Helbra!

Vickie är väldig mycket glad för tillfället.
Det har varit sommarväder flera dagar, dock inte de två senaste, men det gör mig inte alls mycket.
Jag är mycket glad för att jag har fått mig ett jobb och flickan som jag ska vara ledsagare till är väldigt mycket söt :) Vi kommer nog kunna ha kul! Rätt shyst att ha jobb som betald kompis ungefär också.

Jag är också väldigt mycket glad för att jag har lov nu. Det är så galet skönt och jag uppskattar det till tusen. Även fast jag har endel skolarbete att göra! Och sedan när skolan börjar igen är det bara några få veckor kvar till sommarlov :)

Har tonat håret idag. Det blidde lite mörkare faktiskt. Fräächt!
Har också köpt röda skor nu. Vickie har gått och blivit färgglad. Har både röda och gula nu, också lila jacka. Jag håller ju iaf mitt löfte om att sluta köpa svarta kläder ;)

Julias fars 40-årsfest i Lördags var ju även det mycket trevligt. Mkt mkt bra musik. Diskandet gick så mycket lättare när man blandade in lite dans i de.
Treeeeeeeeevligt.

och Lennzor är den finaste zoren i världen :)

Galet mycket bra saker.
Hejjansvejjan!

Somewhere over the rainbow

I helgen har det varit galet mycket sol och sommar. Detta har gjort mig på otroligt bra humör! Satt ute hela lördagen och fick till och med en liten bikinirand. Den syns dock inte längre tror jag, men ändå.
På kvällen umgicks jag med brudsen vilket var mycket trevligt. Saknade bara Hanna. mkt bra tjej som man borde umgås mycket mer med!

Just nu sitter jag och lyssnar på Connie Talbot. Helt galen tjej. Omöjligt att hon bara är 6 år.
Lyssna själv!  http://youtube.com/watch?v=3QUh6CLBZN8

Inge trevligt det mamma visade mig i tidningen nyss heller. Hemskt. Fast vi visste ju.....

När Lenny kommer hit ska jag lätt slå honom på dansmattan! Så nu jävlar ska jag gå och träna! :)
ajöss!


Soommaaar

Idag är det sommar!
Just nu sitter jag på skolan, ute i solen med piggelin, fanta, Jason Mraz och Bob Marley. Sommar sommar sommar.
Snön börjar smälta och jag har köpt gula skor. Sommar.
Det ända som fattas är grönt gräs och sommarlov.

Njut ordentligt av den här dagen nu. Imorgon kan det vara vinter igen.

Pusss


Sommar, ja tack!

Helg igen och jag mår bättre än jag gjort på väldigt länge. Blir bara piggare för varje dag vilket känns otroligt skönt!
Veckan har gått ovanligt segt. Kanske berott på att jag haft så väldigt lite att göra?
Igår fick jag för mig att jag skulle bjuda hem massa folk men som vanligt var alla redan upptagna, seg som jag är så det blev en kväll med endast Julia Anna och Lenny. Självklart var även det mycket trevligt och vi såg filmen "inte utan min dotter" som är väldigt gripande.
Sedan blev det natt som följdes av en dag som alltså är idag. Och idag har jag varit på stan med Julia. Det blev en riktig shoppingrunda där jag införskaffade en lila(!) jacka, vita solbrillor och en gul halsduk. Jag längtar till sommaren fett mycket nu!Ikväll vet jag inte alls vad som kommer att hända. Jag hoppas på någonting aktivt och utan vattenpipa för en gåns skull. Smått less.
Men nu ska jag laga lasagne. Gofika! :)

I love you.

Vi gör änglar i snön där hundarna kissat

Designat om min blogg lite =)
Idag har mamma försökt övertala mig om att jag kommer deffenitivt inte att bara dö sådär. Jag tror hon har lyckats, det känns lättare att andas för tillfället iaf, förutom att jag skakar av kyla.
Idag har vi haft möte med Öppen gemenskap, det kändes ändå bra. Vi ska banne mig vinna det här! Har börjat skissa på min logga också, vet inte om gruppen kommer tycka om den, men jag tror den skulle funka. Får hitta på en riktigt bra förklaring till varför vi ska använda just den!

Idag har jag och Lenny varit tillsammans i 5 månader. Tiden går galet fort och jag älskar dig :)

Nu ska jag dansa med mamma
tjohej!

Ny teknik i huset

Min mor har blivit knasig och heltokig. Förra veckan hade hon lånat hem två dansmattor från sin jobbarkompis, nu i helgen har vi köpt playstation2 + två dansmattor + två dansskivor + singstar pack. + två singstar skivor. Jag tycker på riktigt synd om mina brorsor som hela sitt liv tjatat om massa TVspel, och nu när dom båda två är borta från huset så får jag massor. Men det är kul.
Så i helgen har det blivit mycket svettigt dansande. Ena klädesplagget efter det andra åker av ju högre level man kommer upp. Lenny börjar bli bättre än mig, så jag måse tjuvträna när han inte vet om. Mamma är söt när hon dansar.

I helgen har jag också träffa mina brudar. Det var trevligt och välbehövt!! Händer alldeles för sällan och jag tänker styra upp ganska snart igen, om ingen annan gör det. Kanske blir fika med Siri och Victoria i veckan iaf! :)

Jag är otrolig less på att inte vara helt på topp. Och egentligen borde jag ha blivit glad/lättad när jag såg att provsvaren inte visade något onormalt, men att inte veta är jobbigare. Men vi ser väl hur det blir. Jag måste i alla fall våga lite på min kropp igen, bli av med dödsångesten och våga träna ordentligt. Det är väl kanske egentligen det som behövs.

Nu ska jag läga mig nånting onödigt av Skoggan.
Hejsvejs


Tusseen

Nu var det längesen jag skrev. Har börjat på ett inlägg flera gånger, men ångrat mig efter bara några rader. Men nu ska jag banne mig ta mig i kragen!
Lovet har verkligen varit toppen och precis lagom långt. Helgen i hemavan var verkligen skön med strålande sol alla tre dagarna. Afterski med Riff Raff Ruff som inte imponerade på Lenny och gratis biljardmatcher med alkoholfri drink. Och jag älskar verkligen Gofika!
Bara någon dag efter att vi kommit hem fick jag den årliga påskmagsjukan. Den varade bara i en dag men drog ändå med sig 3 kilo från mig. Fast dom har jag nog ätit upp snart igen.
Lennys skånekompisar Durre och Eddie har varit här resten av lovet så vi har gjort allt för att försöka underhålla dom med vårat inte allt för händelsefulla Umeå. En tur till Vindeln blev i alla fall av och trots inte allt för bra väder så var det rätt kul. En en gång, Jag älskar verkligen Gofika! Jag kommer nog bli som min mor :)
Kvällen hos Linus var också grymt trevlig. Måste vara galet mysigt att bo där i en stuga mitt ute i skogen. Många skratt och trevligheter. Och det var första gången på väääääldigt länge som jag lyckades hålla mig vaken så länge. Bra gjort!
SLICKA FITTAAA
och badaa

Nu har skolan startat igen vilket inte är allt för roligt men denna mjuka start ska det nog gå bra ändå. Bara några veckor kvar till lov igen ju. Och då har jag huset för mig själv :}
Nu ska jag sluta skriva. Tack och hej, leverpastej.
You bring the sun out
To warm my life up
To make my love grow everyday

You bring the stars out
To light the night up
To make the darkness go away

Jag älskar dig!
RSS 2.0