frissörsdags imorgon igen. Jag klipper mig nog egentligen alldeles för ofta, men jag kan inte hjälpa att min lugg växer i ogrästakt. Jag vill ändra frisyr, men mitt mod för sånt är så kasst.

Nu ska jag lägga ner bloggskrivandet för kvällen eftersom jag ändå inte har skrivit någonting intressant alls.
Godnatt. eller nått.


 <3


People can fly

Nu äntligen har den efterlängtade snön kommit. Känns mkt bra faktiskt och för mig gör det faktiskt inte jättemkt att det är lite kallare. Snö är fint. Och det var ren lycka att äntligen få stå på min älskade snowboard igen. Jag älskar det verkligen. Däremot trodde jag att min älskade skåning skulle vara mkt sämre än var han var. Det var så det lät iaf. Och Anna tog sig ju också ner för backarna galant. Det var nog jag som fick värsta vurpan av oss alla och just nu känns min rumpa som ett enda stort blåmärke. Men jag trivs.
Tog oss en liten runda runt skridskobanan idag också, men det var ingen hitt. Lite småtråkigt är det faktiskt.

Annars så har jag mest suttit och tittat på när Lenny spelat U R Mr Gay dom senaste dagarna. Jag tror att det är min förtjänst som medhjälpares som gjort att han har fått över 90 stjärnor nu. Med min inlevelse kan inget gå fel liksom. (eller nått)

Imorgon är det rusta-dags och Julia verkar peppad. Rusta är kung, verkligen. Även om man kanske inte ofta köper saker... men ändå.

Nu ska jag gå och glo lite mer på Mario, sen ska jag nog gå i säng.
Hugs! 

Happy new year

Jo, jag är sen som vanlig.
Men nyår var kung iaf. Hade värsta middagen hemma. Skulle laga mat till 6 personer och jag var extremt nervös innan eftersom mina matlagningskunskaper typ är lika med noll. Jag kan knappt koka spagetti (inte stava till de heller för den delen?) så fläskfilé och klyftpotatis blev verkligen en utmaning. Men det gick väl helt okej, trotts vissa misstag. Gästerna åt iaf, det är väl alltid nått! Men mitt största misstag var att jag glömde ställa fram salladen. så jättemkt typiskt mig! 
Fortsatte kvällen med att spela fia med hutt för att sedan gå ner till stan. Det tog sin tid kan jag lova med Beckis skor som gjorde att hon halkade ungefär varannan minut och Julia som stannade ett tag för olika anledningar. Väl framme på stan var det bara några minuter kvar innan 12 slaget så vi väntade vid SF-parken på att fyrverkeriet skulle börja. Dock gick allas våra klockor fel så vi började säga gott nytt år till varandra några sekunder för tidigt. Raketerna var kung, faktiskt riktigt fint och när de hela var färdigt 10 minuter senare fick vi vänta på bussen i 20 minuter. Mina fötter frös. 
Efterfest hos Julle, träffade Karin och sådär. Stannade dock inte så länge eftersom både jag och Lenny var trötta och inte på festhumör så vi drog oss hemåt och avslutade kvällen där :)

Så ska man väl skriva något om året som varit också.
Men ska jag vara ärlig så kommer jag nästan inte ihåg något från början av det. Det är mest sommaren som har satt sig på minnet. Den underbaraste sommaren någonsin. Träffade så otroligt mkt nya människor och fick så många bra kompisar, som jag hoppas aldrig försvinner ur mitt liv! Dessa människor har lärt mig att hur olika man än är, så har man nästan alltid någonting gemensamt. och jag älskar er.
Någonting jag inte kommer glömma från det här året är när 9M var tvungna att gå skilda vägar. Jag tror aldrig förut att jag gråtit så mycket som när vi stod där ute på gräsmattan, hade kramring och sjöng "you got a friend". Mkt jobbig dag.
Sen kommer sommarlovet som bestod av mycket nycirkus och lek i parken. Eld- och chillkvällar med alldeles för mkt vattenpipa. Ett förjävligt men inte allt för hemskt englandsbesök och även en tripp till Eskilstuna där vi såg Darins sommarkonsert. Och sen var ju Idis här också, och Julia fyllde år, och jag också så småningom. 
Kan bara konstatera att just nu leker livet. Mitt 2007 blev så mkt bättre än jag förväntade mig!!

och nu måste jag verkligen gå på toaletten.
gott nytt år och önskar er ett mkt fint 2008!


RSS 2.0