fredag

Bilder från kvällen!


02.43

Har kommit hem från stan nu. Måste säga att jag haft en himla trevlig kväll.
Började med förfest på en filt i trädgården med Cider och varm&kall-vin, såklart. Tog en långpromenad till teg där vi stannade i någon timme för att sedan dra vidare till stan där Björn Rosenström skulle spela. Den mannen gjorde ett riktigt bra jobb och det blev en mycket bra show. Alla favoriter spelades förutom låten om Lennart. Antar att den inte är en klassiker, utan lite mer intärn för mig.

Jag tycker sånna här tillställningar kan vara mycket bra eftersom man träffar en hel del folk man känner, har känt eller känner till. Har man tur träffar man även nytt folk. Det finns dock många nackdelar och det kan nästan skrämma mig att se ett sådant där ställe med ett icke så ungdomligt öga.
Bland annat går folk och ställer sig, råpackade, i en stor publik. Det kan nästan inte gå annat än snett. Det blir åtminstone ett stort problem för alla de männniskor som står runt om kring då dessa råpackade människor vinglar runt och välter ner folk. Jag tycker absolut inte att man inte ska dricka alkohol alls bara för att man ska på koncert, men man kanske borde tänka till lite. Specillet dessa kompisar som inte alls är lika på pickalurven som ändå tillåter sin smått bortkomna kompis att stå där.

Sedan är det slagsmål. Alla dessa slagsmål, till ingen nytta? Vissa killar kan inte ens se en annan kille i ögonen utan att få en knytnäve framför nyllet och ord som "passa dig" och så vidare. Jag vet inte, men jag tycker det här med slagsmål är så galet töntigt. De som fightas vet ju oftast inte ens om av vilken anledning de fightas för. Jag förstår inte grejern.

Well som sagt - rolig kväll.
Nu är jag grymt trött så på återseende! haj

Grekland

Nu är det bokat och klart. Rhodos 10:nde Juni. Bara jag och mamma.
Jag längtar.


BRB!

Ledsen att jag hinte har skrivit på några dagar. Annat har kommit emellan och inte ens nu har jag tid att skriva egentligen. Kanske får till ett inlägg under dagen, som mest troligt kommer handla om helgen.
Fortsätt att klicka in här, för jag lägger ju inte ner!

Midsommar 2007.

bbbzzzzzz

By the way så har jag blivit attakerad av både humla och bi idag. Jag tror inte jag ska använda min gula tröja nått mer under sommaren, gult drar tydligen till sig insekter. Och det gillar vi inte.


New soul

Jag har äntligen fått ett sommarjobb. Ingenting som ger mycket pengar, men det är åtminstone ett jobb. Och faktiskt ett jobb som jag tror jag kommer tycka om att göra. Jag ska nämligen vara med som lägerledare på två, eller ett (beroende på hur det blir med bröllopet i England) nycirkussommarläger. Dessa läger är bara på dagstid och under en vecka med 6-8 åringar, vilket har blivit min speciallite under det gågna året. Nackdelen är att man endast får 100 kr per dag. En mycket dålig lön. Men jag kan leva med det. Det verkar riktigt kul och blir även en merit till att lägga in på CV:t för framtiden.
Och nu har jag åtminstone ett jobb.

Dagen har bjudit på en smått onödig skoldag då allting ändå börjar avta mot sommarlov nu. Gjorde ett trafikkunskapsprov som kändes som de mest oseriösa provet som getts ut under den här terminen, då det var precis samma prov som vi fick ut för två veckor sedan för att träna på. Lat lärare i think.
Efter provet blev jag och Vixen upphämtad av Thomas och vi skjutsade Vickan och Jocke till busstationen, drog till stan en sväng med Gujja och senare hem till mig för att glo på One Tree Hill. Det blev ett avsnitt, käk, lite mys och kittlingsdueller, sedan bar det av mot ersmark till Vickan och Jocke. Studsmatta, Basket, Yatzy och Te, sedan skjutsade Thomas mig hem igen. Och nu ligger jag här i sängen.
Så kan man kortfattat förklara dagen.

Nu är det OTH dags igen.
Godnatt

I can be who I wanna be

Dagen har varit lite wierd efter den avklarade graderingen. Jag har sovit en hel del, vilket jag inte vanligtvis gör på dagarna så eftermiddagen blev lite smått förvirrad. Tror jag sett fyra avsnitt av One Tree Hill idag och ska även se ett till efter att jag slutat det här inlägget. Känns lite småknasigt att gå till skolan imorgon men ändå helt okej. Thomas kommer hit efteråt och även då blir det One Tree Hill för hela slanten.

Måste även tala om att jag firade min avklarade gradering genom att frossa hela eftermiddagen. Började med att mor bjöd på en god drink, blåbärspaj och även en liten skål med chips. Efter detta blev det grillat till middag följt utav glasstårta till efterrätt. Det tycker jag ändå att jag förtjänar.



Nu är de OTH dags, sedan godnatt.

Jag klarade det!




Jag gjordet det! Trotts förkylningen så klarade jag det.
Nu börjar den stora sattsningen på svart bälte. Kanske även på tävling.
Jag lämnar nog aldrig den här sporten i alla fall.



1 kyu

Önska mig lycka till!


Earl Grey



Jag har överlevt dagens två träningar. Har varit helt slut hela kvällen så jag har bara tagit det lugnt.
Just nu sitter jag ensam i min soffa, och önskar att jag inte vore så ensam.
Det är otroligt varmt i mitt rum och teé't gör det hela lite värre. Men samtidigt är det så väldans gott och ger en skön känsla i magen.
Väntar på att Vickan ska berätta om sin dag eftersom jag inte hört av henne alls idag, vilket är ovanligt nu för tiden. Well, i gotta say, hon är min allra bästa just nu. I alla lägen. Och hon förtjänar det bästa, vilket jag hoppas att även han kan ge henne.

Viktoria || säger:
du är den finaste kompisen man kan ha vet du det!!

och det gjorde nog min kväll, som var på väg att bli lite smått deppig.
Nu är det sovdags för mig. Stor dag imorgon.

Godnatt

Dumt av mig att vara ute i kylan, spela brännboll och lägga mig såhär sent när jag har gradering i helgen. Bra prioriterat Vix.

Can't take my eyes off of you

Dagen såg mörk ut till en början men klarnade upp medans jag och mor strosade på stan. Vi var ute efter skor men handlade som vanligt annat istället. För min det blev det en somrig skjortklänning från Nicole.
Har även köpt biljetten till Yran-Fredagen som äger rum nästa helg då Björn Rosenström spelar. Det blir nog hejdundrande kul.

Igår hämtade Thomas upp mig kring middagstid och vi käkade på Tre Kronor. Jag åt nog en av de godaste pizzor jag ätit men fick inte ens i mig hälften. Sedan drog vi hem till ersmark för att hålla Vickan sällskap hela kvällen. Det blev biljard, bus och myspys. Jag var hemma redan vid 11 eftersom Thomas skulle tillbaka till Nordmaling dirket efter att "filmen" var slut.

Ikväll blir det grill och chill på Carlshöjd. Innan det fika med Maria och kanske Vickan med.
Jag är riktigt rädd för att den här förkylningen inte ska ge sig innan söndag. Och egentligen måste den försvinna redan innan i morgon, vilket är en omöjligthet eftersom jag idag börjat få ont i bihålorna. Well, jag hoppas åtminstone att jag inte får hjärtstillestånd under graderingen. Det vore ju pinsamt.


Sänding pågår

Igårkväll såg jag tillsammans ett gäng från gamla klassen, Grubberevyn. Dessutom var det nattiné vilket alltid blir lite extra spexigt och taggad. Tycker revyn i sin helhet var riktigt bra. Sedan finns det ju som alltid bättre och sämre nummer, precis som när vi själva var med och gjorde det.
Jag fotade iaf, så jag tänkte dela med mig utav lite pics.








puckad dyslektiker

Ikväll hemma hos Sandra hade vi en diskussion om att låna en annans legg för att gå in på krogen. Vi pratade då om att vakterna tillexempel kan be en att säga personnumret baklänges.
Vickie: Men eftersom jag har dyslexi så kan ju jag bara säga; jag har faktiskt dyslexi så jag kan inte ens säga mitt eget personnummer baklänges.


Fniss. Ibland är jag lite småkorkad.

Tanke

Imorse när jag promenerade till skolan, ganska mycket försent med solen i ögonen och Håkan i öronen så tänkte jag att; jag har det rätt bra ändå.

Fundering

Jag är smart som ett hus. Det säger Hampus. Jag undrar vad det ska betyda egentligen.



Vickie rimmar

I dagens inlägg har jag fått utmaningen att rimma
Och jag kan skriva att just nu är mitt liv som en enda dimma.
Humöret går upp och ner som en jäkla bergochdahlbana
Jag tänker på tok för mycket, mycket mer än ni kan ana
Men jag hoppas att allting går upp som i ett ljus för mig snart
Och jag kan börja en ny period i mitt liv, som jag ska kalla underbart
Sommar, kan den även heta med ett annat ord
Well, jag vet inte om man kan kalla den sommar här i nord

Imorgon - back to school sedan på staden strosa
Med Thomas så det kanske istället blir att cruisa
Man brukar oftast hamna i bilen på något sätt
På ett fält, i en skog eller på någon annan plätt
I alla fall ska jag på skor titta
Och förhoppningsvis hitta
Eftersom det billigare om man köper två är
Så vill mamma att jag också ska handla där

Nu ska jag till sängen gå
Och titta på ett One Tree Hill avsnitt eller två
Skulle inte förvåna mig om de blir fler än så
Men då kommer jag nog inte gott imorgon må

Well tack och hej och jag tror ni förstår
Att i rimning jag aldrig en hög nivå når
Vickan blev idag atteckerad av ett bi
och det får slutet på detta inlägget bli


Godnatt

Jag har insett att jag inte skrivit mycket vettigt de senaste dagarna och det ber jag om ursäkt för. Jag tänker inte skriva någonting vettigt nu heller eftersom jag är grymt trött och snart ska sova.
Jag återkommer imorgon med förhoppningsvis ett litet roligare inlägg.
Jag ska fundera hela natten.


sdälla däsa öppda dig

Jag är täpt i näsan och öronen. Halsen också för den delen. Ändå begav jag mig till skolan och efter de vidare på träning. Är jag inte en riktig kämpe?
Kan dock inte säga att det varit en sådan bra dag. Svenska provet gick inte alls bra och mattennationella fick jag bara ett G på. Men det finns chans till att höja betyget till VG om jag gör ett omprov i Juni. Så, så får det bli.
*snytpaus*
Sitter just nu och käkar vindruvor, russin och nötter. Mycket gott. Även ganska nyttigt.
Och nu börjar sjukhuset igen så jag ska återgå till att titta på det. Sedan One Tree Hill.

och jag önskar att du var här nu.

Halo

Stannar nog hemma imorgon. Känner mig inte alls kry.
Eftermiddagen har i alla fall gått åt att titta på One Tree Hill. Jag är helt fast nu, så jag lär titta hela morgondagen också.

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
t's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out


Nu är det dags för 9:nde avsnittet och sedan sova förhoppningsvis.


sjukling

Jag tror ryggontet har fått en förklaring. Ligger nämligen nu med hosta, halsont, huvudvärk och lite feber. Dålig timing då det är gradering nästa helg och jag måste egentligen träna både ikväll, imorgon och på tisdag. Jag skippar ikväll dock. Försöker vila upp mig för att vara pigg imorgon.

Skriver mer senare, tänkte ta en powernap nu. hej

Hurra!


Fredag + Lördag

Ledsen för att det inte blivit något inlägg det senaste dygnet. Detta beror på att jag haft besök och inte känt läge för att sätta mig ner och dokumentera. Därför gör jag det här och nu.

Igår när jag vaknade klockan sex på morgonen av smärtan i sängen blev jag tvungen att krypa baklänges ner från sängen för att sedan med tårar i ögonen ta mig ner för trappan innan jag fick tag på en värktablett. Vaknade igen två timmar senare och kunde åtminstone ta mig normalt upp ur sängen. Dock kände jag mig inte som endast 17 år. Snarare 71.
En annorlunda skoldag följde då jag för det första kom till skolan påtok för tidigt då vi inte hade någon Matte. Salladsbuffe på tre kronor blev lunchen och eftersom jag inte kunde vara med på idrotten blev jag poängräknare under skogsbrännbollen. Helst hade jag velat vara med.
Jobbade sedan och lyssnade då på Alla-kan-kören. Mycket fina. Nästan så att man blir tårögd.
Efter detta bar jag mig hemmåt och inte långt efter kom Thomas brummande. Grillat till middag och glass + jordgubbar till efterrätt. Någon timma senare kom Vickan och Jocke, och våran tophemliga plan att chockade dom funkade sådär. Lyckades, med rätt många sexistiska kommentarer, sätta upp tältet på gården, eftersom vi bestämt oss för att tälta.
Kvällen blev rolig, trevlig, mysig, skrämmande, spännande osv osv osv. Ni fattar.
Tog även en tripp med Thomas bil till Teg mitt i natten.
Innan vi gjort allt vi gjorde och vi kommit tillrätta i tältet, var det redan ljust ute.
Blev inte många timmars sömn kan jag lova.

Frukost idag, sedan myspys i solen på backens kyrkogård.
Nu väntar jag på brudarna som kommer och tittar på Eurovision song Contest.

Gårdagen + Dagen i bilder, lite huller-om-buller




Jag är som en gammal gumma

Jag kan inte röra mig. Knappt i alla fall. Inte böja mig ner för att ta upp någonting utan att behöva ställa mig på knä, inte sätta mig på en stol som en normal människa, inte ens ligga här i sängen utan att det gör förbannat ont. Jag vet inte riktigt hur det gick till men på något vänster så har det blivit någon sorts upphakning i min rygg. Sjukgymnasten mamma trodde att det var de nedersta revbenet som spökade. Men det gör ont enda ner på rumpan så jag tror mer någon sorts muskelupphakning (finns det ens?). Det gör grymt ont i alla fall. Har käkat alvedon, värmekuddat och fått massage. Well, jag hoppas att det åtminstone är lite bättre till imorgon eftersom det är en händelserik dag. Skola, jobb och trevlig kväll.

Blir ju uppehåll med sit-upsen nu eftersom jag knappt kan komma ner liggandes på golvet. Får nog ta om vecka 5 när det är bra igen. Dock måste det gått över till nästa helg, då gradering vankas. 1 kyu.

Jag ska somna tidigt ikväll, det har jag bestämt mig för.
Och ingen får stoppa mig ikväll. Ingenting topphemligt heller.
Godnatt

Tetris

Jag är ganska nördig.


Som om jag drömde.

Frukost vid middagsbordet. Jordgubbskräm, det mest somriga som fanns i kylskåpet. Blir bländad av solen så jag flyttar en stol åt höger, men ändrar mig rätt snabbt igen. Varför flytta sig ifrån det man alltid efterlängtar? Ljuset som bara kommer under några månader, som gör mig så otroligt lycklig. Det är ju som att flytta ifrån sin älskade, bara för att den bländar dig. Bara för att den tvingar dig att blunda.


Idag känns allting enkelt.


Lycklig flicka.

Dagen har varit lugn och sansad. Började sent och slutade tidigt. Har faktiskt varit duktig med plugget idag också.
Ikväll hade vi styrelsemöte med karateklubben igen och det bestämdes både det ena och det andra. Vi gillar fester, det är en sak som är säker.
Fredagen ser ut att bli ruskigt mysig men lite smått kuslig. Med skräckfilm och tältning.

Nu ska jag titta på Fråga Olle och lära mig en massa saker.


Ingen når mig nu.

Sitter vid köksfönstret och regnet faller ner utanför. Har en kopp rykande Earl Grey-te med honung på min vänstra sida och mitt framför mig ligger en bok och ett skrivblock. Melissa Horns vackert genealiska musik strömmar ut ur mina smått sprängda högtalare och jag ryser då och då av hennes textrader.
 "Och jag känner mig så trygg hos dig
 Jag känner att du älskar mig
 För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig "
Plötsligt känns livet så enkelt. Svenskaplugget inte allt för svårt. Och kärleken ligger i luften.
Och just nu, just här vid mitt köksbord, bara några decimeter från regnet, med svenskaböckerna framför mig och med mitt te, lever jag.


Det brinner.

Hjälp. Läskigt värre.
Vårat hus började brinna lite smått medans jag var på träning. Tydligen hade brandkåren kommit hit och grejer, men det var ingen fara. Det började brinna innanför brädorna utanför huset då pappa stod och slipade väggen. Så nu är det ett hål i våran vägg också.

tur att det gick bra i alla fall. Annars hade jag kommit hem till ingenting?

karate

Kom över den här otroligt hemska bilden. Så här ser jag ut när jag tränar karate, kan man väl säga. Men inte fullt så nödig. Himla tjock och fin blir man i dräkten också. Love it.

Twohundredsitups

Denna veckas situpsschema. Missade en dag förra veckan, så jag har lite att ta igen. 5 veckan, bara en kvar sedan. Jag kommer omöjligt nå 200 situps.


Måndag.

Dagen har varit fylld av ointressanta saker. Därför blir detta inlägget inte långt.

På ESV-dansen steppade vi idag. Sjukt svår, men riktigt kul.
Just nu sitter jag och tittar på resor. Jag vill bort härifrån och till värmen. Vill vara spontan och bara dra iväg med tre dagars framförhållning. Helst imorgon. Eller nu på en gång.

Imorgon är det nationella i matte och det är nog det jag vill fly ifrån allra mest för jag vet att det kommer gå åt helvette. Hur mycket jag än pluggar så faller inte alla bitar på plats. Det suger att ha en halvt korkad hjärna.

Bäst att jag försöker somna.

Dagen i bilder

Här kommer dagens bilder.
Vi hade alla maskroskransar på oss.







Såhär tufft såg det ut ute när vi satt i bilen på åkern.


Händelserika Söndag

Det var längesedan jag hade en sån händelserik fredag som jag haft idag.
Det började med att jag vaknade kring 10 efter en väldigt konstig natt då jag igen lyckats skriva i sömnen, denna gången på msn.
Tog mig en snabb dusch och bagav mig sedan till Nolia där jag skulle fota under en tävling för handikappade. Dock gick det ruskigt dåligt då det var påtog för händelsefattigt och mörkt eftersom jag inte ville skjuta blixten mitt i ansiktet på de tävlande. Begav mig då istället hem och fick besök av Thomas och Jocke som hade skjutsat Vickan till stan. Satt en stund och snackade och pojkarna fick även hälsa på min råcoola (eller riktigt sura?) pappa. haha. Vi begav oss senare till stan och jag pluggade matte med Hampus och Hugo (jo det gjorde jag visste!). Därefter hämtade vi upp Vickan som hade slutat jobba och satt oss vid en betongvägg som Vickan tyckte påminde om Mallorca. Så där satt vi i mallorca och jag flätade en maskroskrans. Mycket somrigt. Sedan såg vi regnet komma emot oss så vi bestämde oss för att möta det, då regn är det absolut mysigaste när man sitter i en bil. Vi åkte ut på en åker på Umedalen och bara satt där och väntade på regnet som fanns över allt runt oss, men bara inte på oss. Och det kom aldrig heller något regn. Dock var det lite småspännande och riktigt mysigt.
Har ikväll tränat och nu pluggar jag matte. Nationella på Tisdag, det kommer gå riktigt dåligt.

Jag lägger mest troligt ut bilder senare då Vickan skickat dom. tack och hej.

Popcorn

Jag gillar verkligen popcorn. Jag gillar det verkligen jättemkt. Nyss slängde jag i mig en hel skål micropoppade popcorn på under 20 minuter, helt själv! Nu har jag ont i gomen, mest troligt av allt salt. Men jag är rätt nöjd i alla fall, för jag gillar verkligen popcorn.

Ikväll har pappa spöat mig i biljard men jag spelade riktigt bra i alla fall. Pottade jäkligt bra, men slarvade i slutet som vanligt. Vi kom fram till att dessa biljardkvällar måste bli fler då nu även pappa har blivit medlem.

Just nu är jag väldigt trött så jag funderar på att sätta på lite musik (Melissa Horn) och slumra. Har dock ingen lust att sova hela natten, men vi får väl se hur det blir med den saken. Imorgon ska jag i alla fall upp tidigt och fota ett handikapmästerskap.
Godnatt för en stund.


Nya skor

Måste visa mina nya skor också. Första gången jag köper skor med klack som jag tänkt använda till vardags. Jag gillar dom riktigt mycket. Dock blir jag ca 175 centimeter lång i dom. Köpte dom på Bianco.



I want to break free

Trevlig kväll/natt i nordmaling trotts allt.

Åkte på spökrunda på det mest läskiga ställen. Bland annat vandrade vi mot vattnet i den kolsvarta skogen medans Thomas berättade en läskig historia om någon som dött där. Vi åkte även till Olofsforsbruk där det sägs spöka en hel del, vi såg massvis med eventuella spöken. Läskigt. Dessutom är hela vägen dit alltid dimmig, även denna gång, trots att det regnade. Men jäklar vilken kick man får utav att vara rädd. Nästan bättre än alkohol.

Efter detta drog vi hem till en pojke jag inte kommer ihåg vad han hette och grillade på hans grill och satt sedan i ett utehus i några timmar, pratade och drack oboy. Sedan när klockan närmade sig halv 4 åkte vi hem till Thomas för att se en film. Jag slocknade på sekunder.




Nordmaling

Alla kan se vad jag skriver, ganska tokit. Skärmen är superstor. typ 2 meter.

Jag är i nordmaling. Av alla ställen. Det är grymt konstigt här. Såhär ska inte mina barn växa upp, det är ett som är säkert.
Men jag har trevligt iaf :)

(Bilden hittade jag på Thomas dator. Men den visar ganska bra hur min uppfattning av nordmaling är.)

Paper planes

Solen har skinit hela dagen, trots endel blåst. Detta har gjort att vi spenderat den mesta tiden utomhus istället för inne i klassrummet. Dock hade vi Speaking delen av NP idag som gick lite sisådär.
En tripp till staden blev eftermiddagens underhållning och Vickan och jag tog oss några toast på Lobbyn. Otroligt gott när man är så hungrig så att det åskar i magen!
På stan köpte jag en ny halsduk, ett rosa nagellack och sminkborttagning. Blev även en McFlurry av den nya smaken marängswish. Otroligt gott.
Karateträningen ikväll gick inte alls bra heller. Lyckades sträcka mig i både jumsken och armväcket.

Eftersom Huberts födelsedagsfest inte blir av så drar jag mig till Nordmaling tillsammans med Vickan i helgen. Där ska vi hälsa på pojkar. Annars verkar helgen lugn och jag ska försöka få undan en hel del plugg.

Nu ska jag titta på Fråga Olle.

Så många långa nätter

WTF?!
Jag fattar ingenting.
Förlåt för att jag inte förklarar. Men ni får väl fråga mig, antar jag.

Jag måste börja springa.
Måste bli bättre.
fan.
Saknar, längtar, önskar.

I kväll har det inte blivit mycket matteplugg som tänkt utan istället satte vi på en film. Dessutom har vi strosat runt på Media Markt som är som en godisaffär för grabbarna. För mig med måste jag erkänna. Jag undrar när jag blev intresserad av prylar egentligen. Påverkats av medialinjen kanske?
Nu ska jag käka middag. Klockan 23.05

vill vara liten igen.

Vår sista dans

Sitter längst bak i ett tomt klassrum och lyssnar på Melissa Horn. Hon har förmågan att trollbinda, framkalla rysningar och få mig att bara försvinna in i egna tankar och fantasier.

Can't helt falling in love

Idag har jag varit lagom less.
Ingenting går min väg och det gör mig frustrerad. Min kreativitet är kass och insperation går inte finna någonstans.
Jag vet att jag kan vara så mycket bättre, men jag vet bara inte hur jag ska visa det.
Kunde inte ens prestera som jag vill på träningen idag. Mitt självfortroende ligger lågt.
Well, jag får väl vara nöjd med att jag inte kom hem skadad från tisdagsträningen denna gång.

Ikväll ska jag åtminstone beställa biljetter till Peace and Love. Det känns otroligt skönt att jag äntligen hittat någon att åka dit med då jag länge varit orolig för att jag inte kunda fara alls. Jag är otorligt taggad och är övertygad om att detta år kommer bli så väldigt mycket roligare. Det ska jag åtminstone se till.


tips

I'm gonna be (500 miles) - The Proclaimers

Bra låt ^^

Two hundred situps

Ny vecka, nytt sit-ups schema. Jag tycker redan att förra veckans träning har gett endel resultat då fyra rutor börjar komma smygandes under underhudsfettet. Är inne på vecka 4 av programmet, så bara 3 veckor kvar sedan. Jag tvivlar dock på att jag då kommer orka 200 då jag nu bara orkar göra högst 50 på ett sträck (dock har jag bara provat maxa efter att jag kört alla 3 serier redan). Men det blir i alla fall spännande att se.


Idol i Umeå

Här har ni bildbevisen.






Be mine

Det är dags att sussa. Egentligen för längesen, men jag har så jäkla mycket i tankarna. Om jag ändå kunde skriva av mig. Men allt går förståss inte att printa ner här då tankarna handlar om personer. Eller person. Och personer.
Jag känner  mig hungrig på något underligt sätt. Detta är inte första gången jag känner såhär, så jag vet att äta hjälper inte. Dessutom har jag käkat två bitar utav en riktigt god äppelkaka som Fridas mamma hade gjort. Så ni förstår, det kan inte vara hungern som spökar. Jag kanske är närvös?

Som sagt är det dags att sova men jag hoppas ni får en trevlig natt och morgondag.

Jag snattar alltid från Sophie



VAD HETER DU? Vickie. Eller Viktoria, beror på hur man ser på det.
VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? shorts en är vita
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? Klockan som tickar
VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL? Fikade hos Hampus
VAD VAR DET SISTA DU ÅT? Rostbiffrullemackor
HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU? Solit värre!!
DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED? Vickan. wii nervööst
DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET? I utseendet måste det vara helheten. Alltså kläder, kroppsform, håret, ansiktet. Allt. Och allt måste stämma ihop också. Kräset var det här.
GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG? Inga skickade detta till mig, jag snodde det. Men jag gillar den jag snodde det utav.
HUR MÅR DU IDAG? Inte illamående längre i alla fall, men har ändå inte varit på topp.
VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? Varm&kall äppelvinet är förbannat gott.
FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?  Jaha, va inte det förra frågan?
FAVORITSPORT? Karate såklart
HÅRFÄRG? Brunt
ÖGONFÄRG? Brun/blå/grön/gul/röd/orange. Typ
SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång.
SYSKON Å DERAS ÅLDER? Brödrar 22 och 26 tror jag?
FAVORITMÅNAD(er)? Juni, Juli, Augusti.
SENASTE FILMEN DU SÅG? Step Up 
HAR DU NÅGOT FÖRHÅLLANDE? Jag har massor av förhållanden.
FAVORITDAG PÅ VECKAN? Inte måndag i alla fall, inte tisdag heller. Jag tror på Lördag.
FAVORITHOBBY? Jag har en mycket hemlig favorithobby.
ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON? Nej. Dock för blyg för att bli utbjuden.
FAVORITLÅT(ar)? All i wanna do is just pshhshs phshshs phhssh kshhh kattjing! and take you're money
SOMMAR ELLER VINTER? Sommar
KRAMAR ELLER KYSSAR? Bra kyssar. Men om det är en dålig kyss, då tar jag hellre en kram
FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS? Jag är nog mer förhållandetypen har jag upptäckt
CHOKLAD ELLER VANILJ? Vanilj alla dagar!
HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA? Hemma med mor och far och pippin felix
VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER? Körkortsteoribok
HUR SER DIN MUSMATTA UT? Jag har ingen
FAVORITSPEL? Jag har aldrig
KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN? Nej, så missbildad är jag faktiskt inte
ÄR DU ROMANTISK? Ja, om jag tillåts att vara det
SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG? För det mesta, ja.
VAD JOBBAR DU MED? Som kompis.
VAD SKA DU GÖRA IMORGON? Det är superhemligt. Men idol kommer till stan.
VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA? 19.24

Jag vet att ni inte gillar sånt här. Inte jag heller

Har varit på stan och shoppat med mami idag. Det blev en liten rosa tunika. Somrig och luftig. Funkar till både shorts och jeans. =)

Mening var dock att jag skulle hitta ett par skor. Menomöjligt för mig som vanligt. Jag hade tittat ut ett par skor men efter att mamma sagt vad hon tyckt om dom (vilket inte var särskilt positiva saker) så avstod jag ändå. Man kan väl inte gå runt i skor som mamma tycker är fula?
Eller också åker jag till stan en annan dag och köper dom i alla fall.




Har dessutom beställt en jacka och en tröja från Ellos. Jackan är jag dock lite osäker på, men får väl skicka tillbaka om den inte sitter bra.


Är det någon som vill hitta på någonting i det fina vädret ikväll?

Kinderäggsvickie

Jag cyklade precis hem från Hampus. Eftersom det är ganska kallt ute bad jag om att få låna en tröja och fick då låna en tröja som nog egentligen var Hugos. Under tiden jag cyklar upptäcker jag någonting lustigt. Jag kände mig som överraskningen i ett kinderägg. Det var nämligen så att tröjan var brun utanpå och vit innuti och när jag drog på mig luvan kändes det precis (eller jag vet ju itne hur det känns egentligen) som att jag var indränkt i ett kinderägg. Tokigt värre. Sitter fortfarande i kinderäggströjan nu. Jag tror aldrig han ska få den tillbaka.


Fredag? det känns ju som söndag. :)

Imorse vaknade jag klockan sju då Vickan smsade mig från rummet intill och meddelade att hon var vaken. Det första jag kände när jag öppnade ögonen var den brutala huvudvärken och sedan efter det illamåendet. Jag är ju inte världens mest vana drickare och dricker oftast inte så mycket så därför har jag aldrig förut upplevt en riktig baksmälla. Nu 10 timmar senare har illamåendet fortfarande inte gått över och bara tanken på alkohol eller lutken av ciggarettrök gör mig nästan spyfärdig. Fyfan, aldrig igen (fast det vet ni att jag inte menar).

Igår hade jag i alla fall väldigt roligt och så vitt jag vet så var stämningen på topp under hela kvällen. Extra kul var det då vi upptäckte att grannen, och även en barndomskompis till mig, också hade fest vilket resulterade i att vi fick användning för den lilla gång som vi gjorde i häcken som små.
Kalasandet avtog rätt så tidigt då mina föräldrar skulle komma hem. Tanken var att dra vidare på nya äventyr men tillsist bestämde jag, Vickan, Jocke och Tomas oss för att stanna kvar. När klockan blev tolv låg vi redan i sängen...

När jag tillslut tog mig upp i morse efter några "nära ögat"-toabesök och en himla massa vatten så la jag mig i endast bikini ute på altanen och stekte. Fick höra igår av flera styckna att jag hade blivit brun vilket är otroligt roligt att höra när man faktiskt ligger dagarna i enda och kämpar för det!
Så här ser randen ut nu:



Nu är det käk på G sedan bär det av till Hampus där vi ska fira vår kära vän Linnéa som blivit 18 år!

Valborg @ my place







RSS 2.0