Utmaning

Antar en utmaning nu. Besvarar dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel (Det är svårare än man tror.)

Välj artist: Håkan Hellström

Är du kvinna eller man? Den fulaste flickan i världen

Beskriv dig själv: Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Vad tycker du om dig själv? Båda sidor nu

Beskriv var du bor för tillfället: Klubbland

Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka? Fairytale of New York

Favoritfärdmedel: En vän med en bil

Din bästa vän är: precis som romeo

Din favoritfärg är: Minnen av aprilhimlen

Hur är vädret? Dom fyra årstiderna

Favorittid på dagen: 13

Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta? Magiskt, men tragiskt

Vad är livet för dig? Tro och tvivel

Det bästa rådet du kan ge? Flyg du lilla fjärill

Om du fick byta namn, vad skulle du heta då? Hurricane Gillbert

Favoritmat: Atombomb

Dagens tanke: Nu kan du få mig så lätt

Hur skulle du vilja dö? Uppsnärjd i det blå

Din själs nuvarande tillstånd: Ramlar

Felen du kan leva med: Dom dimmiga dagarna

Ditt motto: Det är så jag säger det.

 

Sådär. Det tog ungefär två timmar. Godnatt


The stupid things

Min hand är svullen och blå. Att jag alltid lyckas, på varenda träning nästan. Lillfingret är svårböjligt och det värker enda upp i handleden. Jag är lite orolig då det är liknande känsla som när jag hade en spricka i armen, men jag hoppas på att det är bättre imorgon. Har i alla fall suttit med is hela kvällen, så svullnaden har gått ner sig en aning.

Det känns otroligt skönt att jag bara har morgondagen kvar innan en långhelg tar över vardagen. Torsdagen, alltså valborg, kommer till en början tillbringas hemma hos mig men förhoppningsvis driva iväg till en annan fest senare. En plan som vi mest troligt inte kommer hålla oss tid då det aldrig blir som man tänkt sig. Jag hoppas åtminstone på fint väder, trevligt sällskap och en värd kväll. Då är jag nöjd.

Hur kommer helgen annars se ut då? Förhoppningsvis ganska lugn och ganska vit. Kanske en trevlig filmkväll eller annars ett biobesök. Jag är öppen för förslag!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, trotts att jag har sovmorgon imorgon. Jag har varit supertrött hela dagen och jag tänker inte ens nämna hur nationella provet gick. Men bra gick det i alla fall inte.

And I don't know
How to be fine when I'm not
Cause I don't know
How to make the feeling stop
Just so you know

Nalle Puh

Nu tänker jag dela med mig utav några otroligt kloka ord från våran kära vän Nalle Puh.

  • Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
  • För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
  • När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.
  • Kom inte för sent till det du vill komma i tid till. 
     
  • Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.

Perfect

Så. Nu har jag börjat mitt "Twohundredsitups"-program. Gjorde testet igår och orkade göra 40 riktiga sit-ups och fick därför hoppa direkt till Vecka 3 så detta är schemat för denna vecka:


Back to school idag efter helgen kändes speciellt. Dessutom regnade det. Men annars har dagen varit lugn och ganska frustrerande. Också ganska förvirrande.
Imorgon är det nationella prov i engelska och jag är övertygad om att det kommer gå åt helvette så jag tänker inte ens lägga ner tid på att hoppas på någonting annat än mirakel.
Klockan är på tok för mycket för att sitta uppe nu egentligen, speciellt då det där jäkla provet är direkt på morgonen. Därför är det nu dags för mig att säga godnatt även fast jag inte sagt någonting vettigt i den här bloggen idag. Dags att lägga ner kanske? (och hur många gånger har jag inte sagt det? Jag är beroende helt enkelt)

Crash

Idag har det varit 18 grader varmt vilket är helt underbart. Jag och Julia har legat ute på altanen i cirkus fem timmar och stekt. Detta har resulterat i lite brun/vita ränder här och där på kroppen. Men tillslut låg vi endast i bh och shortshorts och ändå var det på tok för varmt.


På eftermiddagen var jag på en föreställning med mamma och några av hennes väninnor. Det var Umespexet som görs av några Universitetsstudenter, och jag måste säga att det var riktigt bra! En gammal cirkuskompis Miranda var med och var hon var grymt bra också. Dessutom lite kul att få se någon klättra i tyg igen även fast jag var lite smånervös då det inte fanns någon tjockmatta under.
Efter middagen tog jag bilen (och mamma) till älven för att fota lite spegelbilder i älven.

Dance dance dance dance

Dagen efter.
Känner mig dock inte särskilt sliten, mer än att det känns som grus i ögonen.
Gårkvällen var toppen. Mycket bättre än förväntan. Det blev mycket dans, mycket trevligt snack med trevligt folk, mycket mysigt. Klockan fyra cyklade jag hem i morgonljuset efter att mamma hört av sig och ville att jag skulle komma hem. Annars hade jag stannat mycket längre.
Tårtan som jag hade bakat åt Anton tog slut på ett enda naffs!

Under dagen igår jobbade jag och vi var på Nolia-Barn, där vi såg Totte&Zilla uppträda. Hon är sjukt skicklig. Vi fick till och med träffa dom och A fick även ta ett kort med Tottes armar runt sig. Det uppskattades.

Nu ska jag ut på prommis med Julia.

It's been a while and I still wonder
If I'll take your hand, take over
Control your body just for the night
Let me bless your hips
Just like you want to
Every step I share is with you
Let me do it right, do it right

Part of me

Min dag började runt 9 tiden med en bra och god frukost.


Sedan har jag strosat runt i skolan idag. Bland annat räknat sannorlikhetslära med ryssen och dansat salsa med Huggaboy på idrotten. Efter en redovisning på fotolektionen och lite lirande av en Madonna låt på musiken så drog jag och Sophie till stan för att inhandla en present.

Ikväll har jag suttit runt grillen tillsammans med Hugo, Sophie och Hampus och grillat marshmellows, korv, bananer och choklad, chips och bullar. goott. Och enormt trevligt!
När det blev en aning för kallt ute drog vi oss in på mitt rum där Hugo och Hampus däckade.
Söta va?


Sophie var också söt ^^


Nu är det sååå dags att sova. Imorgon ska jag på Nolia-Barn och se Zilla&Totte. Myspys. Sen blir det party party på kvällen.
Godnatt

porcupine tree

Det är lite pinsamt alltihopa och jag undrar vad folk tänker. Jag önskar jag hade Edward Cullens förmåga att läsa tankar just nu.

Förövrigt har min dag varit toppen. Tog chinosen, en t-shirt, sommarjackan och solglajor på mig och traskade till skolan. Bara detta kändes väldigt somrigt och att dagen senare även skulle bjuda på glass på hamnis omringad av fiskmåsar tillsammans med Hampus gjorde det hela bara ännu bättre. Blåbärsmuffinsarna var grädden på moset.

Ikväll har jag pratat med en massa trevligt folk på datorn. Otroligt modernt. Men kul.
Nu ska jag sova! Godnatt.

Blåbärsbullar



Ser inte dåligt gott ut va?
Här finns receptet jag bakade efter http://www.alltommat.se/recept?recipeid=6396


See the sun

DAGENS LÅT: Naive - The Kooks
DAGENS SAKNAD: En myskompis i sängen
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, skjorta
DAGENS FRISYR:
otroligt fult och obrytt
DAGENS PLANER: Skola och jobb. Jobbet uteblev dock men annat tillkom.
DAGENS ROLIGASTE: Fråga Olle!
DAGENS BÄSTA: Glassen på apberget i solen!
DAGENS SÄMSTA: Mensvärken
DAGENS VÄN: Linnéa
DAGENS DRYCK: Te
DAGENS LÄNGTAN: Efter sommarlov
DAGENS GODIS: Russin
DAGENS KÖP: Mjukglass, en tröja och ett skärp!
DAGENS SÖTNOS: Killen i glasståndet.

Oho för att satsa det sista på mirakel

Fucking mensvärken tar död på mig. Men förutom det är jag glad idag.
Jag och Linnéa unnade oss varsin mjukglass efter skolan. Hon köpte även en chokladkaka eftersom hon, som många andra får en stor craving efter det under den röda veckan. Själv får jag stort sug efter russin och apelsin, vilket egentligen är en bättre craving då det nästan är nyttigt!

Jag skulle behöva hjälp med en sak. På grafiskformkursen ska vi göra ett kollage inspererat utav dadaism och vi ska ha ett budskap bestående av ett citiat, ordspråk eller någon rad ur en låttext. Jag tog det sistnämna och har valt raden "Oho för att satsa det sista på mirakel" ur Håkan Hellströms låt "Sång i buss på vilovägar 2007". Min tanke är att göra ett kollage utav saker som är mirakel. Det jag då skulle behöva hjälp med att hitta dessa mirakel saker. Vad tycker ni är mirakel?
Skulle verkligen vara tacksam för lite förslag och lovar att visa er resultatet här sedan!
Tack =)

blåöga

En bula börjar uppenbara sig ovanför mitt vänstra öga. För tillfället är det bara rött, men jag frukar att den till morgondagen kommer ha skiftat färg till blå.
Jag märkte knappt att jag fick ett slag där, men när jag tänker efter så sved det nog till en gång där också.
Men med ett blått öga ser jag ju bara lite hård ut :)

Two hundred situps

Just nu är jag helt slut och lite mörbultad. Ändå känner jag mig på topp. Och så har jag känt mig hela dagen, egentligen hela helgen också. Borde inte jag ha pms nu?
Träningen lämnade nog en hel del blåmärken lite här och där, men det är ju så det ska vara.

Detta http://twohundredsitups.com länkade big bro' till mig och jag funderar nästan på att ge det ett försök. Det är program där man tränar sit-ups varje dag under 6 veckor för att tillslut orka 200 stycken, om jag uppfattat det rätt! Det är ju precis lagom till sommaren då en fit mage skulle uppskattas. Så nästa måndag tänker jag börja, och så får jag helt enkelt se hur länge jag orkar hålla på.
Har dessutom get min in på ett nytt försök att käka lite nyttigare. Tänker dock inte ändra på själva matvanorna som lunch och middag eftersom jag inte kan påverka dom så mycket, men frukosten ska inte längre bestå av köpta limpor eller rostat, utan istället ska jag äta frukostar som gröt, fil eller ägg. Som tillexempel imorse gjorde jag mig en god filtalrik med solros- och linfrön + bananer. Mycket gott och mycket nyttigt! Sedan ska jag avstå så mycket det går från gosaker, dock inte helt och hållet, då gosaker som tillexempel mina kakor är livets njutning.

Nu är det strax dax för andra avenyn och jag är världens tönt som fortfarande tittar på det, men det är svårt att hålla sig ifrån!

Naive

Idag är jag, trotts allt, så jäkla lycklig.
Jag känner mig nästan som ett litet barn.
och sprallig och energifull är jag med. Gjorde nästan 100 situps, bara för att jag hade orken.
Fler sånna här dagar skulle uppskattas.

The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria


Lovets sista timmar

Gårkvällens fest var knäpp och knasig, men samtigit otroligt rolig. Jag dansade mig igenom den största delen av kvällen, vilket är det jag tycker om att göra mest på fester, speciellt om det finns duktiga grabbar att dansa med, och det fanns några få styckna! Blev rätt mycket folk tillslut, både kända och okända ansikten. Mycket bra avslut på ett mycket bra lov.

Min stora fråga är nu hur tusan jag ska ta mig upp klockan 7 imorgonbitti. På ett eller annat sätt ska det gå vägen. Får väl om inte annat slagga på fatboysen i bibloteket under lunchrasten. Men tanken på att jag inte slutar förrän 20 i 5 imorgon gör mig sömnig bara det.

Idag har jag och mamma varit ute på promenad i det fina, men dock lite blåsiga vädret. Vi tog strandpromenaden och jag hade kameran med mig.

Äppelvin och Aaron Carter


Nu sitter jag och diggar partymusik och sipprar på ett halvt glas varm&kall vin. I kväll nalkas fest på Röbäck.
Trotts att jag bara fick 3½ timmars sömn inatt (morse) så är jag kind of på G! Ett litet minus är att min rosa klänning har krympt en aning och tappat lite av sin form då mamma tvättade den för första gången. Jag har dock sträckt ut den lite nu och fipplat så jag hoppas att den ser någorlunda bra ut. Håret har bra dag idag (fast mamma tycker som vanligt att det är för puffigt) då det inte släpper ut babyhåren som annars så gärna vill sticka rakt upp på huvudet. Dock kommer dom nog komma fram dom med längre in på kvällen. Men då är jag förhoppningsvis så party att jag är obrydd om det.
Ikväll ska jag bara ha jäkligt kul.

how do you sleep?

Jag måste ha någon sorts vakna-tidigtsyndrom av någo slag. Halv 6 somnade vi i morse. Kvart över 9 vaknade jag och var helt pigg. Och jag har inte kunnat somna om. 4 timmar, och jag känner mig inte ens trött. Knasig jag är!

Fredag

Fin kväll med dom bästa flickorna :)



Och en trevlig natt med Marcus :)

Norrlands Guld

Nu ska jag göra en massa reklam för norrlandsguld (som för övrigt är en av de äckligaste ölar jag druckit)
Mössorna fick man när man köp ölen.
Och jag har kluddat mitt ansikte på nån bild för att jag ser så gräslig ut efter en hel dags åkning.







Också de bilder som inte kom med på stöteninlägget.



Over you

Idag har jag haft min första körlektion. Det var lite pirrigt men gick faktiskt bra. Dock är det väldigt svårt att köra en bil man inte är van vid. I alla fall fick jag endel små moment som jag ska träna lite på som tillexempel att köra lugnare, som en kärring alltså, placering, backa runt gatuhörn och att sitta längre ifrån pedalerna. Förutom det tyckte han att jag var en bra bilförare och tror inte att jag kommer behöva allt för många lektioner.

Efter körningen drog jag och morsan en sväng på stan. Jag införskaffat ett par nya jeans och även ett par Chinos.
Chinosen är från Gina Tricot och jeansen från Nicole.




Ommöblering

Som ni ser har jag möblerat om lite. Det är lite snett och krokigt, och inte särskilt somrigt som man kanske egentligen borde göra nu. Och jag ska fixa till en lite roligare bakgrund, men det får bli en annan dag för jag känner mig sjukt trött.
Men vad tycker ni, borde jag låta denna ligga kvar ett tag eller ska jag ta tillbaka den gamla? En ny lite somrigare ska jag göra innan sommaren tror jag i alla fall!

Imorgon ska jag ut på min första körlektion vilket kommer bli otroligt spännande. Mamma ska åka med eftersom vi ska kolla upp hur mycket jag kan och vilket paket jag ska välja. Alltså hur många körlektioner. Jag hoppas på inte allt för många så att mina sparade pengar räcker och blir över! Förutsatt att jag klarar uppkörning och teori på första försöket så att jag inte behöver betala en massa där.
Mitt sikte är att ta körkort den 1 oktober.
Nu skulle jag vilja veta hur det går för alla er som på nyårsafton skålade på att ni skulle ta körkort detta året?!
Kommer ni kunna leva upp till löftet?

Imorgonkväll kommer Vickan hem men jag får inte träffa henne förrän Fredag. Jag har saknat henne sjukt mycket och det känns på något sätt som att lovet inte kommer börja på riktigt förrän hon är hemma. Lite tragiskt är då bara att hon kommer hem på tosdagkväll och då finns bara en helg kvar av lovet. Men jag får helt enkelt leva loppan och njuta till fullo tillsammans med Vix det sista dagarna.
Fredagen är i alla fall spikad med det "gamla" tjejerna. Det blir grillning på min trädgård. Jag ser framemot det.

Förövrigt känns det som att mitt liv bara går just nu. Inga upp eller ner gångar. Bara en dag och sedan en annan, utan kontraster. Det är otroligt uttråkande, men bättre än att må dåligt, så jag klagar inte. Jag ser tillbaka på den korta helgen i Sälen och trivs med tankarna. För när hela familjen är samlad och jag har mina bröder nära igen, då leker livet.

Nu ska jag hitta på någonting som underhåller mig tills jag somnar.
Godnatt.


Citerar Christoffer: "Finn fem fel"


Leo's lekland

Idag har jag jobbat hela dagen. Vi har varit på Leo's Lekland. Stojat, klättrat, hoppat, skjutit, åkt, cyklat och allt annat kul man kan hitta på där. Faktiskt ett mycket roligt ställe, speciellt för de lite yngre (men funkar även bra för oss lite äldre). För tillfället är jag helt slut så efter maten ska jag nog ta mig en tupplur innan jag bestämmer mig för hur kvällen ska spenderas.


Sunshine

Nu finns ännu en andledning till att hänga på apberget förutom Aplotten. Nämligen bananjakten!

Idag är det superväder och jag har suttit ute i 4 timmar. Nu även läst ut fjärde och sista boken av Twilightserien. Den har ett bra avslut då det inte känns som att man skulle behöva en fortsättning men samtidigt känns det förjävligt att veta att jag inte kommer få läsa mer om Edward, Bella och resten av familjen Cullen.
Längtar dock enormt tills andra filmen kommer ut, men egentligen mest till den fjärde. Men innan dess kommer jag vara cirkus nästan 20 år.

Nu ska jag ut i solen agin.

Stöten

Nu är jag hemma igen. Från fjällen, från solen, från värmen, från den fullständiga familjen, från snowboardåkandet och från Stöten.

I torsdags kring 2 tiden var vi färdigpackade och satte oss i bilen med nio timmars bilkörning framför oss. Min väska som skulle innehålla packning för tre dagar innehöll snarare en veckas packning. Med tre necisärer, två mobilbatteriladdare, två tandborstar, 5-6 dagars uppsättningar kläder och tre pyjamasar.
Självklart var jag även laddad med bilåkningsunderhållning som fjärde boken av Twilight, en Amelia tidning, Ipod och datorn.
Bilfärden gick bra och rätt fort men slutet var mörkt, dimmigt och med småvägar men tillslut kom vi fram. Båda brödrarna mina + Alexanders flickvän Sofie hade bilat från Göteborg så de var redan framme när vi klev in genom dörren till den väldigt lilla stugan där vi alla sex skulle rymmas. Det blev sängdags inte allt för sent den kvällen och jag fick den stora äran att sova i den pyttelilla soffan.
Morgonen därefter var vi uppe tidigt för att redan halv 10 vara berädd i backen. Redan då hade snön töat så att det var riktigt slaskigt i backen. Dock gör det inte en snowboardåkare med lite mod särskilt mycket då jag kunde hoppa lite mer eftersom ett fall kändes som att ramla i pölsa. Bortskämd blev man också med sittliftarna.
Kvällen spenderade vi i den lilla soffan med tv'n som underhållning.
Dag två vaknade vi med solsken utanför stugan. Även denna morgon var vi ute tidigt och även denna dag hade värmen gjort sitt i backen så det var om möjligt ännu slaskigare än dagen innan. Problemet med detta slask är inte att det bara är blött och slaskigt utan att hela backen blir som en puckelpist vilket inte är det enklaste att behärska speciellt inte med en snowboard. Dock var solen otrolig het denna dag och orutinerade som vi alla var så hade ingen med sig solskyddsfaktor. Detta resulterade i otroligt röda och brännande heta kinder.
Afterskin på lördagen var otroligt uppskattad då den faktiskt hölls utomhus! Ett riktigt ösigt band som kallade sig På G spelade en hel del välkända covers. Och jag kom fram till att afterski är någon jag verkligen uppskattar.
Under kvällen drog vi även ut på nattklubben. Dock blev det inte så mycket drag och vi drog hem när själva dunkadunkat började, men jag hann ändå med en kort dans med Christoffer.
Söndagen var åkahemdagen men jag åkte snowboard i två timmar ändå. Självklart var sista åket det enda åket som innehöll fall men eftersom backen även då var pölsaaktig så slapp jag några skador. Hemresan gick även den bra och nu är jag hemma.

Jag så säker på att ni inte läst detta, så jag lägger i stället in bilder så ni kan se vad jag och min familj hade för oss.







Fjällen i söder gillas

Sälen och Stöten är toppen! Backen lite slaskig och mjuk, men vädret idag har varit underbart. Jag har bränt ansiktet men om några dagar hoppas jag på en mer brunaktig nyans än den här röda.
Imorgon ska jag ta en tur till i backen under morgonen sedan blir det hemfärd igen.
Skriver mer om denna tripp när jag kommer hem.
Glad påsk

Fråga Olle

Nu har jag tittat på Fråga Olle halva natten. Intressant program. Jag som inte trodde att kändisar knullar.

Isobelle

Här kommer bilden på lilla Isobelle i mössan som jag stickade och skickade till henne. Som sagt, liiiite för stor!


Såhär ser den ut från sidan. Skickade en lika dan åt hennes kusin.

Förändring?

Förresten funderar jag på att fräscha upp bloggen lite. Kanske får tiden i fjällen. Annars får det vänta till lovveckan, om den blir sollös.

Varför måste vi döda varandra?

Mitt skrivbord vara fylls på med saker. Snart ser jag knappt tangenterna. Jag tror att detta är ett tecken på att de behövs städas, men sakerna som ligger här har ju sin plats här, så jag undrar vart jag annars ska lägga dom.
Jag har börjat lite lätt med packningen ikväll men lägger i det sista imorgon eftersom vi inte åker förrän kl 2. Som vanligt har jag stoppat ner kläder som för en normal människa (icke tjej då) skulle räcka i mer än en vecka. Men jag är en människa som behöver valmöjligheter, så helst skulle jag vilja ta med mig halva min garderob (som egentligen inte ens är en garderob utan ett förråd med hyllor).

Min dag har jag spenderat framför datorn då jag gjort färdigt det sista arbetet till praktiken. Eftersom min kreativitet var stendöd idag så kommer en mycket ful banner dyka upp på apberget inom kort. Finns faktiskt redan en banner på apberget som jag knåpat ihop, dock inte så fin den heller.
Jag har skaffat mig en Webcam idag som jag länge har funderat på att införskaffa. Provade den tillsammans med Vickan idag genom ett videosamtal vilket var spännande.

Pratade precis med Grampa som lät lite piggare än då vi talades vid i julas. Han börjar ju som sagt bli väldigt gammal, men jag hoppas på att träffa honom till sommaren på kusinens bröllop. Ser även fram emot att träffa de nya kusinbarnen. Har för övrigt fått en bild på en av flickorna när hon har på sig hatten som jag stickade varsin till dom båda. Den var lite för mycket för stor. Men det är ju bra att ha något att växa i!
Jag ska visa så fort jag lagt över den från andra datorn.

Imorgon ska jag uppvakta min pappa som fyller 46 år (egentligen 54, men sedan han fyllde 50 så går han bakåt i räkningen). Sedan packa färdigt och göra mig i ordning för 10 timmars bilfärd. Men den kommer nog inte bli allt för smärtsam eftersom jag kommer spendera mesta tiden tillsammans med Edward, Bella och de andra i familjen Cullen (och yes, nu är hon också en av dom!(spoilarn)).

Nu har jag skrivit ett väldigt långt inlägg som nog ingen kommer orka läsa. Men vad gör det om 100 år när allting kommer kring?

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt

At last

Idag var det sista dagen på praktiken.
Dagen började med ett trevligt förmiddagsfika och en kopp ChocoCream som jag kommer sakna så mycket. Alla vi som praktiserad fick varsit presentkort på SF med 100 kr och även cykelblinklampor. Därefter forsatte vi med det sista som behövdes göra och jag och Sophie fick även en ny uppgift vilket var att göra en affisch till en konsert som främst är Adam Tenstas. Detta gav oss fribiljetter till koncerten och även en Adam Tensta-tröja. Inte dåligt.
Det blev tillslut 5 koppar Chococream.



Imorgon är jag alltså ledig och jag funderar på att ta mig en tripp till stan. Vet dock ingen annan som har en ledig dag så det blir nog en dag för mig själv. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag fastna i fjärde Twilightboken som mamma köpte idag, så det kommer inte bli någonting annat gjort.

Fotade på karaten idag också. Det gick okej, men lite för högt i tak för att för tillräckligt bra ljus med blixten.


Lägger upp fler bilder när dom kommit upp på hemsidan.

Har även kanske blivit en sköldpadda rikare ikväll. Hampus vill inte ha sin Pixel längre, så jag funderar på att ta över honom.
Vad tycker ni, är han inte råsöt?

Tunga ögonlock

Allt känns lite bättre ikväll. Det som funkar bäst när det gäller att handskas med mina tankar är att prata. Detta fick Vickan stå ut med idag och jag är så otroligt tacksam. Jag är så glad att jag har någon som henne som verkligen tar sig tid och lyssnar, reflekterar och ger mig råd som hon gör. Och oftast tänker vi så väldigt lika också.

Imorgon verkar vara den sista dagen på praktiken som det ser ut. Det är ju inte fy skam. Som sagt är den här praktikplatsen den bästa man kunde få, om man är lite smålat som jag är!
Vi ska tydligen bli bjudna på gófika imorgon också, och det vet ju alla att jag aldrig tycker illa om. Nej för att vara helt ärlig så är nog fika det allra godaste jag vet. Helst med många olika sorter av allt. Och helst när det är gratis.

Imorgon tänkte jag även ta med mig kameran till träningen vilket jag haft i tankarna en väldigt lång tid men aldrig riktigt genomfört. Men imorgon blir det faktiskt av. Det blir nog grymt, för hoppningsvis.

Nu är det dags att sova, och jag tror med säkerhet att det kommer bli så mycket lättare idag eftersom mina ögonlock redan känns tunga.
Men det är fyra minuter kvar till Aplotten än.

Bara trycker på knapparna för att kunna somna

Fan.
Stängde ner datorn för att försöka somna, trotts att jag inte var trött och jag visste att det det aldrig skulle gå. För det som händer när jag försöker sova utan att vara trött är att jag i stället börjar tänka. Och ikväll gav tankarna mig panik och tårar. Fan.
Det är ju så jävla liten grej. Men jag känner mig så jäkla sviken. Och pinsam. Som en förlorare. Jag har ingen aning om vem jag ska tro på och vem jag kan vända mig till.
Kan man ens lita på någon? Jag vill inte bli den som har svårt att lita på folk. Jag har alltid haft lätt för det, vill inte förlora den förmågan. Men det här tar på mig så jäkla hårt, mycket mer än vad det borde och vad det verkar som.

Förlåt, måste bara skriva av mig. Tar säkert bort inlägget imorgon ändå.
Försöker slappna av mena hela min kropp är helspänd.

Jag önskar att jag i denna stund hade någon med förståelse att prata med. Men det är mitt i natten och alla sover vilket jag också borde. Men det blir nog en lång natt.

För att trötta ut mig själv

Jag måste bli trött nu. Måste sova nu. Kommer inte orka upp imorgon annars. Varför blir jag inte trött?
För guds skull...

DAGENS LÅT: With you - Chris Brown
DAGENS SAKNAD: En Mcflurry Lion från Mcdonalds
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, randig tröja och halsduk
DAGENS FRISYR:
Nyklippt
DAGENS PLANER: Diskutera komitér och träna karate 
DAGENS ROLIGASTE: *tänker och tänker men kommer inte på något* 
DAGENS BÄSTA: Filmen jag och pappa såg ikväll
DAGENS SÄMSTA: Snön
DAGENS VÄN: Mamma
DAGENS DRYCK: Drickyougurt
DAGENS LÄNGTAN: Sommar och Peace and love
DAGENS GODIS: Nudlar
DAGENS KÖP: Veckorevyn + tuggummi
DAGENS SÖTNOS: hemlis

Superhuman

Den här söndagen sov jag ut till halv 11 vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Väldigt skönt och jag kände mig rätt så utivilad när jag klev upp. Gick på promenad med morsan och begav mig senare till Torgny för att diskutera komitér. Efter det blev det karate mellan 5 och halv 8 eftersom jag först hjälpte Torgny att hålla dom äldre karatekizen och sedan tränade själv i 1½ timme. Skönt. Jag är taggad på gradering. Tänk att efter den så har  jag då bara en gradering kvar att klara för att få mitt så efterlängtade svarta bälte! Och då har jag det föralltid.

Förövrigt börjar jag lessna på att inte bli förstådd. Att inte kunna förklara på ett sätt som beskriver precis hur jag känner. Det går ju fan inte. Om jag ändå kunde visa er bilderna i mitt huvud. Det hade varit så mycket enklare.
Jag förstår inte vad som gör det så viktigt att det inte spelar någon roll vad jag tycker.
Det suger. Men jag tänker inte orka bry mig längre. Jag släpper det här nu.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen och på kvällen är det styrelsemöte, hemma hos Torgny igen.

Till helgen åker jag till sälen och drar sedan vidare till Halmstad och Göteborg förhoppningsvis. Ska bli riktigt kul att träffa Ida-Karin igen. Även roligt att spendera mera tid med brorsorna!
Kanske även tar en dagstrip förbi Sthlm för lite shopping på vägen hem. Det skulle min garderob gilla.

Nu ska jag klinka på guran.


With you

Dagen och även kvällen blev lugn. Det känns ganska skönt att det blev så ändå. Man behöver även sådana helger.
Denna lördagkväll spenderade jag, Vickan och Amanda på Bowlinghallen. Dock blev det inget bowlingspelande utan i stället biljard. Dessutom unnade vi oss själva (åtminstone jag och Amanda) varsin Daim-strut. Den smakade otroligt gott.
(notera att alla meningar i stycket ovan började på D utan att jag ens tänkte på det)

Just nu sitter jag och klinkar på gitarren. Jag och Vickan har tänkt sätta ihop en liten trubadurspelning som vi ska försöka få framföra på lite olika ställen i sommar. Som förhoppningsvis tillslut kan leda till att vi kan tjäna några små pengar på det. Så jag försöker nu hitta låtar som vi gillar som också går att spela på akustisk gitarr, vilket är ett krav. Någon som har ett förslag på någon sådan låt?
En låt som jag kom och tänka på var "With you" med Chris Brown, så jag sökte upp en akustisk verson av den, då hittade jag detta! Gillar gänget skarpt (och sångaren är sjukt gullig). Och låten är otrolig. Både texten och musiken.



Annars har vi ikväll kommit fram till att vi vill hitta ett gäng killar som vill hänga med oss i sommar. Ett gäng som inte är ute efter någonting annat än att ha lite roligt. Inga förhållanden, inget krångel, bara trevligheter! Så om du känner dig träffad, så kan du gärna höra av dig. Det är ett plus om dessa saker stämmer in på dig:
-Du är över 20
-Du är bartender
-Du har snygga killkompisar
-Du jobbar som vakt på något uteställe (och inte har någonting emot att släppa in underåriga)
-Du gillar både galna partykvällar och stilla hemmakvällar
-Du har ingen flickvän
-Du har körkort


Jag tror jag borde sova nu för mitt huvud gör bara mer och mer ont för varje sekund. Dock är jag inte särskilt trött.
Imorgon ska det diskuteras viktiga saker inför styrelsemötet som äger rum på måndag, och ska även träna dubbelpass på karaten imorgon då jag ska hjälpa Torgny med dom äldre karatekidzen.

Se upp, här kommer jag i 110.

Idag gjorde jag min allra första omkörning! Det ni. Dessutom brummade jag på motorväg i 110. Och jag älskar det.

Gårkvällen spenderade jag tillsammans med Vickan, Amanda och Angelica och de två sistnämda + jag fick agera idoljury då Vickan skulle träna inför den kommande idol-auditionen som jag övertalat henne att gå till. Detta kommer ske den 3 maj och då hoppas jag att ni håller tummarna för henne. Jag är ganska övertygad om att hon går vidare då hon i alla fall är min idol!

Kvällens planer sprack precis eftersom Julia tagit i lite för hårt under gårdagen. Detta sörjar jag då jag nu inte har en aning om vad jag ska göra! Får hoppas att någonting kul dyker upp, annars får jag spendera min kväll ensam eftersom både mamma och pappa ska iväg.

Nu ska jag förflytta mig från datorn eftersom jag suttit här i några timmar.


All i wanna do is make love to you

Idag snöar det. Som jag sa här om dagen, man kan aldrig vara säker här i norrland. Ena dagen tror man att sommaren är på väg, andra dagen inser man att den är långt ifrån nära. Jag blev väldigt sugen på att ta första bästa tåg ner till Halmstad då Ida-Karin sa att det var 23 grader varm där. Det är ju nästan den varmaste temperaturen som nås här uppe. Jag tror att jag inom en snar framtid, det vill säga så fort jag gått ut skolan, ska dra mig neråt.

Är också mycket sugen på att dra utomlands i sommar, eller till hösten då jag firar min 18 års dag!
Eller är det någon som är sugen på att följa med till Kreta en vecka om 16 dagar? 3053 :-
*tittar ut genom fönstret och önskar att jag hade råd*

Snart har jag läst ut tredje Twilightboken "Ljudet av ditt hjärta". Jag är så inne i den att jag till och med börjar använda historien i det verkliga livet. Dessutom är den så svår att slita sig ifrån att jag kom för sent till jobbet i morse. Tur att dom inte bryr sig ett skit.
Tänk om man hade en kille som man älskade så mycket som Bella älskar Edward, och som älskade en tillbaka om möjligt ännu mera.

Till kvällen har jag bakat en seg kladdkaka och smyckat den med vit choklad glasyr. Den ska jag bjuda mina flickekompisar på. Jag vet att dom gillar gosaker och jag vet att jag gillar att bjuda dom på det.

Så kvällen kommer bli lugn men jag hoppas på mera fart imorgon.

sommarsommarsommmarsommarsommarsommar


Insperation tack?

Jag har tappat lite av insperationen till att skriva. Tänk om man skulle lägga ner bloggen ändå.
men tror inte jag skulle fixa det.
Vi ser väl.
Helgen damer och herrar? vad händer?

En helt vanlig onsdag

Dagen har varit råskön. Sol. Vår. Och jag gick inte till jobbet utan jobbade här hemma istället. Men satt mest ute på min balkong och njöt av vädret. Man måste verkligen passa på att njuta. Man vet liksom aldrig när snön faller ner igen. Kan ju hända imorgon!

Jag har inte blivit utsatt för något Aprilskämt idag mer än dom kassa som fanns i VK som jag inte gick på :)
Jag tycker det är lite tråkigt att en sådan bra tradition som att luras på en speciell dag håller på att försvinna lite. Förr gick man ju runt och skämtade om allt och alla under första april, men som sagt så har jag inte hört ett enda idag. Jag gillar ju nästan att bli lurad. Och ännu bättre att luras.

Ikväll har jag jobbat och sedan suttit här framför datorn som vanligt och hängt.
Marcus har spelat fint för mig i alla fall. Tacksam är jag för det. Nästan som min personliga Spotify. Bara att önska låt så spelar han! Killen har grymt gehör. Och tänk vad teknologin är bra då att han kan sitta där hemme i Gävla och ändå ge mig myskänsla här. Inte dåligt.



Nu ska jag träna tecken en stund sen ska jag försöka lägga mig och sova. Imorgon SKA jag faktiskt gå till jobbet.
Godnatt

RSS 2.0