You spin my head right round

Festen igår var riktigt kul. Som jag sagt innan så har jag saknat tegsfesterna. Det är nog väldigt få andra som styr fester där dansen verkligen är kvällens höjdpunkt och där alla är med! Otroligt roligt.
Kul var det igår med utklädningen också. Jag lyckades ha på mig min supermandräkt hela kvällen utan att den sprak. Så ja, där fick ni svaret på vad jag klädde ut mig till, Superwoman! Jag lovar att lägga upp bilder så fort det kommer upp några.

Idag ska jag gå ut på långpromenad med mamma, kanske plugga lite och ikväll tänkte jag köra fyllataxi. Så om någon vill ha en billig bilresa hem från krogen eller så, så kan ni höra av er =)

bye

Hold on

Var just på sjukhuset. Det var otroligt jobbigt att gå runt och leta efter intensivvårdsavdelningen. Svårast var det att öppna dörren dit och veta att man lika gärna kunde se någon anhöriga på andra sidan dörren. Det är svårt att föreställa sig hur man skulle reagera, samtidigt som man vet att de säkert skulle bli jätteglada att se någon där.
Vi lämnade presenten i receptionen och de verkade glada att vi gjorde det. Det lovade att lämna den till honom. Så nu känns det bra. Nu har vi gjort det lilla vi kan göra för tillfället.

Jag fortsätter dock att sända alla mina tankar till honom, och hoppas. Han klarar det här!

Even the best fall down sometimes

Ny dag och jag tar nytt grepp om mina tummar. Håller dom så hårt jag kan och hoppas.
Idag ska jag mest plugga. Sen ska jag och tjejerna köpa en bukett blommor som vi ska försöka skicka upp till vår väns rum genom receptionen, så att hans familj, och han när han vaknar, kan se att vi tänker på honom.
Ikväll ska jag först titta på Michael Jackson -filmen This is it tillsammans med pappa. Sen blir maskeradpartyt. Jag har funderat mycket på om det verkligen känns rätt att festa och ha kul ikväll, men kommit fram till det Siri sa att ingenting blir bättre av att vi sitter hemma.

Nu är det frukostdags! bye

Det kan ta slut imorn eller hålla på för alltid, ibland är det så.


heja!

Inatt kommer jag inte sova mycket. Men precis som allt annat så känns det oviktigt. Alla mina tankar går till den starkaste killen jag känner. Jag är säker på att han kommer fixa det här också.
Jag kan inte låta bli att tänka på alla barndomsminnen vi haft tillsammans. På dagis när han skulle lära mig klättra och jag fick gå i hans klätterskola. På lågstadiet då han satt i rullstolen pga benet och han alltid vann i gogo's då han fick rulla fram 2 rulltag istället för att gå två steg, då gogo'sen hamnade på huvudet. Den gången då vi spelade biljard på hans pyttelilla biljardbord och vi nästan kissade på oss av skratt då jag utbrast "oppserallan" efter varje missad stöt.
Sen även minnen från både mellanstadiet och högstadiet, då vi också gick tillsammans.
Minns även när han berättade om ett tillfälle under dagistiden, då jag hade sagt Marry Chirstmas åt honom. Han hade då gått hem till sin mamma och gråtandes sagt att "Vickie sa ett jättefult ord till mig, hon sa Marry Christmas". Otroligt gulligt.
Kämpa på grabben.
Vi tänker på dig!

Speechless

Var på platsen där olyckan skedde nyss tillsammans med Vickan. Lämnade blommor och tände ljus. Det var otroligt fint, och mest berörd blev jag när jag såg ett kort från den ena avlidnes pappa. Gång på gång försöker jag föreställa mig hur den tragiska olyckan gått till, paniken i bilen, skriken, ansiktsuttrycken.
Sånt här borde verkligen inte få hända. Speciellt inte i så ung ålder. Det är så overkligt och så otroligt svårt att förstå.

Ikväll tänder jag ljus för de omkomna, för våran vän som fortfarande vårdas på intensivårdsavdelningen och för alla anhöriga.


...

http://vk.se/blaljus_artikel.jsp?article=309801&category=700

Fyfan. Jag kan inte inse det.

Vart du vill, så fort du kan

Tiden går inte idag och jag förstår inte varför. Jag väntar på att klockan ska bli 12 så jag kan börja med lunchen, varför väntar jag alltid på mattiderna?
Och jag blir arg för du har ju redan valt hur de ska bli, och jag har accepterat. Du kan inte ändra dig. För mig måste det vara allt eller inget, åtminstone den här gången. Det gör för ont annars.
Men jag är så jäkla glad idag, samtidigt som jag inte kan vara det till 100 % och jag vet precis varför.

Imorgon är det fest igen och jag tror jag börjar lessna på festandet. Det är så oärlig. Och jag vet precis vad som kommer hända, och jag tänker låta det göra det också.
Jag behöver komma tillbaka till rutinerna, men kan inte säga att jag längtar efter dom.
Jag måste bli bättre, snabbare i fötterna, starkare i armarna, modigare, tåligare. Jag måste vinna.
Nej jag har inte alls några krav på mig själv?
Jag måste bli bäst. Allt eller inget.


Vi packar väskorna och drar här i från nu va?
jag kör.


Lycka^^


wiho.

Nu jäklar får ni akta er från vägarna. För nu har jag körkort :)

Hold my hand

Idag har jag tänkte mycket på att jag är otroligt sugen på att lära känna nytt folk. Eller kanske gammalt folk, som jag tappat kontakten med. Eller bara någon ny att prata med på msn, sena kvällar då tankarna aldrig tar slut. Kanske träffa någon som man senare kan finna kärlek i eller kanske bara någon som kan bli en god vän. Eller också bara någon som vill träffas någon dag, prata en stund och sen mest inte ses något mer.
Det spelar inte så stor roll. Bara jag får se ett nytt ansikte, höra nya åsikter och idéer, och se in i nya ögon.

Någon dag ska jag ringa upp alla gamla kontakter på min telefonlista, och skriva till gamla bekanta på msn. Det kan bli kul. Och pinsamt. Men säkert mest kul.



maskerad

På fredag är det maskeradfest. Dock inte med Halloweentema, utan man får klä ut sig till vad som helst, som jag har uppfattat det. Igår rotade jag igenom våra utklädningskläder, och det mesta är förståss för litet då jag inte egenligen klätt ut mig sen jag var tio. Men jag hittade en dräkt som, trots att den var för liten, ändå gick på. Tajt var det, men det passar som karraktären. Jag tänker dock inte avslöja än vad det blir, men tänker självklart visa efter fredag hur outfiten såg ut. Måste på stan och handla in lite tillbehör bara.

Egentligen har jag aldrig varit ett fan av maskerad. Tycker det är omstädigt, och med mitt inte allt för braiga självförtroende så har jag svårt att klä mig i någonting som jag inte känner mig snygg i. Då blir jag osäker och drar mig undan.
Dock kan det vara ganska kul om man känner dom på festen väl.

Det här har jag klätt ut mig till tidigare på temafester:

Tomtefar på dresscrossingJUL, barn på barnkalas och Clown på Cirkustemat.


Sjukt roligt!!


Sjukt roligt!!


I hope that i don't fall in love with you


Var ute och fotade vid älven med Vickan igår. Riktigt mysigt, snyggt och lite läskigt.



bejbi. Always you

When love takes over

KATASTROF!
Jag vet. Jättedåligt. Jag har inte skrivit på 2 dagar. Dock hade jag tänkt skriva igår ikväll, men så hade dom lagt ner hela blogg.se. Surt. Men nu skriver jag iallafall.
Man kan tro att det borde finnas mer tid till att blogga nu när jag har lov, men så är inte fallet. Jag sitter mycket mindre vid datorn under lovet, och har inga tråkiga lektioner som man kan spendera med bloggandet istället. Så ha lite överseeden, och lämna mig inte helt. Tack!

Jag tänkte lägga in några bilder från helgen.

På fredagen käkade jag god (och nyttig) mat som mammis hade lagat. Sedan kom Fariba för lite förfest, och därefter drog vi till CoverClub. Som ni ser hamnade vi på vimmelbilden. Det är Fariba, jag, Joella och en random, rätt så snygg, kille där bak.
Även Lördagen var planerad utgång, till Corona. Så än en gång kom Fariba hit för att häva i sig sina 2,8or, och jag mina 2 ynka cider. Men sedan drog vi hem till Erik (han ser veeerkligen ut som Dr Kosmos) och föfestade lite hos honom också. Mamma hämtade upp oss någon timme efter och skjutsade oss till Corona. Kul ställe. Kvällen försvann dock fort och helt plötsligt var den slut.
På söndagen låg jag och pappa i soffan näst intill hela dagen. Jag bakis och pappa med feber. Men det var rätt skönt, att få ha en sån dag. Och det gick verkligen inte bra att träna på kvällen, kan jag lova.
Tävling om 2 veckor. Och jag är laddad och nervös!

bra helg!

Mamma har precis rest iväg till Ljungby för att hälsa på bror så jag och pappa är ensamma hemma. Vi båda ligger nerbäddade i soffan, pappa med feber och förkylning, jag med huvudvärk och illamående (ja jag vet, mitt eget fel). Men det är rätt skönt ändå, att bara ha en ta-det-lugnt dag.

Gårkvällen på Corona var kul. Vet dock inte vart kvällen gick åt egentligen, för helt plötsligt var det stängningsdags, och jag hade dansat för lite så jag hade inte ens hunnit få ont i fötterna.
Tequlian gjorde sitt dock och därför mår jag inte allt för bra idag. Men tack Erik ändå för den, den smakade åtminstone bra!

Nu ska jag återgå till att se på idol med fadern. Resten av dagen kommer spenderas i mjukisbyxor, fotbollströja och tofflor.

scatman

förfest med fariba igen =) Corona ikväll, jag är taggad!
vin och cider. Blandat. Blir det ikväll. Gott. Vi ses ute?

coverclub

Cover Club var en helt okej klubb fakiskt! Musiken var väldigt blandad från både nya och gamla tider, partydängor och rock. Det blev faktiskt en riktigt skön röra, och mycket nostalgi. Dock är dansgolvet lite litet och jag blev ett flertal gånger trampad på fötterna. Det värsta var när någon stämplade mig på vristen med sin kilklack. Är lite blå idag.
Sen så är det otroligt påfestande att dansa konstant en hel kväll. Jag har idag väldigt ont i mina benhinnor. Dock är det lätt värt det, för jag älskar verklige natt dansa!!

Idag kopplar jag av och ska snart se en film. Ska ut även ikväll och då blir det Corona!! Kung är det att Faribas kusin äger stället så att jag kan komma in :)

Vi hörs senare! bye

break the ice

Det blir utgång ikväll. Cover Club har premiär.
Taggad! :)


mina gener

Det här har jag kommit fram till.


21 guns

Ledsen att jag struntade i bloggandet igår, men jag kände helt enkelt inte för det.
Trots allt var jag ganska glad igår och det känns bra att slippa undra mera. Ett mindre stressmoment liksom. Klart jag hade hoppats på något, men samtidigt känner jag ju mig själv och vet att jag för det mesta hoppas lite för mycket och blir istället väldigt besviken när allt bara går åt skogen ändå.

Det var otroligt skönt att träna igår, och jag var riktigt taggad. Bestämde mig för att i sommar åka med de andra brunbältarna till Malmö för att försöka ta det svarta bältet. Det är ju ett mål som bara måste nås innan jag lägger av. Mina planer är dock inte att lägga av, inte än i alla fall, eller någonsin. Det är ju så förbannat roligt.

Jag har funderat mycket det senaste dagarna på om jag är lik mamma och pappa. Många brukar säga att jag är jättelik mamma, samtidigt som jag fått pappas mörkhet. Jag ska fundera lite mer på det där, sen ska jag visa vilka drag som kommer från mamma och vilka som kommer från pappa.

Nu måste jag dra till jobbet. Bye

glad att jag tränar i sverige

Jag tycker att det är rätt grymt att titta på när killarna fightas på tävlingarna när de gång på gång tar smällar som ser ut att vara otroligt smärtsamma, men när jag ser det här då förstår jag inte ens hur man kan överleva i vissa fall:


Mobilmovie

La in lite filmer från min mobil idag, så jag tänkte dela med mig utav någar av dom. Det är sämst kvalla dock.

Det här är från tävlingen i Ö-vik. Många frågar mig hur det egentligen går till när vi tävlar, så jag tänkte att jag helt enkelt skulle visa. Det här är de som kallas kumite, alltså fighting. Videoklippet är från Finalen av klassen Öppen klass herrar. Kolla in sista sparken i slutet, den är totalt klockren!


Här är från vårat lilla teaparty, när vi spelade med andra ord. Jag gillar den biten då jag filmar i Rasmus näsa. Mycket fint.





Kill your darling

Dricker i min ensamhet varmchoklad med sprutgrädda i den stora oranga koppen som jag fått av Julia, och önskar att jag hade haft någon mitt emot att se i ögonen. Är lite frusen så jag har en filt runt om mig och chokladen värmer min insida, åtminstone magen. En nyinflyttad ung kvinna går förbi utanför fönstret och skjuter en barnvagn framför sig och jag tänker att om man ändå hade haft ett eget barn, då skulle man åtminstone aldrig behöva vara ensam. Det borde vara förbjudet att vara ensam på hösten.
Försöker skriva musik men får inte ord och toner att passa ihop. "kanske ett ord för mycket, eller ett ord för lite" är den enda textrad som återkommer under varje nytt försök.
Chokladen har kallnat och det börjar bildas ett lager ovanpå. Jag borde kanske ha druckit upp innan jag började skriva.
Men nu är det för sent.
Försent för det mesta.





tummenupp!

Det känns som att en tyngd har fallit från mina axlar och en klump i magen flugit iväg. Gjorde körkortsteoriprovet idag, och fick godkänd! Jag var helt säker när jag tryckte på "avsluta provet" att jag skulle ha för få rätt, men tänk så fel jag hade. 59 rätt av 65. Och jag är så sjukt glad! Nu är det bara uppkörningen kvar, och även om jag inte tänker säga vilken dag den äger rum, så förstår ni säkert att det är väldigt snart.

Hann bara vara på praktiken i ungefär en timme idag då jag hade provet på morgonen och vi slutade efter lunch pga att det inte fanns någon häftapparat som vi kunde använda till att sätta upp affisher med. Tacksamt!
Ikväll blir det salsa för hela slanten, och kanske till och med på Harrys efter träningen där det är salsafest.
kuuul!

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
Jag andas in och det känns som första gången


sorry

Idag har jag ingen insperation alls till att skriva, så jag tänker inte ens försöka. Återkommer imorgon. Godnatt.

gi, handskar, skor och gummiband.

Matteprovet idag gick precis som väntat. Åt helvete. Men det är inte mycket att göra åt och jag tänker inte bry mig allt för mycket om det. Det var ju trots allt bara ett delprov.

När mamma kom hem hade hon med sig skorna som jag tittat på tidigare under dagen. Dom är rätt tuffa, och huuur sköna som helst. Plus att jag blir ungefär 3 centimeter högre (vilket egentligen inte behövs, då jag faktiskt är ganska så lång). Efter middagen åkte vi på Budo Fitness och köpte min nya dräkt. Det blev ne Zanchin(stavning?) med resår på byxorna, otroligt praktiskt! Hoppas bara att den är godkänd för tävling, annars har jag failat. Köpte även ett par nya "vuxenhandskar". Röda blev det, så jag måste även införskaffa ett blått par, men det får bli senare. Tog även en sväng förbi Intersport och köpte träningsgummiband, så nu ska här hårdtränas. Ska äntligen röra på mig imorgon igen efter en veckas vilan.

Har även lilla uppkörningen imorgon, så det är lite spännande. Känner mig rätt osäker på säkerhetskontrollen, men det går nog bra!
Nu ska jag fortsätta sticka på min andra lovikavante. Bye


Jerry!!

Jag tycker dom nya ICA reklamerna är så jäkla bra. Dessa reklamer har gjorts i och med att ica har en kampanj som det kallar för "Vi kan mer" då det anstället utvecklingsstöra att jobba i butikerna, osv. Många tycker att ICA driver med människor med förståndshandikapp och trycker ner dom, men enligt mig så höjer de dem bara. Det är ju ofta precis så här de blir behandlade, och Jerrys svar på tal ger nog de flesta en tankeställare om hur de beter sig mot förståndshandikappade människor.
Tummen upp för ICA, säger jag!


Släpp inte guarden.

Blogg.se låg nere av någon anledning igår så jag kunde inte blogga. Men nu så!

Den första snön landande på Umeås gator inatt och trots att det enbart var ett tunt lager så låg det kvar även när jag vaknade och cyklade till praktikplatsen. Halkrisken var stor så jag fick cykla riktigt förskiktigt. Jag gillar faktiskt snön. Den är otroligt vacker, och rätt kul om man tänker efter. Kylan skulle jag kunna vara utan dock, den är bara irriterande.

Igår åkte jag iväg till Ö-vik där det hölls JKA cup i karate. Eftersom jag fortfarande är riktigt förkyld så blev jag tvungen att stryka mig, och agerade istället coach hela dagen. Det gick otroligt bra för klubben och jag tror vi tog hem sammanlagt 7 guld i olika klasser. Mycket bra jobbat! Jag blev riktigt sugen själv att tävla så jag taggar nu inför tävlingen i Umeå den 7 November. Då får ni gärna komma och heja på mig, på IKSU.

Här vinner Ida sitt andra guld. Klassen kumite FLICKOR 13-15 år.
Första guldet tog hon i Kata FLICKOR 13-15 år.

Här står Umeå Shotokan för både första, andra och tredjeplatsen i klassen kata DAMER 9-4 kyu.


urusel

Jag måste bara få visa hur värdelös Heinz nya(?) ketchup som liksom är tänkt att stå upp och ner, på korken, är.
Först så kommer ingen, sen så kommer inget, sen så kommer allt.
Och det är faktiskt inte bara jag som är dålig.


whiskey in the jar

Ledsen för dålig uppdatering, men nu har jag landat hemma.

Jag ska berätta lite kort om västerås-resan. Det första och största ordet som beskriver resan är; inspererande. Det var otroligt inspererande. Workshopsen, förställningarna, människorna och glädjen. Allt gav insperation till att öppna nya dörrar, lära sig mera, bli mer delaktig.
Hela grejen kallas Pascal Festivalen. Det är en, som jag förstått de, kulturfestival för förståndshandikappade. Det var teater, sång, dans och annat som gör en glad.
Jag tror jag har nämnt det förut, men måste säga det igen, jag älskar verkligen att vara kring dessa människor. Det är sådan äkta glädje och ärlighet man får uppleva. Visst kan sura miner också förekomma, men det går oftast kvickt över.
A var jättemysig och lättsam under dagarna. Komplikationer blev det dock under fredagmorgonen då vi fick spenderade förmiddagen på akuten, men vad som hände tänker jag inte ta upp här. Men allting löste sig och jag kan i efterhand konstatera att jag under dessa två dagar i västerås har växt och insett att jag klarar rätt så mycket ändå, även fast jag ofta tvivlar på mig själv.
( det blev kanske inte en kort beskrivning om västerås-resan)

Ikväll hade jag teaparty här hemma tillsammans med Siri, Sandra, Hanna, Vickan, Rasmus, Fariba, Sara och Jesper. Vi drack en massa te, åt scones med cream and jam, spelade spel och myste på.
Otroligt trevligt måste jag säga! Det ska göras om fler gånger, helt klart!


Vi lekte lappleken, eller galenpanna som man också kan kalla den. Det här är Sandra och Jespers riktiga jag.

lock för öronen

Så mycket intryck. Så omtumlande.
jag kanske skriver mer om dagarna i Västerås sen. Men inte just nu bara.

Med ena foten utanför

Praktiken idag var rätt tråkig, men det är helt okej ändå.
Efter praktiken mötte jag upp Vickan på stan, och vi gick på Tajmahal för att käka indiskt. Beställde Tomatsoppa, Nana-bröd (hette de så?) och vegetarisk linsröra med spenat till varmrätt. Vatten som dricka, och tur var väl de för när servetrisen skulle servera oss så spillde hon hela vattenglaset över borde, mig och Vickan. Vi fick lov att byta bord. Men som plåster på såren så fick vi ett annat bröd som smakade en blandning av chips och svett. Konstigt.

Efter middagen var det salsa som gällde. Det gick riktigt bra ikväll. Killarna lyckades även få in takten idag så det var riktigt kul att dansa. Jag fick mycket beröm av läraren också, så jag är rätt stolt. Nu är jag sugen på att gå på salsafest.

Min väckarklocka är ställd på 04.45. Det är otorligt tidigt. Men planet mot västerås går runt 7 så det är nödvändigt.
Till västerås åker jag imorgon på jobb. A ska nämligen på en festival för förståndshandikappade och jag får följa med som ledsagare. Kommer hem på fredagkväll, så blir inte borta så länge. Men jag tror det kan bli riktigt kul. Dock har jag ganska mycket ångest eftersom jag ska hålla reda på mina saker + A's saker.
Jag som inte ens brukar kunna hålla på koll på mig själv när jag reser. Men det ska nog lösa sig!

Nu ska jag sticka lite på min röda lovikkavante, sen ska jag sova.
Godnatt.

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


det brukar bli så

Klockan kvart över 9 gick jag och la mig ikväll för att somna tidigt. Klockan är nu tjugo i 12 och jag är fortfarande vaken och kommer nog inte somna innan den närmsta halvtimmen. Det är rätt typiskt. Och jag är sugen på skinka.


Är huvudet dumt så får kroppen lida

Ikväll när jag skulle äta en apelsin efter träningen då jag tagit två puffar astmamedicin så var det väldigt skakigt. Jag kände mig som en gammal gumma! Det tog mig nästan en halvtimme att skala och äta upp apelsinen.
Lungorna gör ont efter träningen. Nej det var nog inte smart att tvinga sig träna när förkylningen inte ens är på bättringsvägen. Men eftersom det är tävling i helgen så kände jag mig helt enkelt tvungen.

Snart ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på One Tree Hill. Mys.
Jag är lugnare ikväll, bryr mig mindre. Det får vara som det är och gå som det går. Vi får se helt enkelt.


One, Two, Three, Four

Två nya singlar av Michael Jackson. Den andra "this is it" finns inte på youtube, så där får ni nöja er med texten så länge. Jag gillar inte riktigt den här första "let me go", den känns inte som Michael Jackson. Men den andra börjar jag gilla mer och mer för varje gång jag hör den. Mycket fin text och melodin är också skön. Är otroligt förväntansfull på This is it - the movie som jag ska gå och se med pappa.

This is it, here I stand
I'm the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real

And it feels as though I've seen your face a thousand times
And you said you really know me too yourself
And I know that you have got addicted with your eyes
But you say you gonna live it for yourself.

I never heard a single word about you
Falling in love wasn't my plan
I never thought that I would be your lover
C'mon baby, just understand

This is it, I can say,
I'm the light of the world, run away
We can feel, this is real
Every time I'm in love that I feel

And I feel as though I've known you since 1,000 years
And you tell me that you've seen my face before.
And you said to me you don't wnat me hanging round
Many times, wanna do it here before

I never heard a single word about you
Falling in love wasn't my plan
I never thought that I would be your lover
C'mon baby, just understand



This is it, I can feel
I'm the light of the world, this is real
Feel my song, we can say
And I tell you I feel that way

And I feel as though I've known you for a thousand years
And you said you want some of this yourself
And you said won't you go with me, on a while
And I know that it's really cool myself

I never heard a single word about you
Falling in love wasn't my plan
I never thought that I would be your lover
C'mon baby, just understand

I never heard a single word about you
Falling in love wasn't my plan
I never thought that I would be your lover
C'mon baby, just understand

Get your shine on

Jag vet inte hur länge till jag pallar det här. Jag tänker på det hela tiden varje dag, och snart ger jag upp. För det är inte så här det ska behöva vara.

Jag är sjukt stressad för tillfället. Det är teoriprov, matteprov, grafprov, västeråsresan, 3 APU-rapporter, uppkörning och praktik. Jag har en underlig mekanism i mig som gör att så fort jag blir allt för stressad, så slutar jag att fungera. Inte på det viset att jag dör, direkt, men jag lägger ner allt som jag egenligen har att göra, och gör någonting helt annat istället. Jag hade egentligen behövt plugga matte ikväll, istället satte jag igång en stickning. Typiskt.

Jag har ont överallt och när jag andas så hugger det till i ryggen och nacken. Förkylningen går upp och ner och jag har inte kunnat träna sen i Tisdags. Jag känner mig ofräsch och självförtroendet börjar svikta. Allt det som vanligt vis händer på hösten. Skillnaden är att jag åtminstone de två närmsta höstarna har haft någon som lyft mig på något sätt. Det var guld värt..

Men i värsta fall så får jag rycka upp mig själv. Det ska nog gå bra det också.
Nu ska jag dricka te med pappa. Sen är det mest troligt sängdags. 


If it's love that keeps us breathin' 
Gives us something to believe in
Is it fear that makes us blind
Tell me, why is love so hard to find
If we hear so much about it
And we can't go on without it
Let the mystery unwind
Tell me, why is love so hard to find



UFU

Från och med idag och två veckor frammåt har jag praktik på Umeå Fritid Unga. Det kan låta väldigt drygt men det är rätt okej. Med tanke på att jag kommer vara borta rätt så mycket så kommer nog veckorna flyta på rätt bra ändå. Och sen kommer ju lovet och det ser jag framemot. Förhoppningsvis tar jag mig härifrån i några dagar. Möjligen ner till Stockholm eller Götet, annars upp mot fjällen. Vilket som skulle göra mig gott, för jag vill verkligen komma ifrån Umeå, bara ett par dagar.
Någon som har förslag på resemål, eller som vill följa med?

Nu måste jag återgå till arbetet. Bara en halvtimma kvar.
Ingen träning ikväll dock. För förkyld för det. typiskt.


kom tätt intill

Får jag veta vad du tänker på? 
Skulle du råna en bank för oss två?
Om det är så låt mig veta
om det är nej så går jag
jag ska inte tvinga dig


Håkan gör gott under kvällar fyllda med tankar.


nydala

Förutom att Nydala är väldigt kallt, så är det helt underbart.

Jag och Farbis sålde fika hela lördagen. Det var kallt, speciellt om fötterna.


Vi trottsade kylan på kvällen och käkade norska glassar. (dock emot mina principer att äta glass från den nya norska glassbilen, men dom var ju faktiskt gratis).


Provade min elddiabolo som jag inte testat på 2 år. Den funkar fortfarande. Måste börja elda oftare igen. Det är häftigt.



på nydala får jag insperation till att fota. Det är så otroligt vackert där.




Nostalgitripp så här på morgonen




Det här var jag riktigt rädd för när jag var liten.








Fattas det något? Detta är i alla fall nostalgi för mig!

långa vägar

Inatt önskar jag att du ska önska samma sak som jag.

Jesper har varit här ikväll. Vi tänkte först dra till Jim, men blev för slappa så vi stannade hos mig och såg på Idol. Näst intill uselt var det ikväll. Själv tycker jag att Tove briljerar och att Mariett kan gå hem och lägga sig. Bra att Karolina åkte ut också, hon platsar inte i tävlingen. Hon är för lång.

Igår köpte jag tyget till min balklänning som mamma ska sy. Det blev rosa, såklart. Riktig knallrosa till och med. Sen ska jag ha svart band i midjan, och svarta accosearer, kanske även svarta handskar. Kanske lite tidigt att börja tänka på balen redan, men ska man sy en klänning måste man ha lite framförhållning.
När klänningen är färdig måste jag bara hitta en rosa bil med svart klädsel. Det vore råcoolt.
Förlåt Hugo förresten. Jag vet att du inte ville att jag skulle ha rosa. Men det blir så. För jag är ju rosa! Du får dissa om du vill ;)

Imorgon ska jag leka med barn på Kfum, och på kvällen blir det ledarhäng. Sjukt kul! Så nu ska jag lyssna lite på håkan, och sen sova.

(otroligt gammal bild)

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

säg nånting
säg nånting




dsfghjlköä

Dagen har varit en aning händelserik. Åkte till skolan imorse, sedan till stan för att titta på modemässan, sedan hem för att göra pizza deg, sedan till stan för att träffa Victor och sedan blev det Lottas. På lottas lyssnade vi på Jim och Gustavs band som spelade irländskt! Sjukt mysigt.




hurt.

I mitt huvud diskuterar jag och har bra argument, jag ger svar på tal. I verkliga livet vet jag att jag bara skulle brista i gråt och inte få fram ett ord.
Det är så frustrerande.
Jag hatar att inte ha koll på läget.

Ikväll jobbade jag istället för att träna, följde med på A's innebandyträning. Det är verkligen en glädje att se UmeFlayers spela. Det är lycka på hög nivå när de springer runt med ett leende på läpparna oberoende ifall de missar målet, förlorar matchen eller till och med missar bollen. De har alla så starka personligheter och är verkligen enskilda individer. fint, tycker jag.

Imorgon är det fredag igen. "nu är det freedagsmyys". Gosh, sorry, men jag gillar låten. Otroligt skönt med lite helg efter den här veckan som varit lite mantalt tung för min del då den årliga höstdeppen börjat krypa sig på. only you can save me.
Det verkar bli en lugn fredag dock. Kanske går en sväng på Lottas krog och lyssnar på Irländsk musik.
Lördagen ska jag leka med barn på KFUM-gården. Ska bli kul att träffa alla ledarna igen också. Och mest troligt blir det övernattning och sedan städning av hela gården på söndag. Så de blir en riktig kfum-helg :)

Nu ska jag bara vänta till pappa kommer hem och kan hjälpa mig med brevet till farfar lite, sen ska jag sova!
Bye

jag tror dig

52% lycka på facebook och jo det har nog varit en bättre idag idag. Kan bero på vädret som är rätt så mycket finare. Jag önskar nästan att jag vore ledig idag så att jag kunde ta en promenad och fota. För idag känner jag att jag insperationen finns där och det kliar i fingrarna för att få trycka på knappen. Men mest troligt så kommer solen redan gått ner när jag kommer hem. Så jag får nog vänta till en annan dag.

Idag har vi registrerat vårat UF-företag som kommer vara ett bokförlag. DotsUF heter det och består av mig, Julia, Pernilla och Hilda. Vi ska allihopa som projektarbete göra böcker, så därför passar det bra att sälja dom genom ett företag.

måste dra
bye

trosorna ut och in

Det blir allt mörkare kvällar och kyligare mornar. Hösten är verkligen här nu, och snart även vintern. Det är deffinitivt blandade känslor inför detta, men mest negativa. Det enda som känns taggat inför vintern är som vanligt snowboardåkningen. Denna vinter kommer det förhoppningsvis bli betydligt mycket mer åkning då jag mest troligt kommer ha körkort och inte behöva mamma eller pappa som taxi. Jag behöver dock både nya bindningar och skor till vintern. Men det ska nog gå att ordna.
Jag såg att hemavans backar öppnar redan den 24 oktober och jag blev sugen att någon helg efter de ta mig dit för att starta säsongen. Någon som följer med mig?

Den här dagen har inte varit särskilt bra. Man kan helt enkelt säga att det går att lita på facebooks "lucky day"-funktion för 4% lycka idag har verkligen stämt bra. Vaknade av att det spöregnade och började fundera på hur fan jag skulle ta mig till skolan. Då hände väl de som gjorde att det ändå inte blev 0% idag. Mamma knackade på dörren och sa att hon försovit sig(vilket egentligen aldrig händer), så hon skulle ta bilen till jobbet och kunde därmed skjutsa mig. Lycka! Dock när jag satte mig upp i sängen kände jag nackspärren. Inte konstigt att det blir så kanske när man somnar på 3 kuddar. Matten gick åt helvette, jag kunde nästan inte få en enda graf att bli rätt, men fotot gick smärtfritt. Fick sluta tidigt på ARL:en men när jag då kom att jag inte hade varken moppe eller cykel på skolan, och skulle bli tvungen att gå hem i motvind med den 1 ton tunga väskan blev jag på dåligt humör. Det fanns inte mycket annat att göra än att börja traska och när jag kommit nästan halvvägs och fötterna börjat göra ont (mina skor suger verkligen) hör jag signalen för bommarna till tågrälsen som fälls ner. 10 minuter fick jag stå där i kylan och vänta. Sedan var jag riktigt arg. Jag var till och med så arg att jag blev tvungen att gå förbi preem och köpa godis för 6 kr. Tre godisar fick jag i mig innan magen började värka och samvetet slog till. Godis ska jag inte äta, speciellt inte när jag redan käkat gofika på skolan samma dag. Då är ju träningen bara förjäves.
Väl hemma igen, riktigt kissnödig, begav jag mig mot toan och upptäkte att trosorna hela dagen varit ut och in. Såklart.



Hoppas på en bättre dag imorgon.

auw

Gammal klassiker, men den är så söt ändå!

talar ut.

Alltid när jag står i duschen här hemma, så står jag i tankarna på en Idol-audition framför en jury. Jag sjunger en hel del olika låtar, ser vad som låter bäst och föreställer mig sedan hur jag sedan står uppe på en stor sen med publik. Eftersom acustiken  är så pass bra på en toalett så gillar jag att verkligen ta i också. Ja, det skulle inte förvåna mig om det till och med hörs ut.
Jag vet ju om själv att jag inte alls har en särskilt bra sångröst, men där inne på toaletten, framför Idoljuryn, då egentligen bara jag kan höra mig själv. så låter det faktiskt helt okej. Ja, de flesta gångerna går jag till och med vidare.

Så kommer jag ut ur duschen, och fortsätter att sjunga, men till min eviga besvikelse så kvarstår inte rösten som fanns där under det rinnande vattnet.
Jag kanske borde bjuda hem Andreas, Laila och Bagge till mitt badrum..
Nej förresten, jag stannar nog bakom gitarren ändå.


bubbelbadsolycka

I somras när vi var på norrbyskär badade vi badtunna under kvällen. När jag och rasmus senare skulle städa bastun kikade vi även ner i badtunnan och fick oss en liten chock. Vattnet var nämligen grönt och det gick knappt att se botten. Tanken på att vi hade suttit där, nästan 20 pers, och plaskat kvällen innan gjorde mig lite halft äcklad.
Jag hoppas i alla fall att det inte var det här som hade hänt någon av de 20 i badtunnan.


Embarrassing Hot Tub Accident - Watch more Funny Videos

Live high

Det var allt för längesedan jag fotade nu. Jag börjar få lite abstinens, samtidigt som jag inte har en aning om vad jag ska fota för någonting. Hösten har kommit och det är väl egentligen löven, färgerna och frosten jag borde fota. Men det är ju så gjort. Jag vill inte fota det jag borde fota.
Dessutom vill jag fota någon, och inte något.



I'll hope you see the heart in me

Efter inte allt för många timmars sömn inatt så har jag varit rätt så slö idag. Enbart två lektioner på måndagar som vanligt så dagen var över rätt fort. Dock fick jag otroligt ont i magen under eftermiddagen som även höll i sig under kvällen vilket gjorde att jag inte kunde åka och träna. Vet inte riktigt vad anledningen är, men vi spekulrar om en urinvägsinfektion. Jag håller tummarna för att det är något mycket lindrigare än så, för det är ingenting jag vill vara med om igen. Dock har det börjat avta efter denna lugna kväll så jag hoppas att det är helt försvunnet imorgon.

Sista avsnittet av mitt nya favoritprogram Svenska Hollywoodfruar visades ikväll. Jag tycker verkligen att Anna Anka är stört skön, men skulle nog dock aldrig vilja träffa henne i verkliga livet.
Synd är det att programet är slut nu.

Just nu sitter jag här och hostar och har mig. Victor påstår att han har smittat mig, så det kanske är så det är. En förkylning är inte välkommen i alla fall, speciellt inte nu när jag verkligen behöver träna innan tävlingen den 18 oktober.

Vad har hänt med Piratebay?? jag kommer inte in. Och jag börjar få lite panik för både de nya entourage och one tree hill avsnitten kommer ut ikväll, och jag har verkligen taggat hela dagen för att se dom.

Egentligen är jag jättetrött, så jag funderar på att krypa i säng på en gång. Det är nog en bra ide.
Godnatt!

Am I crazy for wanting you
Maybe do you think you could want me too
I don't wanna waste your time
Do you see things the way I do
I just wanna know that you feel it too
There is nothing left to hide



jag kan inte rikigt andas ut

Älvsbyeliten har åkt hem och det mesta har lugnat ner sig. Städningen av lokalen gick lättare än väntat. Jag har tränat ikväll och även de gick bättre än jag kunde tänka mig, efter den här hårda veckan.

Jag vill passa på att tacka Julia för den fina presentkorgen med en massa godsaker i som jag fick igår.
Jag vill också tacka Sandra, Hanna, Maria, Siri och Frida för vinglasen. Det kommer verkligen komma till användning, speciellt när jag har mitt eget boende.
tack tack tack! :)

De som inte betalade på festen får jättegärna betala mig nu i efterhand. Lokalen var rätt dyr att hyra, och jag har inte fått ihop hälften av den kostnaden ens, så det känns lite småsurt.

Någon anonym frågade om det kommer komma bilder från gårkvällen, men nej, det kommer det inte göra. Anledningen till det är att ingen tog kort, ovanligt nog. Så no pictures. Kanske bäst så!

Jag ska försöka få i mig en kanelbulle ikväll. Det är ju trotts allt kanelbullens dag. Så kommer förhoppningsvis Victor hit senare ikväll.
nu - duscha!
bye

:)

Imorse vaknade jag upp med lite panik då jag inte hade full koll på hur vi hade lämnat lokalen igår. Men efter att ha rotat i Eriks ficka och hittat nyckeln och koden, och sedan klickat in mig på vk.se för att se att ingen brand hade skett på nydala så kunde jag lugnt somna om igen.
När jag tänker tillbaka på gårkvällen så måste jag säga att det blev riktigt lyckat. Trots att det inte kom allt för mycket folk då lokalen låg mitt ute i ingenstans så hade jag riktigt kul.
Speciellt skoj var det när tjejerna kom, för drog dansen igång på riktigt.

Tack för en otroligt trevlig kväll! :)

just dance

Inte allt för bra kväll igår. Men man lär sig av sina misstag.
Jag är i alla fall jätteglad att Älvsbygänget är här nu, det är sjukt kul!

Ikväll är det party!!
Hur ni hittar till stället får ni veta när ni ringer mig eftersom jag inte kan ge någon vägbeskrivning här.
Glöm inte en 50 lapp! Och kom ihåg, alla som inte dansar är våldtäktsmän (alla våldtäktsmän är objudna).




bokat och klart.


18,1

Jag fyllde 18 år en gång i tiden.

Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Pipes

Det blev en okej födelsedag igår, trots att eftermiddagen blev lite flängig och jag blev less på att vänta på sega människor.
Salsan var kul men killarna var sliskiga. Sen var det ganska varmt och de sliskiga killarna svettades. Ja, ni kan ju själva dra slutsatsen..
Men förhoppningsvis kommer de sliskiga killarna lyckas få lite gung i sina höfter och farten dras upp en aning, då kommer det nog bli riktigt skoj!

Det bästa med min födelsedag var kvällen. Det började med att jag och Vickan gick in på Pipes runt 8 för att vara med på musikquizet och för att jag skulle få köpa min första drink. Det blev en Apeach Prayer med mango istället för peach, eftersom peachvodkan var slut. Jag betalar drinker och behöver inte ens visa leget. I vanliga fall kanske man skulle ha blivit glad, men jag ville ju faktiskt visa det! Därför, någon timme senare när jag skulle köpa min andra drink, en Frutini så la jag fram både kortet och leget på en gång. Han titta på leget, och tittade sedan lite finurligt på mig. Sen kommenterade han att jag fyllde 18 år, välkomnade mig och sa att nästa drink skulle han bjuda på. Jag som inte hade tänkt dricka mer än kanske två drinkar blev ju tvungen att även ta den tredje drinken, det var ju gratis.
Musikquizet för mig och Vickan gick riktigt dåligt. Vi är inte alls bra på sånt där, men vi bestämde oss för att vi nån gång ska lära oss allt om alla gamla artister.
När musikquizet var slut kom Victor vilket var sjukt kul eftersom jag inte träffat honom sen i Lördags. Och någon timma senare anslöt även Fariba till vårat gäng. Och hon ville bjuda födelsedagsbarnet på en drink...  De som skulle ha varit en, kanske två drinkar blev genast 4. Och inte nog med de så ville även några grabbar som slått sig ner vid oss lite senare, köpa en drink åt mig när de fick reda på att jag fyllde 18.

Så nu har ni historien om min första kväll på krogen som 18åring ;)
Och idag ska jag till skolan.
Men jag är inget annat än nöjd, och ändå riktigt bra idag!
TAGGA LÖRDAG!


RSS 2.0