på språng igen

Nu bär det av till hemavan tillsammans med familjen och Lenny :)
Hare gött!
puss

three little birds

Helgen har varit otroligt skön, välbehövd och alldeles för kort. I Fredags blev det BertFjärt med Anna och Lenny. Nostalgi till 1000.
På Lördagen blev det matteplugg och skogspromenad. På kvällen spelade vi med Andra ord också fotade jag fakir tillsammans med Anna :) Blev en del helt okej bilder.
Igår blev det även då matteplugg och skogspromenad. Och jag är inte det minsta klokare på matten, IG here i come? funkioner, grafer och proportionaliteter kan ta sig i röven.
Men snart kommer lovet vilket kommer bli extreeeemt skönt. Fjällen i 3 dagar och sen ska jag bara chilla.

För övrigt är jag ganska stressad eftersom jag har rätt mkt i skolan att göra. Men det ordnar sig nog.
Imorgon ska jag träna karate för första gången på väldigt många veckor. Är lite nervös eftersom jag fortfarande har lite ont i lungorna. Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag jobba på hemsidan.
pusspuss


 


.

Mina lungor kan ta sig i röven. Hyffsat less på att inte kunna andas ordentligt nu. Och läkaren kunde inte svara på vad det var, trotts ännu ett blodprov. Denna gången i armen. Måste vänta några veckor innan jag får göra ordentligt astma test. Nästan så att jag hoppas på att det är problemet, så länge jag får svar. Fast det kommer bli jobbigt det också, att måsta ta medicin varje morgon.
jaja. Jag överlever väl.

Don't worry bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right


Förövrigt saknar jag ewp och alla eldsjälar. Och jag älskade mitt och Annas snack igår, om alla komplicerade relationer. Och busschaffören som Anna berättade om är enbart skrattretande.

Jag vill bort från det här slasket nu, så det känns som att fjällen kommer bli väldigt gött. Även om det nu kanske bara blir med famljen. Då ska jag fota mycket, det har jag lovat mig själv.

Förövrigt är mitt rum färdigt nu och det är ruskigt fint. Jag heltrivs. Så mycket lugnare och naturligare färger förut vilket gör att det är mycket skönare att vara i rummet.

I helgen ska jag och Anna fota till en intervju som Salsa ska göra med Anna om hennes tatuering. Det blir kul för det var längesen jag fotade eld. Tror inte ens att jag har fotat eld med det nya objektivet. Så det blir ju intressant.

Nu ska jag spela lite bubble trouble innan det blir elvatid och fika!
Hugs.


Tillbaka till verkligheten

Kärlek Kärlek Kärlek.
Det är nog det som bäst beskriver den här helgen. Alla underbara människor, ni är verkligen toppen. Trots mina andningsproblem och besöket på akuten så blev ewp verkligen lyckat!
Och att jag spöade Salza + alla andra i bowling var bara ett plus ;)
Kärlek till er alla!

Som sagt blev det ett besök på akuten i helgen eftersom jag hade svårt att andas. Trodde själv att det var astma men troligvis så är det nog inte det ändå eftersom det fortfarande är jobbigt i lugnorna. På akuten trodde dom nog att det var någon sorts panikångest attack eller liknande. Fick iaf syrgas och stick i fingret ;P Ska dock kolla upp det så fort jag får tid på vårdcentralen.

Och sammanträffandet på bussen påväg hem från Ljusdal var galet. Nästan läskigt.

Och min pojkvän är det finaste som finns.

Puss.


Ett fartfyllt lov

I Lördags åkte jag till Hemavan med the Karlsson Family. Grymt härligt. Måndagens snowboardåkning var nog den bästa på flera år. Log konstant påväg ner för backarna. Och just då tyckte jag att jag var kung på snowboard, bäst av alla. Även om så nu inte är fallet. Och trotts att min ena vad gjorde ont efter varje vänstersväng så var helgen väldigt lyckad!
Tack för att jag fick hänka på :)
Och tillbaka till hemavan om cirkus två veckor igen!!

Har umgåtts med min käre pojkvän dessa två dagar sen jag kom hem och nu bär det av igen. Denna gången till Ljusdahl och EWP. Kommer bli helmysigt, det är jag säker på. Taggar dock inte buss i 5 timmar. Och taggar inte att lämna dig hemma igen.

Snooker med pappa idag också btw! Tror att han är lite impad ändå, eller i alla fall stolt. Det känns bra. Och det vore rätt najs om han sponstrade mig med en kö (A)

Nu ska jag packa och sedan dra till Ålidhem.
See you later, aligator.
bye

Couldn't buy me happiness
I'm happy as it is
If love still counts for something
If love's the greatest gift, then
I'm already, I'm already rich


RSS 2.0