Lyckad Vickie

Jag lyckades precis med någonting som nog enbart jag lyckats med. Jag satt helt lugnt i Lennys säng och virkade, så helt plötsligt ba "AJ!" i fingret. Jag hade sträckt mig i långfingret! Hur lyckas man?? Liksom sträcka sig när man virkar! De värsta var att stäckningen räckte sig ända upp till typ armbågen. Jag förstår inte alls hur jag bar mig åt. Nu ska jag vila från virkandet en stund. Jag skyller på det som jag skyller allt på just nu - det måste va pencelinens fel.

HARE

tillåt mig att presentera mig, mitt namn är ingen alls.

Haha jag lyckas verkligen inte. Nu när urinvägsinfektionen börjar ge sig, så ska självklart allergi mot pencelin besvära mig. Dock inte med mer komplikationer än lite utslag i ansiktet, så denna gången får jag helt enkelt stå ut några dagar bara. Men så var det ju massa annat också som jag inte ens orkar nämna här..
Fredagarna i skolan kommer bli förjävligt långa och hungerframkallande. Matte på morgonen, sedan lunch direkt efter det - alltså klockan halv 11! Sedan idrott, foto och musik kommunikation - utan någon rast i mellan! Slutar kvart över 4 och har jag inte fått mat i mig på nästan 6 timmar, då kan jag nästan bli aggresiv. huh. jaja, det blir helg då trots allt också.

Igårkväll hängde jag med bruttorna. Vi kokade choklad och doppade annanas, mango, banan och maschmellows i det. Mycket gott måste jag säga! De ersatte den pizza jag aldrig fick i mig pga illamående (kan jag någon gång få må riktigt bra?). Och inatt sov både Vickan och Julia här. Det tycker jag är mysigt. Längesedan någon som sov på en madrass i mitt rum faktiskt, så längesen att jag inte alls kan komma ihåg när det var.

Idag verkar det vara helt ok väder, men jag har fortfarande inte rör mig ur sängen mer än en tripp till toan. Kanske mest på grund av att Vickan och Julia fortfarande sover. Jag som tänkte väcka dom tidigt. Men å andra sidan så har jag ingen lust längre att göra det jag tänkte göra längre. Skulle inte tjäna nått till....

Förövrigt vill jag mest bara komma till London nu och helt byta ut kläderna i min garderob. Trotts att jag redan har påtok för mycket kläder där, så går jag ändå och letar kläder i mammas garderob.
Funderar på att ställa upp ett loppisbord på universum och sälja mycket av mina kläder som jag aldrig använder. Ja det borde jag verkligen göra.

Nu blir det tack och hej.
Hej.


Pencelin

Är det inte de ena så är det andra. Går på pencelin nu, för urinvägsinfektion. Mkt otrevliga och ovälkomna bakterier. Jag som faktiskt var taggad på att börja träna, men nej, gud vill nog hellre att jag ska bli tjock. Vad nu det finns för bra andledning för att vara det...
En bra nyhet är alla fall att det verkar som att jag blivit av med min klorallergi! Var och badade på badhuset igår och inga prickar varken i knäväcken eller på rumpan idag!! Mycket lyckat. Men det var inte alls så skönt att bada som jag hade förväntat mig. Jag kom ihåg det mycket varmare.

Såg en film på Samhällskunskapen igår som var rätt intressant. "Conspiracy Theory: Did we land on the moon?" hette den. Jag vet inte vad jag tror faktiskt. Landade USAs Nasa Astronauter alls på månen eller är allt filmat på jorden? Fett med lurade alla är om de faktiskt fejkat det hela. Hoppas att någon snart kommer nått sätt att få upp en kamera så att vi kan få svaret!

Imorgon är det fredag vilket betyder idrott, foto och musik. Yey happy day! :D Och på kvällen kommer mina älsklings flickor :)Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss

Slipping trought my fingers

För tillfället skiftar mitt humör lika mycket som vädret. Kan väl också bero på att mörkt väder ger mörkt humör. Eller också ger mörkt humör, mörkt väder? Vad vet jag.
Känns som att jag saknar människor. Men jag vet inte vem eller om jag ens träffat dessa människor som jag ändå saknar? Kan det vara så? Gosh jag har ingen aning. Inte ens jag själv förstår vem jag är just nu.
Men en sak är säkert, att gråta gör oftast saker bättre. Att bara släppa ut allt i armarna på det tryggaste jag har i livet, mamma, var det bästa och mest behövliga på länge. Jag önskar att jag kommer förstå mig på mina barn lika bra som hon gör.

Skolan känns helt okej. Jag ska fixa det här året också.
Nu ska jag åka på badhuset och tjäna lite pengar på att vara kompis :)

I like when you whisper softly
Things only I should hear
That lead me on
I like the way that you smile at me
And make me feel like nothin'
Can go wrong 

!!!

Alla som inte sett Mamma Mia borde VERKLIGEN göra det!

http://www.youtube.com/watch?v=BuHJ_u-kSoE


slut på sommar

Nu är då sommaren slut. Det kan ju både skolstarten och vädret intyga på. Känner mig dock långt ifrån färdig med sommarlovet, skulle behövt någon vecka till med riktig sol. Har ju bara hunnit bada två gånger i sommar, det är ju skamligt (kanske lite mitt eget fel också för att jag blivit sådan badkruka). jaja. Det kommer väl fler sommrar. Med tanke på att mina föräldrar faktiskt funderat på att flytta söderut när jag gått ut Gymnasiet så lär det väl bra lite varmare somrar om inte annat.
Och nu börjar tvåan. Jag har sett mitt schema och ja, kommer ju knappt leva efter den här terminen. Men det blir nog bra(tror du själv på). Jag ska vara en duktig flicka. För mammas skull. Och kanske lite för min egen.

Var ute och hurtade mig på en promenad/joggingtur idag innan det började regna. De borde jag göra oftare. Mkt oftare! Men snart börjar karaten igen, de lär väl få igång mig en aning iaf. Lenny börjar klaga på att jag jämt är trött, måste vara träningsbrist eller nått. Hoppas jag....

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. GUUU SÅ JOBBIIIT
GODNATT

I'm not your enemy

Nu är det bestämt och bokat. LONDON 26-30 september. Och tänk att jag får med mig mina två bästa kompisar här i världen, mamma och Julia :) Att vi kom över flygbiljetter för under 200 kr tur och retur till London är ju otroligt, men sant! Nu gäller det bara att spara spara spara pengar. Men min lön kommer förhoppningsvis den 25:te så 3000:- att shoppa för borde jag klara mig rätt bra med ;) En musikal ska vi självklart också se och det blir mest troligt Dirty Dancing. Jag är mycket väldigt taggad!!!

Idag har jag klippt mig, och nu ser mitt hår ut lite mer som förut. Vet inte än om jag är nöjd eller inte, brukar ta några dagar att avgöra, annars växer det ju förhoppningsvis ut!

Och förövrigt så är jag inte alls otaggad på skola just nu, ser nästan framemot det. Eller kanske mest att träffa klassen igen, men ändå.

Nu ska Lenny sno min dator och jag ska krypa i säng. Ännu en dag tillsammans med mina mysiga gamlingar på Hemgården väntar imorgon.
Godnatt :)


RSS 2.0