Love love love, peace and love love love

Peace and love var toppen! Jason var kungen. Kapten röd var megaskön. Camping C var mys. Camping A var party. Maten sög. Kortfattade var festivalen mycket värd. Går inte beskriva den med bättre ord än just fred och kärlek!
Bodde på samma camping som Idol-Danny(:P) och träffade även han som spelar Tzatziki under dagarna. Rätt kul ju ^^

På Onsdag bilar jag, mamma och pappa till Halmstad. Det kommer bli supermys att åka bil med dom, taggar redan fikapauserna ;) Sen ska jag träffa Ida-Karin och sova hos henne någon natt och sen blir det SKÅNE!!
Lenny, Anna och Miranda åkte dit redan ikväll. och nu saknar jag redan min pojke.

Nu ska jag gå och lägga mig, försöka bli av med mig huvudverk och sova första natten helt ensam sen i påskas. Kommer kännas konstigt, men man måste väl fixa de också.

Godnatt och puss!


haha, jag, Julia och "Idol-Danny" xD

PEACE AND LOVE, HERE I COME!

Snart smäller det! Kl 00.55 imorgon-natta avgår festivalbussen från hotelldragon mot BORLÄNGE och PEACE AND LOVE!
Jag är taggad till 1000, säker på att det blir awesome! Pirr i magen och svårt att sova har jag ockås, men det hör väl till. Trots allt min första riktiga festival. wiii!
JASON MRAZ, Takida, Håkan Hellström, Kapten röd, Petter och Mando diao är dom artister jag för tillfället planerat in. Sen får vi se vart stämningen för oss.
Hoppas även inerligt att det inte ska regna eftersom ett blött tält är ett värdelöst tält. Sol skulle vara kung, för solbrillor är festival!

För övrigt fyller min älskade mamma 54 år idag. Av mig och mina brorsor ska hon få trädgårdsmöbler. Inom några minuter ska vi på shoppingrunda jag och morsan :) Love it! Love you!

Min kusin som bor i Nya Zeeland sen några år tillbaka kom och hälsade på i Söndags och hon hade även med en av sina tre söner Collin. Extremt härlig 1 åring som hade galet mkt spring i benen och jollrade på som om han vore världens gladaste. Mot slutet av kvällen blev han dock väldigt trött och blev megamysig.


                    
Världens sötaste kusinbarn          Världens finaste pojkvän

Nu ska jag dra mig, ha det så bra och hör av er i sommar =)
Puss

Sommarlov

Alla granarna pekade fuckyou åt mig när jag gick hem från bussen idag, jag vet inte alls vad jag har gjort dem men mig gör det ingenting för jag är riktigt mega glad ändå. Jag har sommarlov, det regnar inte, det är bara ungefär två veckor kvar till peace and love och bara TVÅ år kvar till studenten. Mkt lycklig Vickie :) och grattis alla sudenter btw!

if it kills me

Nu har det varit sommar i jättemånga dagar och jag har legat ute och stekt som sjutton. Men det ger ju resultat. Målet med sommaren är att vara brunare än Lenny. Som de ser ut nu är jag nästan(!) nära, men inom några veckor då han slutat datanörda sig så kommer han nog gå om med megafart.
För övrigt är jag grymt taggad på sommarlov nu. Med tanke på att den här sommaren ska bli den varmaste på 150 år så tror jag den kommer bli extremt lyckad. Man får väl bara akta sig för hudcancern bara.

Jag är väldigt sugen på att göra min blogg mer somrig men för tillfället tror jag att jag är för lat. Kanske händer inom några dagar dock. Eller veckor. Vi ser väl. Nån gång då jag har väldigt tråkigt kanske.

Har fått veta många av årens betyg och är faktiskt väldigt väldigt nöjd hittills, inte ett enda G :) Och ett starkt VG+ i Svenska är ju inte fyskam. När man har dyslexi och allt!

Nu ska jag sätta mig ute och mysa lite mera och vänta på Julia. Kanske ringa en vän.
Hörs.
Hojhoj

RSS 2.0