sexy bitch

Gårkvällen blev bra. En sån kväll jag väntat på länge.
Började med förfest hemma hos Sara med massa skitsnack och trevligheter, även lite singstar. Sedan skulle gamlingarna på Coverclub där varken jag eller Hanna tar oss in så vi gick istället till Corona där det var rätt mycket folk. Jag stod på dansgolvet säker 95% av kvällen. Helbra.
Sen var jag även med om någontin väldigt roligt och kompiskt.
Ni vet att jag har den senaste veckan varit lite insnöad på brandmän och även börjat fundera själv på om det vore något för mig efter att jag var på studiebesök på brandstationen förra veckan. Jag och Linnéa har även fantiserat en hel del om att hitta egna brandmän. Well igår gjorde jag, twice!
Började med att jag dansade med en rätt het kille ett bra tag innan vi gick och satte oss för att snacka lite. Då visade det sig att han pluggade till brandman just nu och var färdig om ett år, men skulle göra praktik i Umeå i sommar. Jag blev något taggad. Men dock kom det en blondin och snodde min brandman ifrån mig. Lite bitter som jag blev var jag snart uppe på dansgolvet igen. Började senare dansa med en annan snygg kille (dom flesta killarna på corona igår var faktiskt snygga) och vi dansade resten av kvällen tills lamporna tändes. Då gick vi ut och snackade lite. Det visade sig att han ine bodde i Umeå utan kring sundsvallstrakterna och jobbade på SJ. Dock hoppades han på att börja plugga till våren om han kom in. Jag frågade då vad han hade sökt för något och tror ni inte att det var brandman?! Alltså vad är oddsen egentligen?

Well, nu lär jag väl inte få någon av brandmännen men det gör mig ingenting. För ingen av dom var nog du:et i du och jag, som jag snackade om i föregående inlägg. Men jag hade en trevlig kväll i alla fall.

Idag var jag tvungen att stiga upp tidigt för att stressa iväg till kyrkan.
Och nej jag har inte blivit kristen och jag behöver inte få mina synder förlåtna. Det var en skoluppgift vi var tvunga att göra.
Jag kan lova att det inte riktigt känns i sing ordning att sitta i kyrkan med sprängande bakishuvudvärk.

Men nu måste jag få sova en stund.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ibland blir jag så nöjd med mig själv.

2009-11-23 @ 21:54:59
Postat av: vickie

Det är ju bra, det tycker jag att du ska vara. Inte för att jag har någon aning om vem du är men :)

2009-11-23 @ 22:22:09
URL: http://vickier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0