yesterday



jag borde sova för länge sedan

Idag har jag lekt cirkus med 16 barn mellan 8 och 12 år. Jag tror den här veckans jobb kommer bli perfekt för mig.
Jag älskar barnen, dom är råfina.

Ikväll har jag träffat Julia på första gången på riktigt länge. Det var extremt trevligt, i tell you :)
Vi gjorde först våran supergoda drink, som är superhemlig men som måste blandas i munnen, inte i glaset. Sedan bakade vi även muffins med alla möjliga knasiga saker innuti. GOTT.

nu borde jag sova. Lägger ut bilderna på Julia som jag fotade ikväll, imorgon, eftersom jag ska stiga upp klockan 7!
godnatt

P&L i bilder

Här kommer de få bilderna jag lyckades fota under peace and love innan kameran tog slut på batterier. Dock är dom tagna med en skrutten gammal kompaktkamera.

Martina. Partypinglorna.
Pojkarna som typ bråkade om oss, eller nått.
En rumpa. Han var så söt, för han var jättekär i en flicka. Det var fint.
Telitabis!
Emiiiil.
Mando Diaooo
Frida och Amanda
Vi förlovade oss med gummiband, på fel hand. Tror dock aldrig jag fick veta hans namn.
Pontus =)

Peace and love 2009, vilken fest!

Peace and love var en upplevelse som sent kommer glömmas.
Skitigt är det och skitigt blir det. Men så jäkla roligt man kan ha.

Resan började på Onsdagkväll då jag ensam satte mig på festivalbussen som skulle ta oss raka vägen till Borlänge. Jag hade fruktat att det skulle bli mycket party och att jag skulle känna mig väldigt väldigt ensam och bortkommen, men de flesta sov hela bussresan, och så även jag.

Väl framme konkade jag mina enormt tunga väskor i ungefär 3-4 kilometer i en värme som var olidlig. Att jag dessutom hade jeans och jacka på mig gjorde inte saken bättre. Mötte senare upp Martina vid incheckningen och lite senare stod även tältet uppslaget på campingen, "längst bort vid det röda huset". Tog en sväng runt området för att checka läget, men la oss senare på en filt ute för att ta en tupplur. Tog även en tripp till Kupolen och köpte lite behövande saker.

Kring klockan 18 spelade Maria Mena, vilket blev en riktigt bra början på denna musikfest. Otroligt söt tjej, men otroligt fin röst. Det var roligt att vara med om hennes första spelning i Sverige då hennes förväntningar inte var störra än att hon trodde att möjligen 10-20 stycken skulle så framför scenen. När det istället var fullproppat framför den kanske inte så jättestora scenen, och många sjöng med och kunde låtarna, resulterade det i en tårögd Maria Mena genom hela konserten. Det var fint.

Knäckte sedan första cidern för helgen och gick en sväng runt campingen, träffade folk och drog vidare för att träffa fler. Fastnade på en madrass utanför ett tält tillsammans med Robin och gänget. Kvällen slutade dock tidigt efter att vi suttit en stund och sjungit utanför ett tält nära oss med ett gäng från Udevalla. Även en lokalkändis därifrån tydligen och nu när jag kollat upp honom i efterhand så är han sjukt duktig. Ni borde checka honom här.

Dag 2 såg vi Timbuktu och Mando Diao. Bra båda två. Kvällen var trevlig men morgonen i tältet var varm.

(jag börjar bli trött nu och orkar snart inte skriva mera)

Dag 3 fick vi oss äntligen en dusch för 40 kr. Det var otroligt skönt att fräscha upp sig en aning inför kvällen som började med Miss Li klockan 4 följt utan Sugarplum fairy som jag inte hade lyssnat alls på innan, men som nu kommer bli en favorit framöver tror jag.
Middag och lite party innan det var dags för först Lars Winnerbäck följt utav bästaste Håkan. Tog mig längst fram på Håkan och fick se en riktig hejdundrar konsert fylld med 1000 känslor. Jag tänker inte försöka beskriva hur underbart det var, för det är omöjligt. Men vi säger såhär, det var ju Håkan för tusan! Ruskigt mäktigt var det när hela publiken bröt ut i ett "håkan *klappklappklapp*" - jubel mitt i ett snack och han blev helt ställd och visste inte vad han skulle ta sig till.
Gråten gick inte hålla tillbaka när han efter konsertens slut satte sig på scenkanten och tog emot folketsjubel för första och sista gången den här sommaren.
Det kändes vemodigt då man inte vet hur länge till 35 åringen kommer hålla på. Jag hoppas för evigt.
Drog sedan tillbaka till Campingen och slog oss ner vid våra grannar och sjöng en stund tills Robin ringde och meddelade att han kunde fixa in oss på VIP! Det vill säga, dit även alla artister tar sig in. Vi kutade dit och tyvärr var inte håkan kvar som vi hoppats på, däremot fick jag dela en trevlig stund med två av grabbarna i Sugerplum fairy. Inte dåligt.

Nu är det dags för mig att avrunda med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon.
Bilderna lägger jag in imorgon.
Tackhej.


Dom stannar nog resten av sommaren. Mkt stolt över mitt fula VIP-band. Tack Robin :)

Speechless

Nu är jag hemma från världens bästa peace and love. Men innan jag skriver om den trevliga helgen, så tänker jag tillägna detta blogginlägget till Michael Jackson.

Det var på natten till Fredag som två sms ramlade in ungefär samtidigt på min mobil som förklarade att vår King Of Pop hade gått bort. Detta kom som en enorm chock för mig och det var riktigt småsmält, vet inte om jag ens lyckats smälta det än.
Vad än rykten och skriverier säger så kommer jag alltid minnas MJ som den otroliga artist och performer han faktiskt är. Musiken har varit stor insperationskälla för många och jag har lyssna och relaterat mycke till hans musik.

Rest in peace Michael Joseph Jackson.
29 augusti 1958 - 25 juni 2009


Nu åker jag!

yeah

Happy bearthday to yah

Nu bär det av snart och jag börjar faktiskt bli taggad! :)
Idag är det mamma mins födelsedag. Så gratulerar får vi säga till henne!
Nu ska jag spela lite gura och tagga ännu mer. hej

Glassbilen?

haha, någonting kul och skumt hände just. En glassbil åkte förbi mitt hus, men lät inte alls som en glassbil. Vad har hänt? Har det kommit ett nytt glassbilsföretag som hittat sin egen melodi eller kan det vara något fel på glassbilens signal? Om det inte var för att den redan har kört ifrån min gata skulle jag gått ut och tagit reda på saken. Men nu förblir det en gåta.
Skumt.

Förväntningar och förhoppningar

Mina dagar är sega nu. Och att det nästan gått en vecka sedan jag kom hem från Grekland är svårt att förstå.
Ändå blir inte längtan och saknade mindre. Om något blir den bara större.
Imorgon åker jag i alla fall iväg på Peace and Love. Något jag längtat efter sedan ett år tillbaka. Men vart har förväntningarna tagit vägen? Jag får hoppas på det dom säger till mig, att en resa utan förväntningar bli de bästa resorna. Till viss del stämmer det, för innan Rhodosresan hade jag knappt hunnit bygga upp några förväntningar alls, och som ni har förstått så blev de en av världens bästa.
Så jag får hålla tummarna för en rolig helg.

Ikväll har jag färgat håret. Det blev ganska så mycket mörkare, kanske för mörkt, men det bleks nog i solen.

Miss you love

Du äger mig. På många sätt.

I know the distance is a factor
but I stretch as often as I can
'My goal is to reach your hands anyday now

Beachvolley

Har ikväll varit ute och spelat volleyboll på teg, med tegarna. Det är bara att konstatera att jag var den absolut sämsta spelaren!
Ruskigt kallt var det att köra moppen hem sedan och nu ligger jag under täcket och undrar om jag någonsin kommer bli varm igen. Jag skulle haft någon här som kunde kramat om mig, och värmt mig. Det hade inte varit helt fel :)
Någon frivillig? hah.

Jag har börjat flagna lite här och där nu så här efter Rhodosresan. Men jag hoppas på att få behålla lite av brunfärgen resten av sommaren i alla fall.
Imorgon ska jag färga håret mörkbrunt. Jag hoppas verkligen att de blir lyckat eftersom jag gärna vill trivas i mitt hår på peace and love.

Nu ska jag fortsätta försöka ladda ner säsong 6 av one tree hill, vilket går ganska dåligt.

Sinnessjuk!


P&L

Torsdag
Maria Mena
Lars Winnerbäck
The Kooks

Fredag
Millow
Timbuktu
Erik Hassle
Mando Diao

Lördag
Miss Li
Melody Club
HÅKAN

Jag försöker tagga allt jag kan.

Det är söndag men det känns som mitt i veckan

Trevlig kväll med brudarna. Grönsaker och dipp är den verkliga orgasmen för smaklökarna. Salt, surt, kryddigt och krämigt på samma gång, och samtidigt lite fräscht med grönsaken. Ingen godis toppar detta snacks.

Idag satte jag och Vickan upp balfrisyrer på varandra. Det här blev resultatet av Vickans:


Hittade även den här bilden på den här bruden på kameran.

otaggad

Nu har jag en mobil igen. Inte den som blev stulen, utan tog min gamla och köpte ett nytt simkort. Men numret är detsamma så nu kan ni ringa och smsa igen! Ni får gärna skicka ett sms så jag får era nummer tack :)

Allt skiter sig inför peace and love och det suger. Kommer få åka buss dit ensam nu också. Skulle inte förvåna mig om tältet brinner upp och Håkan blir sjuk. Det är något jag får räkna med.
Gud, taggen har verkligen försvunnit!


03.50

klockan är nu snart 3 och jag har sovit och vaknat några gånger. Käkar nu chokladpinnar för att hålla mig vaken. Det här verkligen en utmaning!

4.20

Jag saknar, längtar, hoppas, vill, önskar.
Gårdagen fick mig att fundera. Eller egentligen var det inte gårdagen, det var dagar redan innan det. Det var mest på bussresan hem från Skellefteå i Onsdagskväll.
Jag behöver något tryggt och någon att lita på. Någon att kalla min. Detta liv gör mig förvirrad.
Jag blir aldrig nöjd och alltid är det något. Jag brukade inte vara den kräsna personen. Men så var det ju jag som blev sårad på den tiden. Men är det så bättre att såra, än att bli sårad? Jag vette fasen...
Alla känslor är bättre än skuldkänslor. Ilksa, besvikelse, sorg. Allt är bättre än skuldkänslor.
Och jag förstår att du inte är lycklig och det gör så jäkla ont och jag är så ledsen att jag inte kan hjälpa dig.
Men de är så svårt att släppa tanken.
Och jag önskar att du kunde öppna upp dig.
Inatt kommer Vickan. 4.20 ska jag sitta på bron och vänta på henne. Det har gått en vecka och 3 dagar sen jag träffade henne. Där har ni anledningen för min tillfälliga deppighet. Om några timmar är jag säkerligen på topp igen.


Saknar värmen, människorna, maten och partystämningen i Rhodos. Dagdrömmer om det hela tiden, en hel sommar där. Det ska hända någon gång.


skrattretande

hah, jag känner mig ganska... en i mängden. Shit.
Well well.

Sitter och stickar en tröja till mitt väldigt nya kusinbarn.
Ungefär såhär kommer koftan se ut, fast lite manligare färger, eftersom det är en pojke.


Tror att alla mina mobilnummer kommer försvinna när jag får ett nytt SIM-kort imorgon så ni får gärna ge mig era nummer så jag kan lägga in dom igen. MItt nummer kommer vara detsamma.


JÄVLA TJUVAR!

Den här midsommaren som började och var på väg att sluta så bra, men som floppade totalt då det visade sig att någon har snott min mobil. Den är alltså borta nu. Så min kommunikationskapacitet ligger här på blogg och msn nivå nu, så det är här ni kan nå mig.
Jag ska skaffa en ny så fort som möjligt eftersom jag behöver en på peace and love. Men det här suger verkligen.
Kvällen som precis hade blivit spännande....

19 juni

GLAD MIDSOMMAR!

Igårkväll innan jag somnade kände jag mig ganska så lycklig. Imorse när jag vaknade kände jag mig väldigt low.
Jag hatar att krossa hjärtan.
Och sms mitt i natten kan sällan sluta bra.

Men jag måste rycka upp mig. För idag är en festlig dag och de jag förknippar med midsommar är just glädje. En annan sak som jag förknippar midsommar med är ELD och eldning. Inte eld som i en eldstad, utan på en svingande pinne, eller mönsterformande poi. Därför tror jag att jag senare idag ska dränka diabolon i den lampolja som finns kvar i cirkuslådan och låta elden ta fart runt mig. Jag undrar om känslan kommer vara sig lik. Om adrenalinkicken fortfarande kommer. Det återstår att se.

Nu ska jag göra mig i ordning för klockan tolv blir det lunch hemma hos familjen Westberg.
Ha en bra midsommar!


(lägg märket till snön som fortfarande låg kvar litegrann. Midsommar 2007)

försöker hitta gnistan

Ikväll är jag riktigt trött. Kan bero på att jag inte sovit överdrivet mycket de sista nätterna i Rhodos och att jag igår inte somnade förrän efter 4.
Det mesta känns meningslöst här hemma nu, men jag ska försöka hitta gnistan igen. Förhoppningsvis kommer den tillbaka imorgon när jag träffar tjejerna. För så kommer min midsommar spenderas, tillsammans med enbart tjejerna till en början för att sedan dra vidare till Teg där vi ska parta hos Anton.
Dock kommer inte Vickan vara med då hon ska vara i Nordmaling. Det suger, för vi har så många detaljer kvar att prata om.

Om mindre än en vecka drar jag iväg till Borlänge och Peace and love. Jag vet fortfarande inte varken hur jag ska ta mig dit eller hur och med vilka jag ska bo. Det känns inge vidare kan jag lova. Däremot är jag sjukt taggad på själva festivalen. Träffa folk, se riktigt bra artister och förhoppningsvis träffa mera folk.
Taggen finns där iaf, och den kommer nog bara växa ännu mera ju mer vi närmar oss onsdag. Och på Lördagen är det bara jag och Håkan och ingen annan. Jo, jag längtar.


Nu är det sovdags. eller, one tree hill dags.

Ogillar sverige för tillfället.

Ingenting känns tillräckligt roligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag saknar Rhodos.
Vi har dock tagit med oss någonting därifrån. Nämligen löss!! Så jäkla vidrigt. Mamma har fulla kroppen med bett, jag har betydligt mindre och de avtar mer och mer, men ändå. Vi borde få en gratis resa tillbaka eller nått, för klibesväret.

verkar som att kvällen blir lugnt, här i min säng framför One Tree Hill.

Stripporna på Pacha på Rhodos. Riktigt heta ju. Speciellt killen till höger. Han är dessutom lillebror till killen i mitten.

Sådärja!

Här kommer Rhodosbilderna. Många är på mig eftersom mamma inte gärna vill vara med på bild på min blogg. Men några på henne fick jag in också.


På stranden i Ixia där vi bodde finns bara klappersten. Det kan vara riktigt klurigt att ta sig ner i vattnet.
Det här var första dagen, och jag var riktigt vit!


Solnedgången i Rhodos är obeskrivligt vacker.


Trippar till Rhodos stad. Tripp 1 och 2.


Cowboy på stranden.




 Åkte till Lindos där allt var vackert, grekiskt och vattnet är klart.


Middagar spenderade vi ofta med Moa, Lena och Hans. Goda drinkar dracks, här ovan
är San Fransisco. Många kvällar spenderade jag och mamma på våran balkong.


Solaaaa och bli brun.

Sista kvällen var craaazy. Ladies night på klubben Pacha och grabbarna var på Toxic, klubben mitt emot. Började med gratis champanj i en timme och sen kom även stripporna!! Riktigt hett. haha.



Senare kom grabbarna över från den andra klubben. Fri bar och massvis av dans och lekar. Mer ska vi inte säga.

Resan var obeskrivligt kul och om jag kunde skulle jag stanna hela sommaren. 
Jag kan inte riktigt beskriva den, så jag tänker inte göra det. Inte ens bilderna kan tala tillräckligt den här gången.
Jag åker nästa sommar igen. Där med basta.

teknikproblem

Av någon anledning går det inte lägga in bilder för tillfället. Men de kommer tidigt imorgon bitti!

tillbaka

Nu är jag hemma. Det suger verkligen. Jag vill bo i Rhodos, på riktigt. Jobba på en klubb och sola och bada varje dag. Jag skulle åtminstone vilja stanna en vecka till.

De flesta bilderna och lite mer om resan kommer lite senare ikväll/natt.

Rapport fran Rhodos

Man kan nog inte ha det sa mkt battre an sa har.  Solen skiner varje dag, havet ar ljumet, hotellet ar fint, maten god, aldersgransen for att kopa alkohol och ga pa krogen ar 17. Later inte dumt va!?

Har mest bara legat och pressat saklart. For tillfallet har jag sa ont i skinnet sa jag vill hoppa ner i ett isbad, men forutom att jag brant mig rejalt idag sa har jag klarat mig ganska bra. Har aven varit inne i Rhodos stad en dag men shoppingen har ar ingenting att skryta om eftersom priserna ar minst sagt desamma som i Sverige. Lite trakigt.
Igar gick jag och Moa (pappas gamla jobbarkompis dotter som vi hittade har med sin morsa och latsas farsa) ut och skulle hitta oss en bar att sitta pa. Vi borjade ga resturanggatan och blev pa vagen bjudna pa ngn sorts tuttifrutti-shot som var riktigt god och sedan fick aven en liten drinkt pa vagen. Hittade ingen bar med drag sa vi gick tillbaka till den dar vi fick shotarna. Dar fick Moa prova pa bartender yrket da hon fick sta bakom disken och blanda drinkar at alla oss andra pa baren. Vi drack aven en smirnoff, gick darifran och glomde lamna dricks. Daligt av oss.
Darefter drog vi tillbaka till hotellet for att hitta ngra pojkar att ta en drink med och eftersom Moa redan hade sett ut nagra sa gick vi och knackade pa deras dorr. Det visade sig att de var deras sista dag sa dom skulle egentligen somna tidigt men efter lite overtalning fick vi med dom ut. Vi kopte smirnoff pa en affar och gick sedan till stranden och satte oss dar. Det visade sig vara ett gang trevliga Goteborgare. Vi satt och pratade ett bra tag och bestamde oss sedan for att ta ett dopp i havet mitt i natten. Grymt mysigt var det. Drog sedan till hotellet in pa deras hotellrum och spenderade halva natten dar tills mamma tyckte jag skulle komma hem och sova. Mkt trevlig kvall iaf.
Imorgon ska jag och Mamma aka till Lindos for att hitta en battre sandstrand eftersom har bara finns klapperstensstrander. Pa kvallen ska jag och Moa ut pa bargatan i Rhodos och parta loss. Dar lar det vara drag!

Vet att vadret i Sverige inte alls ar bra vilket jag inte bryr mig ett skit om nu. hah. Dock ska det bli varmt till MIdsommar.
Jag vill veta om folk vill hanga pa till Holmon pa MIdsommar. Det vore kul. Hor av er i sa fall. Har eller pa telefonen pa onsdag.
Nu ska jag skicka ett mail till Vickan som jag lovat.
Hej

Nu drar jag

Ett år kvar. Shalalala. Ett år kvar. Shaalalalalaaa.

Nu har jag sommarlov. Och nu tänker jag dra till Rhodos.
Hej!




Long time ago

Jag har inte skrivt på två dagar nu. Det finns diverse anledningar till detta som jag inte tänkre dryga ut de här inlägget med.
Jag har pysslat en hel del med packning och börjar nu bli ganska färdig. Med tanka på att jag åker imorgon så borde jag kanske vara helt färdig vid det här laget, men det är lite svårt när man behöver sakerna dagligen som man måste packa ned.

Som sagt, imorgon åker jag. 14.20 går bussen till Skellefteå där vi ska ta flyget ifrån. Jag vet inte om jag kommre hinna skriva något mer inlägg, så om det är så, så får ni ha en bra vecka :)

Sista morgonen

Han kan fortfarande beröra mig.

beslutsångest

Vilken klänning ska jag ha imorgon på skolavslutningen??


Min finaste flicka


Packad och klar

Påfrestande helg. I eftermiddag har jag varit helt utslaget. Nu har jag även huvudvärk.
Dock har jag nu nästan packat klart inför Rhodos. Åtminstone ligger alla kläder nere.
Nu ska jag baka.
Hej!

Varför kan jag inte släppa?

Även idag har jag varit på KFUM-gården och lärt mig saker som jag ska ha nytta av när jag ska leda mina barn senare i sommar.
Jag har bland annat lärt mig vad KFUM står för, vilket jag inte visste innan. Det står alltså för Kristliga föreningen av Unga Människor. Alltså inte "av unga män" som KFUM kan stå för i andra städer. Därav finns också KFUK som då förstås betyder "..av unga kvinnor".
Så nu vet ni det.

Ikväll drog jag till Sandra för att se Sverigematchen. Jag tippade 2-1 till Danmnark. Resutlatet blev 1-0 till Danmark. Det sög ju.
Drack några glas vin och snackade en väldi massa skit gjorde vi och jag insåg att jag umgås med Sandra på tok för lite.
På Tisdag är det vårkonsert, det ser jag framemot. Mer om den när det närmar sig.
Cyklade hem på ungefär 7 minuter vilket måste vara rekord. Jag är rätt varm nu trotts att det var 5 grader ute.

Nu är det one tree hill som gäller. Som alltid.

Funderar

Jag funderar ofta på hur jag påverkar människors liv. Skulle andras liv vara annorlunda om jag inte fanns?
Finns det människor som jag inte har en aning om vilka dom är, som någon gång tänker på mig?
Gör jag någonsin gott intryck? Gör jag någonsin intryck?

Tänk om man kunde se sig själv utifrån. Lära känna sig själv på de sättet som andra lär känna en, utan att veta de innersta tankarna. Höra den riktiga rösten, inte bara den som hörs inne i huvudet. Se sig själv från olika vinklar, hur tusan ser man ut egentligen?


Ikväll bjöd jag på mig själv. Jag gjorde en freeze(galen stavning?)  inför 30 människor. Fler gjorde det, många gjorde det inte, men jag gjorde det också. Det fick mig att känna mig stolt och orädd för vad andra tycker. Många stod över, men jag gjorde det.
Men påverkade detta någon annans liv än mitt? Guess not.

Jag vet att det finns människor som jag faktiskt bryr sig om mig. Som tycker att jag gör skillnad och påverkar. Vars liv inte skulle vara densamma utan mig.
Jag vet att jag behövs här. Det är en härlig känsla.



Be mine

Fredag kväll. Jag sitter ensam på sängen och avnjuter ett gott glas varm och kall vin. Vatten spolas i badkaret och snart ska jag få hoppa ner i det varma. Har frusit hjäl hela kvällen på nydala.
Dagen har givit mig två VG'n och ett lite besviket G.

Nu ska jag hoppa i badet.

Och hemlig beundrare 189 cm lång får mycket gärna gå på balen med mig och han berättar vem han är ;)


Hurtig

Hoppas ni förstod att föregående inlägg inte var skrivet igår. Det var nämligen skrivet 2004. Jag var 12 år och galet kär.
Gulligt värre.

Idag har jag varit ute och sprungit. Inte dåligt va? Första gången sen jag var typ 12. Fick dock lite ont i hjärtat så jag promenerade i rask takt den sista biten. Mest troligen är anledningen att jag fortfarande inte är riktigt frisk från förkylningen, så jag ansåg att det var bäst att inte överanstränga mig.

Har även shoppat lite idag. Bland annat en klänning som passar perfekt för någon av de inte alls så kalla kvällarna i Rhodos. Också ett linne och ett par trosor.

Såg även alla 90:r hoppa ut ur de snygga bilarna och sedaan på in på röda mattan till balen. Fick väldans längtan till balen nästa år, då jag deffinitivt ska gå. Måste bara hitta mig en man att gå med. Helst en lite längre, så jag kan ha klackar. Annars inga speciella kriterier. Vill du? :)

Nu ska jag se One tree hill igen. Lukas och Haley håller på och dö, spännande. Fast jag vet att ingen dör.

Kär i.......

***************** De du!.. de får inte du veta.. De e bara en person som vet vem ja är kär i.. och de e ja :P.. Hehe.. Ja ska va lite hemlighetsfull nu .. inte gå å säga rakt ut för alla vem ja är kär i.. Hehehe... Men asså.. Emil e ju inte kär i mej så ja orkade inte va kär i han häller.. men som ja skrev förut i dagboken ” Kanten längst ner på mitt hjärta kommer alltid att slå för Emil”.. Så Emil.. du kommer alltid att ha en chans på mej.. dvs.. Om du vill ha mej.. så är de bara att ta mej.. ajja... har varit på Cirkus me Maria, AnnaMaria, Sandra, Siri och Julia K.. Asså Julia är typ hur shyst som hällst.. :D:D.jajamensen.. hehe.. men höreni.... jag är kär i ****.. haha.. den ända som kommer veta de är min lilla bästis Anna.. :P:P:P:P:P.. För de gör inget om hon vet de för ja vet att hon inte skvallrar också går hon ju inte i min klass så de gör ingenting om hon vet de.. Oj va långt jag har skrivit nu.. Hur orkar ja... Jo ja orkar för att jag inte har något annat att göra.. nu kom ja på en annan sak att skriva.. Jag är FÖRKYLD!.. Fatta va jobbit asså..!.. Å.. de e asjobbit.. Typ snorar å har mej hela tiden.. men tur att de e hälg nu så att ja får krya på mej lite.. hehe,.. Nu får ja nog ta å sluta skriva för ja tror knappast ni har orkat läsa hit...Lr har ni de??. haha.. a de har du ju.. hehe.. ajja.. Kramis / Vickisen



Skolkarn

Idag stannar jag hemma för att plugga. Det var längesen jag gick runt en hel dag i mjukisbyxor så det är precis vad jag tänker göra idag. Lyssna på musik, göra färdig alla uppgifter och längta till Grekland.

Igår hittade jag några skivor med en massa gamla bilder. Det är alltid kul =)
Den här är från en solig dag i 9:an med den finaste flickan i världen.

One Tree Hill

Jag har gråtit ikväll och SOM jag har gråtit ikväll.
Jag förstår inte vad den här serien gör med mig för plötsligt känns allting oklart, vad som är sanning och vad som är en manusbaserad tv-serie. Det känns som att allting händer mig på riktigt. Kieth är död och helt plötsligt känns det som att det saknas en person i mittl liv.

Måste fortsätta titta nu.
och jag har fått årets första myggbett på foten

Congratulations

Idag, den 2 Juni, för två år sedan satt jag och Julia i SF parken och firade med en tårta. Det vi firade var för oss då en väldigt viktig födelsedag. Dagen då Darin Zanyar fyllde 20 år. För två år sedan var han en av de viktigaste personerna i mitt liv. Den jag oftast tänkte på och den jag oftast pratade om. Det är svårt idag att förstå hur intensivt man kunde älska en person på avstånd. För kärlek var det, på hög nivå. För det var pirr i magen, det var längtan, hopp och önskan. Det var Darin 24 timmar om dygnet.
Jag beundrar mig själv för att jag gick emot den stora grupp av människor som hade sådant hat mot honom. Trots att jag fick höra en hel del saker så vågade jag stå för vad jag tyckte. Jag är tveksam om det är någonting jag skulle våga göra idag.
Den tiden gav mig en hel del. Nya upplevelser, trevliga resor, nya kompisar och mycket kärlek.
Ingenting jag glömmer. Och verkligen en tid jag kommer berätta om för mina barn.

Idag är Darin inte densamma för mig. Jag diggar fortfarande musiken och jag skulle gärna vilja se honom på scenen igen. Men pirr i magen, längtan, hopp och önskan den finns där inte längre.

Idag fyller Darin Zanyar 22 år. Så jag får helt enkelt säga GRATTIS och hoppas att han läser (hah). Också kan jag undra lite om det gav Darin något på sin 20årsfödelsedag att jag och Julia frossade i tårta.



over

After your picture fades
And darkness has turned to grey
Watching through windows
I'm wondering if you're okay


Alltid är det lika jobbigt att göra någon besviken. Att släcka förväntningar och förhoppningar. Men ibland är det rätt. Och visar det sig vara ett misstag, då får man lära sig av det.
I en annan tid och på en annan plats, då hade allt varit så mycket enklare. Och inga beslut skulle behöva tas.
Men nu, i den här tiden och på den här platsen, ser jag mig om efter nya äventyr och nya rädslor att övervinna.
Och åkrädslan, den har du nästan fått mig att övervinna.

Har varit på styrelsemöte ute i sävar hela kvällen. Blev bjuden på både hamburgare och fika. Inte dåligt det här med att sitta i styrelsen, man får ju en massa gosaker! Fick dessutom ännu en kasse med korv som blivit över efter krillningen föra veckan, vilken baggis va?

Bror Alexander åkte hem idag och jag hann inte ens säga hejdå. Men det är tur att det är sommar nu och vi kommer nog ses under lovet :) Bror nummer 2 kommer ju även hem ganska snart, det blir toppen!

Nu är det dags för one tree hill!
Godnatt

Helgen

Helgen har varit händelserik och riktigt lyckad. Fredagen skrev jag om i ett tidigare inlägg men under lördagen fick vi här i umeå känna på riktig värme. Minst 30 grader var det som varmast under dagen. Det var näst intill omöjligt att ligga stilla trotts att man bara var iklädd bikini. Jag åkte en snabbis till stan för att inhandla mammas morsdagspresent och köpte även en turkos tröja på Only för 79:- vilket jag tyckte var ett kap. Dessutom har jag insett att jag faktiskt passar i andra färger än lila och rosa. Så turkost kommer nog bli den nya färgen. Sjukt snyggt!
Under eftermiddagen drog jag och mamma till Mariehemsängarna för att se finalen utav Brännbollsyran. Även där var det otroligt varmt och folk satt i bikini/bar över kropp och grejer. Inte dåligt. Vinnarna blev inte BK-rel i alla fall vilket gillades av publiken alot.



Under kvällen begav jag mig till Julia och vi tog sedan en filt och lite fika, satte oss vid älven och picknickade. Dock blev det kallt ganska snart så vi tog en promenad till Daniel. Där blev vi bjudna på cider/öl och ganska snart var vi påväg till stan. Daniel, Nils och Oscar gick in på Nordic Rock området medans jag och Julia stod utanför och pratade med folk vi kände och kände till. Bland annat Per "Moppa_runt" strandgren som jag och Julia inte sett sedan kvällen på tärnahotellet. Kuligt värre. Dessutom träffade vi bland annat Jörgen, Tony, Erik, Jimmy, Thomas, och en kille som tydligen kände min bror + kände till historien om hockeymålisen. Knasigt. Därefter drog vi tillbaka till Daniel för att ta något glas vin och sedan krypa i säng för att senare vakna upp till en nästan ännu varmare dag.

Denna varma dag har även benämningen "morsdag". Mammas dag. Min mammas dag. Mest min mammas dag. Åtminstone. Jag plockade en buket blommor påvägen hem från Daniel imorse och började sedan när jag kom hem baka en tårta. Som förövrigt blev världens godaste. Mor fick även en klänning av mig och bror. Den passade henne fint. Under dagen har jag senare mest legat och solat men även varit en sväng till bölesholmarna för att bada, dock blev endast tårna doppade för min del. Feg som jag är.
Ikväll käkade vi på kafét och resturangen "Göteborg". De hade inte särskilt stort urval av mat, men de jag valde smakade riktigt gott. På vägen hem hyrde vi filmen "Australia" som säkert var jättebra men jag kan inte utala mig eftersom jag sov största delen av filmen. Iknow, typiskt mig.


mammas tårta. Den icke gräddade delen är pappas, han gillar inte grädde

Med det här extremt långa inlägget tycker jag att jag har kompenserat ganska bra för min frånvaro. Helgerna kommer nog bli mer fullspäckade nu mot sommaren och därför blir det nog ett längre inlägg under söndagkvällarna, som såhär.
Nu är det dock dags att borsta tänderna, gå på toaletten, trycka i sig det sjukt äckliga p-pillret som jag snart tänker lägga ner med, hoppa ner i sängen och se ett eller två avsnitt av One Tree Hill. Imorgon börjar jag 10, så liten sovmorgon.

Godnatt kära vänner.

RSS 2.0