Without you.

Betnér var härlig och vi skrattade en massa.
Men ändå kan jag inte undkomma att känna mig lite deppig ikväll. Kanske allra främst för att folk försvinner härifrån och inte bara folk som hälsat på utan även de som även bor här, som snart inte längre bor här.
Jag vet varken vad jag ska tycka eller känna. Att liksom veta om att någon man älskar och som man umgåtts nästan dagligen med i snart två år snart bara inte ska vara här längre känns jättekonstigt. Borde kanske bara försöka att inte tänka på det. lägga det åt sidan och liksom låta det hända när det händer, men hur lyckas man undvika ett ämne som hela tiden dyker upp? Blir rädd när jag tänker på att varje natt kommer bli som denna - ensam.
Men all erfarenhet är bra erfarenhet. I guess. Men just nu känns allt botten.
Och jag vet inte om det är hösten, mörkret eller någonting annat som gör att ingenting är lika färgglatt som det brukar. Det känns så väldigt mycket gråare och det är svårt att se folk i ögonen. Känner inte igen mig själv längre, känner inte igen min syn på livet längre.
Denna period börjar bli lite för lång och lite för diffus. Vad fan ska man ta sig till när man försökt allt?

Fan.
Jag hatar ensamma kvällar då tankarna aldrig tar slut.

Cause I'll remember everything you say...

Just a year ago I would have danced so crazy
and now I think I wanna get back on that track
if I only could relax in this confusion
if I could dance with you the way we used to
and shake my hips to the revolution
if I could be naive again

Umeå höstkalas är över nu och snart har alla fina eldsjälar lämnat oss. Vill tacka er för veckan för den har varit otroligt fin/mysig/rolig/underbar. Veckan började med Lördagens galna cirkusfest utklädda till bland annat cirkusapa, ballerinor, cirkusdirektör, mimare och jag självklart som clown. Söndagen bakisdag med träning och filmkväll med projektor. Blev dock lite för mycket family guy för min smak. Måndagen satt vi i insperationsmöte i nästan 5 timmar vilket var både intressant, inspererande och givande. Och den eviga drog frågan kommer aldrig sluta vara evig. Tisdagen blev det fest igen eftersom vi hade ett födelsedagsbarn i sällskapet. Drack fincider och denna kväll brände jag nog x antal kalorier på dansgolvet. Gårdagen blev paltlunch följt av paltkoma. Kvällen var enbart knasig med 4 timmar av ont-i-magen-skratt. Och idag har vi bara städat och kramas.

I onsdags var jag även hos optikern och fick konstaterat att min syn som troligt hade försämrats. Provade ut linser och om någon vecka ska jag tillbaka för in och ut träning. Fniss.
Annars har jag även hunnit med att skticka färdigt en hel vante! Dock har det varit sämre med skolarbetet.......
 
Imorgon kommer min kära bror (den andra alltså) och det ser jag framemot alot!!
Nu ska jag se Magnus Betnér med pappis. pusshej!

      

fniss

Vi har skrattat jättemycket i cirkus en halvtimme. Jag vet dock inte åt vad. Men det var kul.

=)

Förlåt för att jag inte skriver, men jag har roligt med roliga människor just nu. Det kommer en summering av lovet i slutet av veckan, men håll utkik ändå för jag lägger säkert upp nått roligt inlägg någon dag :)
Kram på er kära vänner och hör av er om ni vill umgås.Hårdilemma

Jag har hårdilemma igen. Min tanke är att spara ut rätt så långt hår, men det är luggen som är problemet. Spara lång lugg? Klippa den som vanligt? Rak lugg? Många har sagt rak lugg, men frågan är om jag kommer trivas i det.
Gjorde en liten snabb bild på hur jag ungefär skulle se ut i rak lugg.
 
Har även gjort en med lite flikigare lugg.


och en som var bara lite cool, som jag nog aldrig kommer lyckas med ändå.


Ni får gärna säga vad ni tycker :)

smelly cat

Den här dagen har sugit rätt så mycket men jag är glad ändå för om bara en och en halv timme så har jag fett mycket lov i en hel vecka! Det är storm och kallt ute, otroligt oinspererande.
På fotolektionen var vi på en fotoutställning på norrlandsoperan som inte var annat än skum, äcklig och ful. Otroligt oinspererande alltså. Och nu är jag tillbaka på skolan för att snart ha musikkommunikation. Vi ska spela någon gammal popdänga.

Igår kom min brors flickvän till oss och det var mycket trevligt. Kollade på gamla filmer när Alexander var liten, bland annat när han var med i Junior Jepordy. Han var inte så söt som bäbis dock. Mycket finare nu :) Och imorse hämtade vi även honom på flygplatsen så nu är det fullt hus hemma igen!

Well som ni nog har förstått så är jag väldigt oinspererad idag så nu slutar jag skriva. Hej.


It's your life

Idag har jag kommit underfund med samtliga saker:
Politik är verkligen inte min grej
Jag måste VERKLIGEN börja träna ordentligt nu
Jag borde byta låtar på min ipod eftersom jag bara bläddrar förbi allt nästan. (och för att "the man who can't be moved" måste finnas där hädan efter!)
Jag gillar grafisk form när ideérna kommer sådär på engång, annars är det piss.
Sen har jag nog inte kommit underfund med fler saker.
Jo, jag saknar Julia.

Annars har inte hänt mycket idag, så det tänker jag inte berätta någonting om.

Dock funderar jag mycket på försvinnandet av Caroline. Måste säga att jag är stolt över norrlandspolisen som lyckats vassla fram såpass mycket som de faktiskt gjort. Tycker det är intressant att spekulera i vad som faktiskt har hänt. Mycket säger emot att den häktade mannens verson stämmer eftersom han för det första hävdar att hon skulle ha blött kraftigt ur munnen efter att han puttat henne och därför bör det ha funnits blod på rastplatsen. Att han inte heller ska komma ihåg vart han lagt kroppen är också ett mysterium. Antingen mycket psykiskt sjuk eller också bara helt galen?
Well, vi får hoppas på att de hittar kroppen snart så att vi kan få reda på de som kan sätta svar på allt.
Det är tragiskt i alla fall.

Hoppas allt är väl med er kära vänner. Tack och hej!


nackspärr och klorklåda. Kan jag få en fungerande kropp i mitt nästa liv?

Idag tänker jag inte skriva många rader för att jag är väldigt trött och påväg att krypa ner i sängen hemma hos Lenny. Funderar på hur jag ska ta mig till med nackspärren som bara verkar bli sämre. Har ju haft den i snart 5 veckor. Någon som vet vad man kan göra åt nackspärr? Jag har redan provat massage, värmekudde och stretching.
Please help me.

Idag har jag badat på Umeå Simhall vilket var väldigt skönt men jag skulle uppskatta om dom höjde temeraturen i vattnet, eller åtminstone skaffade en kokhet bubbelpool. Men som ni säkert själva upplevt så blir man otroligt trött efter att man varit i vatten. Och jag känner inte peppen på att ta av mig kläderna ikväll för jag vet att mina eksem väntar där under. Tål nämligen inte klorvatten så jag blir extremt prickig bakom knänen, i armväcken, på rumpan och låren. Iiinte roligt!
Mindre kul för Lenny också som ska sova med som enbart kommer ligga och klia mig hela natten.

Well, har inte mer att bjuda på nu så jag hoppas allt är bra mer er osv. 
Hej! 

Bakabakabullar

Fick tillbaka mitt matteprov idag och jag är mycket besviken. Det som kändes som att i alla fall skulle kunna ta hem ett vg visade sig enbart räcka till G. Det kändes inte alls roligt. 2 poäng från VG. Två ynka poäng!
Jag fick lov att tröstbaka lite bullar när jag kom hem och här är resultatet!

   

Imorgon kanske jag får träffa David, det vore askuul ju :)
Ha det bra! hejsvejs.


Your Winter

Denna morgon var det riktigt motsträvigt att stiga upp. Under täcket med min finastes armar runt mig var det varmt och mysigt och utanför fönstret såg det bara kallt och förjävligt grått ut. Snoozade i alldeles för länge och fick stressa för att ändå måsta vänta på bussen sen. Inte min dag idag?
       
Kort dag idag i alla fall, känns skönt för det behöver jag. Tror jag ska ta och baka bullar när jag kommer hem som mina fina bröder ska få äta upp när dom kommer hem på höstlovet. Btw, så kommer nog höslovet bli mycket bra. Massa eldsjälar kommer och som sagt även mina bröder, Dessutom ska jag på Magnus Betnér med pappsen och prova ut linser (yey äntligen kommer jag kunna se utan mina töntglasögon!).

Igår var jag lite halvsjuk och skippade träningen som jag borde ha varit på. Mitt temperament blev ungefär som det jag hade när jag var liten och jag slog nästan i hjäl min dator. Men det förtjänar den faktiskt.

Jag gillar inte att det blir halkigt ute, det kommer ju inte göra min oro mindre direkt. Men så går årstiderna och någonting man får leva med i guess.

Tänkte också tipsa er om en bra bok; "Tina Nordlund - Genom helvettet". Handlar om henne när hon fick anorexia och hur dåligt klubben skötte det. Den var mycket bra, om man faktiskt vet vem hon är förstårs!

Nu börjar min lektion snart så jag ska nog gå ner. Hejhopp.

 Yey snart kommer alla :D

35.7??

Kollade tempen nyss för att jag känner mig allmänt hängig och nästan febrig. Men icke då, min temperatur i kroppen låg först på 35,7 och sedan när jag inte ville tro termometern provade jag igen och då blev det 36.0. Är inte det väldigt väldigt lågt? Är inte typ 37.0 som är den "vanliga" temperaturen man ska ha? I så fall måste ju 37 vara typ feber för mig?
Vad kan det bero på att man har låg temperatur i kroppen? Någon som vet?? frågeteckenfrågetecken.

Annars tycker jag att ni var ganska dåliga på att tala om för mig att ni läser min blogg. Det är 15 stycken som har läst den sen jag skrev och bara Maria och Anna svarade. Men men. Skulle även vilja veta vad ni vill läsa om? För jag antar att bara veta vad jag gjort under dagarna inte är så faslig intressant? Kanske ska börja lägga in mer bilder? Mer recept? Mer personlig? Säg vad ni tycker nu! Jag skriver ju för att någon ska läsa. Och även för att få skriva av mig. Men ni förstår!

Har varit ute på promendag. Jag blev helt slut, förstår inte vad som händer i min kropp riktigt.
Nacken är riktigt åt helvette idag också, trotts att jag fick massage i typ en halv timme igår. Börjar känna mig gammal och sliten, men redan? Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Förslag?

Vad tycker ni om redigerinen på denna bild? För mycket eller lagom?
 

Well, ska jobba nu. Vi ska gå på teatern Gojjorna. Det blir nog bra, och jag kommer nog somna.
Tack och hej.

So incredible

Gårdagen var en enda stor längtan till dagens slut. Så kändes det i alla fall när jag mellan halv 10 och halv 5 vankade från lektion till lektion i iskalla midgård. När mamma sen frågade om jag hade lärt mig någonting, kunde jag inte ens minnas vilka lektioner jag haft på morgon. Då är det lyckat. Och vi lyckades ju med Håkan H och "känn ingen sorg för mig göteborg" eller?? nja.
Kvällen spenderade jag med Lenny och familj framför tv soffan och idol. Alice och Kevin är mina favoriter bara för att dom gör mig så otroligt lycklig med deras glädje. Sen är dom de ända i idol just nu som har det. Förutom Lars då, men han borde inte alls vara där utan ågon annan stans i världen med egen skiva och större publik. Men han trivs ju inte.

Vaknade tidigt i morse och klev upp runt 9. Blev nostalgisk och ville se på filmer från när jag var liten så jag tog fram de band från när jag är mellan 4-6 och tryckte in i videospelaren, men vad ser jag? Jo, någon idiot har spelat över hela bandet med nån jävla dramafilm från 3an. Kändes mycket lyckat eftersom det typ är det enda bandet som finns kvar sen när jag var liten efter som idioten Vickie har lyckats tappa bort favoritfilmen från när jag var nyfödd-3 år, med mitt dop och allt. Mamma hittade dock ett band då jag var med lite grann i alla fall, så några skratt fick jag mig ändå. Men kommer nog aldrig sluta hata mig själv för att tappade bort det där bandet. Jag var ju så fasligt söt när jag var liten, och vilket temperament, shit.

Idag har jag varit på promenad med mamma i det härliga höstvädret. Var sedan på stan och köpte 1 kilo godis och nu kommer jag bli ännumer tjock och allt det där. haha.
Nu har jag ont i huvudet, är otroligt snorig och känner mig allmänt hängig så jag tror att det blir att lägga sig och sova strax.

Förresten önskar jag att ni cirka 20 pers som faktiskt läser min blogg lämnar en liten kommentar, så jag vet ungefär vilka det är. Vore extremt tacksam =)

Ha d bra mina vänner!!


So what

pissväder ute. också är det jättekallt. Så idag har jag varit hos tandläkarn, åkt hem, följt med Lenni till läkaren, åkt hem, åkt till skolan, åkt till mammas jobb för att hämta Lennys medicin, åkt hem och nu är jag hemma.
Är det bara för mig som alla människor på tv 5 ser ut som smurfar eftersom de är blåa? Det ser helknas ut ju.
Jag är inte alls taggad på att träna karate i vita kläder med mens. Jag är över huvudtaget inte alls taggad på mens. Men vem är det.

Jag har ingen insperation till att skriva, så nu slutar jag skriva.
tack och hej.

Bli inte som jag när du blir stor

Nu har jag funderat.
Jag måste hitta tillbaka till mig själv och självkänslan. Jag vill ha tillbaka det jag hade i somras som gjorde att jag kände mig lyckad precis som jag var. För självförtroendet sitter inte i luggen, det förstår jag ju själv. De är inte den som gör att jag just nu hels skulle vilja gömma mig för allt och alla. 
Och jag förstår mig inte på mig själv när jag har en stor garderob proppfull med kläder men fortfarande inte kan hitta något att känna mig fin i. Eller sådär lagomt normal som jag egentligen eftersträvar.
Den enda som får mig att känna mig åtminstonde liite fin just nu, det är du.

Nu ska jag försöka finna mig själv. Hur nu det ska gå till i detta höstmörker.
Fuck it.


Forever young

Idag har jag redovisat min Mindyard layout och det känns otroligt skönt att det är bortgjort. Jag är egentligen inte ett dugg nöjd men vad gör man?

Annars har jag haft en väldigt lugn helg. Nästan för lugn. Nästan så att jag varit uttråkad vissa stunder.
Började i alla fall med en tv-tittar kväll hemma med familjen med chips, dipp, godis, vindruvor och brezer. Lördagkvällen spenderade jag i kollektivet och bakade typ världens godaste kaka som blev uppäten av mina kära flickvänner på söndagkvällen då det blev planerande av en väldigt speciell fest (hemlighetsstämplat). Nästa helg blir mer röj, i hope.

Nu ska jag dricka te och fundera.
Hejs!

The man who can't be moved

Skriver mer sen men måste bara lägga in den här otroligt fina låten innan lektionen slutar. Lyssna på texten, den är söt.


Hey dude

Så sjukligt mycket söt!!Breathing your love

Okej, Darins nya singel är officielt spelad nu så jag måste ju tala ut om vad jag tycker. För er som gått miste om det så var jag världens Darinfreak förut men har dock lugnat ner mig sen jag blev tillsammans med Lenny och Darin även "försvann" i sverige. Han har nämligen turnerat och jobbat med musiken i bland annat Tyskland, Österrike och Findland de senaste året. Men som sagt, nu är han tillbaka till sverige och igår sjöng han för första gången sin singel i barngalan.
http://video.the-mandarin.org/displayimage.php?pos=-34
Där kan ni själva se den^^

Well, det är ju party och jag gillar party. Men är det Darin? Mja, jag har en teori om att den Darin som jag var galen i faktiskt kanske inte var den "riktiga" Darin, utan att han börjar komma fram lite mer nu. Eller också är det som han säger själv att han vuxit upp och det kan jag ju också tro på. Men växer fansen med honom? Nja, jag tror han har förlorat endel yngre lyssnare, men även vunnit/kommer vinna äldre??
Jag har fortfarande svårt att säga om jag tycker låten är bra eller inte. Skulle jag tycka att den var bra om någon annan artist sjöng den? Tillåter jag inte mig själv att tycka om den bara för jag vill visa att jag inte kommer falla dit igen?
Tiden får avgöra. Och Julia, vi borde ta ner affischerna från Darinrummet (oyes, de finns ett Darinrum. Ganska läskigt va?) men tiden tänker jag inte glömma för jag tror fortfarande att om någon skulle fråga om den bästa upplevelsen jag varit med om så skulle jag nog säga när jag kramade den killen första gången. För den känslan kommer bli svår att slå.
uhh

Ligger i sängen nu och mår sjukt illa. Mest troligt för att jag ätit på tok för mycket saker som jag tusen gånger lovat mig själv att inte äta. Har bakat en sjukt fet kaka ikväll som jag i alla fall inte har smakat på. Jag blir typ äcklad av tanken.

Förövrigt känner jag mig trött och lite hängig. Både gårdagskvällen och denna kväll har blivit otroligt lugna, men ganska sköna ändå. Var på stan med mamma idag och köpte två nya klänningar från Indiska. Det är konstigt hur shopping kan göra en på så mycket bättre humör, det är ju inte lyckat egentligen.

Imorgon ska de planeras klassfest för gamla klassen och jag tror att det kommer bli otroligt kul. Jag har många ideér på lager!!

Orkar inte skriva mer nu, måste försöka sova bort illamåendet.
Puss

Superwoman

Inatt drömde jag en jätte underlig dröm. Det var någonting med att det var en festival någonstans och den här festivalen höls varje år, och varje år kom även en familj med segelbåt till festivalen. Familjens sett att tjäna pengar var att låta barnen i familjen strippa. Dom hade alltså en strippstång på segelbåten. Det var konstigt. Men den ända personen som jag känner till som var med i drömmen var en jättegammal klasskompis till mig som i drömmen gav någon av mina kompisar 3 x-cider för att hon skulle skjutsa honom någonstans. Jag blev jätteavis.

Började inte skolan idag förrän kl 13, mkt skönt även om det inte blev någon sovmorgon direkt, behövde ju gå upp tidigt för att plugga matte ändå. Väl i skolan var jag bara extremt flummit och störande. Blev typ som ett barn och pekade på allt och sa "va e de?".  Men Hanna flummade med mig i alla fall. Men min fotolärare tycker inte om mig, jag vet ärligt inte varför (förutom de att jag var störande idag då, men jag är ju itne alltid så??). Well jag hoppas hon kan se min bättre sida senare när de lider mot betygsättning. heh.

Förövrigt har jag inget mer att säga.
Godnatt.

story of the impossible

11 månader idag och jag älskar dig =)Idag skiner solen vilket är mycket uppskattat. Dock är det inte särskilt varmt men man kan inte räkna med att man ska få allt man önskar. Annars är hösten ganska fin, men fortfarande har jag inte lyckats ta mig ut med min kamera och fota färgerna än. Var har insperationen tagit vägen?
Igår fotade jag på pappas jobb men kände mig mest i vägen och fånigt blyg. Måste våga ta för mig mer för att bli en bättre fotograf, nu har jag cirka 100 bilder från samma vinkel, bra jobbat Vickie. Suck. Blev väl endel som funkar iaf, som jag kan använda till skolarbetet i alla fall.
Less på skolan och allt som hör till. Trodde igår att det var fredag och fick panik när jag insåg att det var hela 3 dagar kvar. Men den som väntar på något gott..
Nu är det ju onsdag i alla fall, och imorgon är jag nästan ledig (om inte Magnus envisar sig med idrottslektionen ändå) och då ska jag plugga massa matte så att jag kan skaffa mig i G på Fredag, eller förhoppningsvis till och med ett VG, det vore toppen!
Iförrgår låg mitt självförtroende på noll och jag bestämde mig för att nu får det vara slut på godsaksätandet och jag var säker på att jag kunde hålla det. Men icekt. Igår bjöds det först på muffins till elvatiden, sedan blev det subway med grabbarna, Linnéa hade även med sig farmors pepparkakor också godis + chips på kvällen. Mycket lyckat.
2 kilo och jag vore jättenöjd.

Jag längtar megamycket tills mina bröder kommer hem och det är inte länge kvar nu. Saknar dom båda otroligt mycket faktiskt. Också ska jag äntligen få träffa Alexanders omtalade flickvän. Det blir spännande.

Nu ska jag fortsätta och söka fakta om Centerpartiet. Jag har kommit på att jag kan sjukligt lite om politik.
Byebye kära vänner.


If I never see your face again

Jag vill inte vill inte vill inte hamna där igen. Men det ser ut som att det är precis det jag kommer göra, för jag ser ingen återvändo. Jävla höstmörker.
Dagen har varit en plågan från det att jag klev upp i morse tills nu, när jag sitter här och bara väntar på att få krypa ner under täcka och bara slippa allt i sisodär 8 timmar. Jojag vet, imorgon kommer jag säkert vara mega happy och älska världen, men alla har vi våra dagar right?
Och det känns som att någonting saknas just nu men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Självförtroendet? Maybe.
Och jag satt och funderade idag på hur mycket jag faktiskt längtar tills jag kan skaffa en egen familj. Ett eget barn, åhh vad jag längtar tills jag har ett eget. För jag är så säker på att mitt sanna självförtroende kommer jag finna i mammarollen. Well kära vänner, ni behöver inte vara oroliga. Jag väntar, om jag så ska behöva vänta tills jag blir 30, så väntar jag tills jag har livserfarenhet att dela med mig av. För just nu skulle jag inte kunna ge mer än kärlek, vilket egentligen är det viktigaste, men inte allt.

Festen i helgen blev otroligt lyckad. Däremot börjar jag bli rädd för mig själv när jag inte längre kan säga att jag kan ha lika kul nykter en sådan där kväll, för jag vet ju nu att det inte är sant.
Fick dock bakläxa på städningen av de andra som bor här i lägenheten som jag fick klara upp ikväll. Så nu är det rent och snyggt, hoppas jag.

Imorgon kommer återigen den jävligaste skoldagen av dom alla och jag har så sjukt mycket press på mig själv för jag måste hinna göra färdigt mindyard imorgon. Måste även skriva färdigt cv, (hjälp mig snälla människor, finns det något jag är bra på? Lenny föreslog att jag skulle skriva sex. heh) ett engelska arbete och plugga till matteprovet tills på fredag. Men ska även hälsa på pappa i köket på Lotta's krog och fota lite dokumentär bilder. Det blir ju kul!

Annars jag har jag inte mycket mer att dela med mig av, blev ändå ett hyffsat långt inlägg och jag lyckades ju faktiskt skriva av mig lite känslor här också, vilket jag ska bli bättre på. Men man vet ju aldrig vem som läser bloggen, det är ju det som är lite läskigt...

Anyway. Ha d så ses vi en dag.
Bye

Open your eyes

Denna Fredag har gått så otroligt mycket snabbare och smärtfriare än de tidigare fredagarna. Kanske berodde de på att jag fick åka hem en snabbis efter halva dagen och pussa på min älskling. Eller också var det för att alla lektioner idag varit hyffsat roliga. Mest troligt en kombination av dom båda.
Efter skolan begav jag mig till stan där jag träffade mamma och hon fick som vanligt ränna runt efter mig som smakråd när jag skulle prova ut en ny klänning. Det blev en ganska vanlig svart klänning, som har ett väldigt stort problem - bh'n syns på baksidan. Alltså måste jag antingen vara utan bh eller använda en av mina sånna utan axelband som man kan dra ner längre ner på ryggen, men då finns risken att själva kuporna också glider ner och skapar dubbla bröst. För det kommer ju se sexigt ut. Anyway, får se hur jag löser problemet imorgon. Har i alla fall bestämt mig för att ägna min eftermiddag bara åt mig själv. Ska bada badkar, packa in håret, rulla håret, bodyscrubba mig m.m! Det blir råmys. Hoppas mamma köpt hem mer vindruvor också. Vindruvor har blivit min nya drog. De godaste är dom som är lite avlånga, ganska hårda och utan kärnor i. Och tänk att nått som är så nyttigt kan va så gått, det är ju fantastiskt!

Förövrigt är det ju fest imorgon. Första gången jag anordnar en riktig fest. Det ska bli spännande. Har egentligen inte en aning om hur många som kommer. Antingen blir det väl gaaalet mycket folk, eller knappt några alls. Fast jag hoppas på något mellanting. Jag har då mina två cider som jag ska klara mig på under kvällen, så jag är nöjd. Jag planerar att ha jävligt kul imorgon. Det har jag nästan lovat mig själv. Ingen ångest, ingen tvekan och ingen tvivel. Det ska jag hålla mig till imorgon.

Nu är det dags att sova eftersom jag planerat att gå upp tidigt imorgonbitti för att - hör och häpnad - plugga mattematik (jepp, även jag har läxor och prov).
Annars vill jag bara säga att min pojkvän är bäst i världen och ganska konstig för han tycker att jag är snygg naken.
Godnatt


Swinging London

Någongång ska jag berätta för er om London, men tiden är inte ännu inne. Så i stället tänker jag bara säga typ hej jag lever jag hade det hur bra som helst och det känns bajs att vara hemma i gråa, kalla och tråkiga sverige. Gick ju faktiskt runt i enbart t-shirt hela dagarna där. Och gjorde av med 2000 kr. Det var bäst och jag SKA tillbaka. Helst när jag är över 18 iaf!

Idag har skaffat mig en ritplatta idag, mycket lyckat köp för 420 kr! Tack Lenny.
Och just nu har jag världens huvudvärk så jag känner mig grymt lockad av sängen.
Godnatt godnatt.

Saker som Sverige borde bli bättre på:
- Stå i kö! I London står man alltid liksom bakom en linje tills det är ens tur, så man slipper ha någon upptryckt bakom nacken medans man ska ta fram pengar och sådant. Förstå att köer inte gå fortare för att man står närmare varandra!!
- Bli artigare/hjälpsammare. I London var alla sjukt hjälpsamma, de till och med frågar om man behöver hjälp innan man ens frågat, bara sett en aning förvirrad ut.

Saker som London/England(??) borde bli bättre på:
- Trafikregler / hastighetsbegränsningar. Helt sjukt läskigt att åka något fordon där. Förstår inte dom som till och med vågar cykla i trafiken där!!
- Sänka priser. Ärligt talat, man köper inte en vit vanlig t-shirt för 40£. Inte jag iaf. I love Primark!


RSS 2.0