midnight skies

Idag fick jag äntligen tag på Vickan igen efter att ha försökt i 4 dagar då hennes mobil varit avslagen. Jag började nästan bli orolig så jag skickade ett sms till Jocke (vickans grabb) och frågade om hon levde. Då slog hon på telefonen och bad mig ringa.
Kvällen bjöd på minigolf. Mycket trevligt faktiskt måste jag säga. Och mest trevligt var det för att jag vann. Promenerade sedan hem till mig och drack Lingon längtan. Faktiskt ett av de godaste téerna jag har druckit.
Efter detta låg vi i sängen en stund och läste tjejtidningar och somnade såklart. Vaknade för en halvtimme sen och nu är det dags att sova igen.
Imorgon blir det förhoppningsvis ännu en dag på stranden men även filminspelning av någonting kul och spännande :)
Godnatt

Don't stop me now

Ännu en solig dag och ännu en dag på stranden. Denna gång på bettnés. Det var förvånansvärt lite folk där, men väldigt många volleybollspelare. Det gillar vi! Speciellt en som jag nog inte skulle tacka nej till.
Det är konstigt hur tiden kan gå så fort när man bara ligger där och gör näst intill ingenting. Skönt är det i alla fall, men helst skulle jag vilja vara i grekland där man känner solen steka på huden. Här är den lite mesig, men jag har ändå lyckats få bikiniränder på axlarna. Typiskgt.

Mamma roade sig med att fota mig när jag satt och spanade på volleybollkillarna.


Och jag smygfotade snyggingen


träning igen.

Jag och Hugo ska nu ta tag i det som i sommar varit på tal om hela tiden, att börja träna. Vi har lagt upp ett träningsprogram med situps, armhävningar, benböj och även lite löpning. Vi kommer följa dessa program

http://www.twohundredsitups.com/index.html
http://hundredpushups.com/
http://www.twohundredsquats.com/index.html

Plus att vi inom 6 veckor även ska orka springa 5 kilometer. Det här är min största fasa, eftersom jag är sämst på att springa.
Den 15 augusti startar vi och håller på 6 veckor frammåt, sen ska vi vara fit! Då väntar ett pris, som vi inte bestämt än.
Jag kommer självklart låta´er följa min träning precis som förra gången jag gav mig på något sånt här. Denna gånger är det dock ganska mycket större. Vad tror ni, floppar jag?

calling you

Nydala ikväll. Måste vara Umeås vakraste plats faktiskt. Solnedgången där är helt otrolig. Jag ångrar dock att jag inte tog med mig kameran ut i kanoten, samtidigt som jag skulle dödat mig själv om den druttade i så.
Trevlig kväll var det i alla fall, och jag gillar kfumarna. Dock har jag även idag käkat för många bullar. Fy på mig.



När jag först kom till Nydala kunde jag inte hitta de andra och borta var även alla kanoter så jag förstod att de tagit en tur så jag satte mig för att vänta. 45 minuter senare kom det, och jag var bara tvungen att dra fram kameran på en gång då det såg riktigt mysigt ut i solen.



Äntligen.

Idag har det varit blå himmel hela dagen, över hela umeå. Jag minns inte ens när det hände senast. För att ta vara på solen till max så åkte jag och mamma ut till stranden och satt där hela dagen. Mycket skönt och som jag har saknat värmen! Äntligen kunde jag vara barbent igen utan att fysa. I love it!
Ikväll ska jag på Nydala med Kfum gänget och grilla. Det blir nog mysigt.



Idag blev det en spiderman av mina ballonger.


ganska kul


bullbak

Kvällens plan var egentligen att ännu en natt stanna över i Davids stuga men jag fick dissen så istället bestämde jag mig för att baka bullar. Det har blivit mycket bakning de senaste dagarna, men eftersom allt tar slut så snabbt så måste man ju fylla på. Dessuom är det sjukt kul att baka.
Ikväll blev det som sagt bullar. Det tar sjukligt lång tid att baka bullar faktiskit, men det blev 104 styckna. Några med blåbärsfyllning också, resten vanliga med socker och kanel.
Så om någon vill komma på bullkalas så är det bara att säga till!


ballongdjuren

Nu har jag köpt en ny påse med ballonger. Denna gången försöker jag mig på lite svårare ballongdjur än den traditionella hunden. Sehär vad jag bla. åstakommit:


Dålig kondis? ja

Jag är helt slut. Har cyklat från Mariehem till västerslätt på rekordtid (inte för att det är någon sträcka jag cykla ofta). Jag skulle kunna somna på två sekunder om jag bara tillät mig själv. Men nej, jag har 100 saker att kolla upp innan jag får sova. Men jag ska ställa klockan på 10 imorgon så jag kan vakna tidigare och får mer tid på stan.
gokväll.


goddag

Idag har jag plockat 4,4 kilo blåbär. Det var ruskigt myggit och lite blött, men annars var det rätt okej. Ska försöka plocka ihop en hel del i sommar för att sedan sälja och bli rik. Fast rik kan man inte bli på bärplockning. Om man inte kommer från Thailand.
Ikväll blir det fest. Än vet jag inte vart men jag hoppas på att Anton snart ringer och meddelar. Jag känner mig rätt så trött så får se hur länge jag orkar ikväll, men det blir säkert trevligt!
Imorgon ska jag ta en runda på stan eftersom jag fått lön!! Jag vill försöka hitta en söt klänning också ska jag även skaffa mig fler ballonger för göra ballongfigurer med. På kvällen blir det troligtvis Davids stuga igen.
Nu ska jag sminka mig.

Glada flickor på trästock

Gårkvällens bilder




Smile

Denna kväll blev trevlig tillsammans med Anton, Malin, Emil och Gabriel. Satt på nydala och grillade, snackade och åt kakor. Drog mot stan och sa bye bye till Emil och Malin och cyklade sedan hem till mig. Här satt vi i 4 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt var det men nu ska jag sova. Mamma ska nämligen väcka mig tidigt imorgon för då ska vi ut och plocka bär!
Godnatt.


Familjen barbie


Jag och mamma rensade loftet. Nostalgi.


Mumsiga muffins



Har bakat blåbärsmuffins idag av de blåbär jag plockade i Davids stuga igår.
Receptet är som vanliga vaniljmuffins, men man ploppar i ungefär 2 dl blåbär. Jag gjorde dom väldigt smala så man kan lägga två stycken på varandra, då kunde jag lägga lite hemmagjort blåbärssylt emellan dom. Om man ska göra mönster med glasyren som jag gjort på några måste den vara extremt tjock. Jag använde en spritser, men tänk på att glasyren torkar fort, det glömde jag! Till sist några färska blåbär ovanpå.
Gott!


chinos

Alla killar borde börja använda chinos. Nej, inte alla kanske, vissa passar de nog inte på, men det flesta. För chinos på killar måste vara det absolut snyggaste och sexigaste. Rumpan blir sjukt snygg, det kan se både ledigt och uppklätt ut och dom är sköna. Kom igen killar, slå till på ett par chinos!



Sen uppdatering

Eftersom blogg.se inte vill släppa in mig igår så kommer bilder från fredagkvällen och gårdagen här och nu.
Fredagen spenderade jag som sagt i Davids stuga. Den var sjukt mysig och jag älskar öppna spisar. Den största delen av kvällen gick åt att titta på serien entourage tills jag däckade innan 1 i soffan, då blev det läggdags. Sov bort hela dagen almost så det blev ingen metning jag som jag hade hoppats på utan istället lite blåbärsplock och mera Entourage. Måste skryta med att mina Chocolate chip cookies var sjukt goda!






David skjutsade mig sedan till stan för att möta upp Mia från älvsbyeliten och även Fariba. Oskar var också med och han och Mia var riktigt söta tillsammans. Vi satte oss på caféStation och käkade glass. Inte dåligt.


Gårkvällen började på en förfest hemma hos någon på ersboda men eftersom jag och anton hade bestämt oss för att inte dricka så blev det lite smått lamt när jag heller inte kände några andra där. När de drog ut på krogen körde vi hem till Anton och kokade té. Tittade i hans gamla skolböcker och på teckningar som barnen i Oslo hade ritat till honom. Pratade en stund men sedan kom John Blund på besök så vi båda somnade och när jag vaknade igen var det dags att dra hemmåt.
Ikväll låter det som att det blir party, men jag får se hur det blir för min del.


Raindrops keep fallin' on my head

Drar till Davids stuga nu. Blir mysigt i regnet. Skriver imorgon. Haj!


Sing for me

Måste bara flagga lite för Andreas Johnson som vi såg på stan igår. Hans nya jazziga skiva är faktiskt riktigt bra! Rediscovered heter den. Min favorit låt är "It don't mean a thing" och såklart "Can't take my eyes off you". Sen är hans egna låt Glorious riktigt svängig när det blir tillsammans med storband. Lyssna på killen och ge honom en chans. Han är inte popsnubben längre.
 


Skokontroll

Jag kom hem för en stund sen och mamma ringde mig just från hemtelefonen.
- Är du på väg hem?
- Jag ligger ju i min säng, jag kom hem för en halvtimme sen!
- Jaha oj förlåt. Vart har du skorna?

Det är nämligen så min mamma kollar upp så att alla kommit hem i huset, genom en skokontroll. Tydligen måste jag råkat gömma mina skor lite för hon kunde inte se dom, och därmed trodde hon att jag inte hade kommit hem än.
Kvällen har varit trevlig i alla fall. Började på stan där Andreas Johnson spelade. Han var riktigt bra och jazzen svängde ordentligt. Senare drog jag till Håkan och umgicks med honom Anton och Viktor. Det blev tre avsnitt av Vänner och även några minuters sömn. Vi var döda hela högen. Efter detta körde jag hem från Mariehem på 15 minuter. Inte alls dåligt.

Igår när jag vistades på nydalad blev jag tydligen uppkäkad av myggor. Mina ben är helt sönderknaprade och det kliar som aldrig förr. Jävla mygg jävlar

lite sundare

Det blir en rätt så lugn kväll på nydala ändå. Solen kom ju fram trots allt :)
Så nu väntar jag på att Vickan ska komma och hämta upp sig med sin pruttbil. Medans sitter jag och stickar. Den här gånger ska det bli en barnklänning, till vem har jag inte bestämt än men så här ska den se ut:


Bye

osunt

Jag skulle ju ta det lugnt efter festivalen, och nu verkar det som att det blir fest ikväll igen. Men det är ju så svårt att tacka nej till trevligt sällskap.
Well well. Jag hoppas på en trevlig kväll.
Snart ska jag få pannkaka i alla fall. Det måste vara den absolut godaste maträtten. Tröttnar aldrig!
Gjorde rätt god mat jag också idag faktiskt. Kokade tortelinis och blandade ihop det med tomatpesto och soltorkade tomater (fariba och anton skulle hatat det). Riktigt gott blev det i alla fall. Bara fetaosten som fattades.

Nu ska håret torkas, volummastras, sen ska det sminkas, väljas kläder och allt det där som är såå påfestande. Speciellt det sistnämna, jag har ju inga!!

Den har kommit

Inatt drömde jag att mamma och pappa var oroliga för att jag fått svininfluensan och kollade om jag hade feber och sånt. Imorse fick jag ett sms från Vickan där det stod att svininfluensan har kommit till Umeå (old news, men ändå). Jag vaknar till och känner att jo, jag har svininfluensan. Hostar, nyser, snorar, fryser. Ungefär. Akta er för mig.

Lyckad tisdag!

Trevlig har dagen varit idag. Började med en skoletarsväng på morgonen vilket resulterade i ett par dojor som jag ska ha på bröllopet då fötterna inte längre pallar klackarna. Åkte sedan till Julia och stannade där resten av dagen. En hel del flumm blir det alltid när vi ses vilket påminner mig om gamla goda tider.

Efter en riktigt god mat och en extremt lyckad kladdkaka begav jag mig till stan där jag träffade Fariba. Vi gick först till CaféStation som visade sig vara stängt, sedan till Waynes där vi satt i en halvtimme innan vi blev utkörda även därifrån. Köpte då varsin godispåse och satte oss på bryggan och pratade om den lyckade trästocksfestivalen. Bestämde då även att vi absolut måste ta oss en tripp till älvsbyfolket inom en snar framtid och hälsa på. Så så får det bli.

Senare kom även Anton som hade skatat enda från Mariehem, det tycker jag var bra gjort. Hade en mycket trevlig kväll med dessa två människor enda fram till kring 2 då morsan, som vaknat och blivit orolig, kom och hämtade mig. Och nu ligger jag här och funderar på att sova, så de blir nog av snart. Så godnatt!

Lägger in en gammal bild på min gamla klass bara för att vi snackade så mycket idag om den gamla klassen. Jag sitter längst ner till vänster och tittar bort.

Gammal improviserad grej

"Tröttsamma möten, oflytande flöten. Båtar som hamnar på botten, spott som spottas i koppen. Datorer som inte funkar, barn som bara drunknar. Lampor som lyser, Julia som fryser. Jämt och ständigt, jämt och ständigt. Nora klappar händerna, händerna. Julia tappar tänderna, men ..... det kommer nya"'

KUL!

insperation tack

Inatt låg jag vaken och tänkte på hur mycket jag saknar att skriva. Då menar jag inte i bloggen eller msn, utan jag menar mer att uttrycka mig på det sättet jag gjorde förut i noveller, dikter och låttexter. Jag försöker ibland, trycker upp Word, sätter händerna på tangenter och sen........nej.Eller tar fram gitarren spelar en trudelutt och ska precis börja sjunga några ord men .....nej. Det kommer ingenting, jag kan inte längre. Mest troligt har jag blivit för hård mot mig själv samtidigt som jag vet att de jag vill skriva om, vill ingen ändå läsa om. Fantasin som jag hade för något år sen har nog försvunnit endel kan jag tänka mig, men det känns ju otroligt tråkigt. Men en dag ska jag skriva något som betyder. Det måste jag göra.


älskade barn

Kussebarnen var helt underbara, båda två. Lille Sigge var nog den mysigate bejbisen ever. Han grät nästan aldrig och lät mig vyssa honom ett bra tag innan han gnällde efter mat. Får inte nog av bäbisrumpor, bäbisfingrar, bäbistår och bäbishår.
Vilgot hade blivit av med sin blyghet och visade upp sitt bästa humör. Skojade och skrattade gjorde han, "tummen upp".
Mycket mysig kväll iafl!




längtan

Senare idag ska jag åka till Vindeln där min morbror bor och träffa lite släktningar. Största anledningen till att vi åker dit är kanske den nyfödde pojken Sigge. Mitt kusinbarn. Kusinbarn kan låta långsökt och något som kanske inte spelar så stor roll, men för mig som har en stor kärlek till små barn och som aldrig haft varken mindre syskon eller kusiner så är ett nytt kusinbarn något stort.
Att hålla ett barn i armarna är verkligen något speciellt. De är så spaka i kroppen och luktar så gott. Det ligger där, helt ovetande om omvärlden och vad som väntar dom.
Ibland längtar jag så sjukt mycket tills jag får en egen (dock inte igår när jag satt på bussen hem från trästock och två små barn satt bakom mig och skrek). Jag vet flera i min ålder som redan fått barn och jag är rent ut sagt avundsjuk. Samtidigt vill jag inte riskera att inte kunna försörja barnet eller låta den leva utan en, eller med flera pappor i sitt liv.
Fast jag skulle nog bli världens bästa mamma. Det är jag nästan säker på.

Här är jag med Sigges storebror Vilgot för något år sedan då han var 1 år. Nu är han storebrorsa.


Norran

Här sitter vi ju i campet och har det gött. Dock tog de inte med varken när de intervjuade mig eller Erik om ballonghatarna jag gjorde. Erik hade nämligen den absolut tuffaste (förutom den som gjorde dagen efter) ballonghatten på jordklotet tror jag. Gjord av självaste ballongbruden. Dom filmade även mig när jag skulle göra en såkallad ballonghund men jag är nästan glad att de inte tog med detta då det ställde väldigt knepiga frågor som jag inte alls visste hur jag skulle svara på, som "vad ska man tänka på när man gör ett sånt här ballongdjur". Jag fick brainfreeze.


goodnight

Nu ska jag sova. Och jag kommer sova gott i min säng efter tre nätter på en skruttig madrass som tappat all luft. Så godnatt, jag kommer sova sååå gott.

Trästock 09

Mina förväntningar på denna helg var ändå rätt höga när jag satte mig på bussen mot skellefteå i Torsdags, och tänk att den ändå toppade allt jag kunnat förvänta mig. Vilken stämning det har varit. Norrlänningar är fan bäst på det här med fest, det må jag säga.
Speciellt bra i helgen har våra grannar från Älvsbyn varit. Ett gäng riktigt sköna människor! Sen har jag stött på en hel del trevliga människor både sånna jag känt till innan och helt okända. Enormt trevligt har det varit. Och mysiga nätter har det varit.
Dock blir det lugnt på festfronten nu. Men måste säga att den här sommaren har varit den absolut bästa i mitt liv. Och den kanske är på väg att bli ännu bättre, och det är helt sjukt.


Nappflaskan var nog den bästa icebreakern ever. Den ska med på trästock 2010 (trästock 10?).

godmorgon:


/ballongbruden

home

Hemma nu. Ganska så slitet, men helvitte så kul.
Godnatt

Baraapppaaapapaa baraapapapa

Nu bär det av till Skellefteå och TRÄSTOCK!
cya

stöcksjö

Idag var vädret fint här i stan så vi åkte ut till Norrmjöle för att ligga på beachen, men när vi började närma oss havet så tätnade molnen och tillslut var solen utom synhåll. Attans tänkte vi och ändrade kurs mot Stöcksjö. Där var det åtminstone blå himmel trots att det blåste endel. Det blev en stund i solen ändå och massa gott fika innan vi ganska tidigt drog oss hemmåt då regnmolnen även började dra över Stöcksjö.
Ikväll blev det äventyrsgolf på nydalacamping och jag kom på delad tredje plats tillsammans med Alexander och pappsen. Inte allt för skamligt ändå.
Imorgon bär det av till trästock jöööö. taggataggatagga.

Godnatt!



färdigt!

Jag tänkte visa västen som jag stickade färdigt igår. Den är till en liten pojke som inte ens är en månad gammal än, så det är en väldigt liten väst. Skjortan som är under köpte jag på HM, storlek 62, kan det bli sötare?



Han e för go


ändrade planer

Tydligen ljög den lilla springan mellan rullgardinen och fönstret. Det är ju nästan blåhimmel, så jo stranden blir det! Kärleksviken på nydala it is.


Jag luktar grillad korv

Gårdagens middag blev rätt så lyckad med pajer, gäggsallad, kött, vitlöksbröd och lite annat. Efterrätten blev dock lite... annorlunda. Meningen var att det skulle likna en liten marrängtårta med grädda och bär på toppen. Vi tyckte att marrängen såg lite väl brun ut och även att den var svårskuren. Tog en tugga av den och kände att nej, det där var inte marräng.

- Du måste glömt he i någonting mamma, säger jag.
- Men det går ju inte glömma någonting, det är ju bara ägg och socker i!, svarar mamma lite smått irriterat.
- Nått fel är det i alla fall.
- Det enda jag skulle kunna glömt är sockret...

Och för att inte göra mamma ledsen och bortgjord då vi hade gäster också ju så började hela laget smaksa gott på tårtan och ge i från sig ett "jag tycker den är god i alla fall" och "den är ju nyttig i alla fall, utan socker!".
Jag åt bara grädden och bären istället.

Senare på kvällen bestämde jag tillsammans med grabbarna H att dra iväg och grilla. Hugo valde grillplats och det blev längst bort på Ön, vilket är stället som är längst bort från mig i hela Umeå. Han virrade totalt bort mig efterbara några svängar hit och dit och sedan var vi inne i en riktigt läskig skog. Vi satte igång och grilla och hade det riktigt mysigt, tycker jag. Inte förrän klockan var 1 bästämde vi oss för att släcka elden och börja traska hemmåt. Då hade det blivit mörkt ute och med tanke på att jag är ganska mörkrädd, speciellt i skogar mitt i natten, så ville jag helst bara komma därifrån så fort som möjligt. Men det erkände jag aldrig för varken mig själv eller de andra.
Jag fick mig i alla fall dagens motion då sträckan fram och tillbaka säkerligen var kring 2 mil.

Denna dagen är ännu oplanerad och eftersom jag kan se genom en springa mellan rullgardinen och fönstret att vädret inte säger stranddags så blir det nog en stadstur för mig idag. Jag ska köpa knappar till den lilla väst jag stickat åt kusinbarnet och sedan ska jag visa er den här.
Ikväll blir det inhandling av mat till trästock. Jag blir bara mer och mer taggad.


jag saknar vämen och den blåa himlen som man alltid kunde räkna med på Rhodos.

Do all you can do, to help me get to you

Denna vecka är hektisk här hemma med många matgäster och besök. Det är trevligt ändå, trots att det mest bara är mamma och pappas kompisar. Idag känner jag mig lite lam, bortkommen och skabbig. Ska hoppa in i duschen så fort jag skrivit färidgt detta. Till middagen idag får vi Sofies, min brors flickvän, föräldrar på besök. Det luktar som att det blir trerätters med hjortrontjosan till efterrätt. Inte dåligt ju.
Jag är taggad inför torsdagen då det bär av på nya äventyr till Skellefteå och Trästock. Veronica Maggio, John ME, Miss Li är de band jag bland annat planerar att se. Annars kommer jag nog mest finnas på campingen, så som det ska vara.
Känner på mig att det kommer hända spännande och bra saker där. Eller det är i alla fall vad jag hoppas på.

Nu är det dags att hoppa in i duschen. Jag hittar gärna på någonting ikväll, så om någon är sugen så hör av er! =)
Haj

Det blev en dag på stranden

Jag, Hugo och Hampus tog oss med hjälp av mamma (fast det var jag som körde) till Stöcksjö idag. Vi sket i att det var lite moln här och där. Det blev en trevlig stund.

Dom flesta bilderna har Hampus tagit.


Långa nätter

Jag har väldigt ont och är väldigt stel i ryggen nu efter en kvälls dreadande av Linus hår som ändå blev färdigt efter bara 5 timmar. 23 dreads blev resultatet och jag blev 600 kr rikare. Inte dåligt.
Huset är tomt. Alla andra är ute och partar på ett eller annat sett. Jag kan tycka om att vara ensam hemma men för tillfället känner jag verkligen för att träffa folk. Fast när jag tänker efter så är jag riktigt trött. Kanske borde slå mig ner i soffan och slumra en stund. Men så väntar jag ju på ett samtal, så det vore irriterande om jag somnade och sedan blev väckt lika kvickt.
Men jag drar mig mot soffan ändå. Hör av dig.

Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann
Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker är du också själv?
Var är du ikväll..?


hope


En liten gnutta hopp. Nu går jag ut och tar vara på ljuset.

Beat it

Kvällens fest på Berghem var sådär. Kändes som en enda lång förfest egentligen. För stort och för högt i tak för att folket skulle våga dansa, och det fanns tillgång till för många soffor och stolar. Men den hade sina fina stunder ändå.
Godnatt nu. Dreadsdag imorgon.

This is it


När jag ser det här tänker jag att det kanske var bra ändå, att han inte gjorde den där sista turnen. Finns en chans att den hade dödat den Michael avgudar så. Ser han inte väldigt trött ut? Inte alls oförståerligt med tanke på åldern och alla sjukdomar. Och benen är ju så smala! Nej, det här hade nog floppat, även om det är Michael Jackson.

Ikväll blir det party och jag är sjukt taggad. Jag kommer vistas på dansgolvet hela kvällen, helt klart!

jag kompencerar för alla uteblivna inlägg

"Hei, jag heter Lennart. Jag har fyre barn och jobbar i en knappfabrik. En dag kom chefen in till mig och sa, Lennart har du det travelt ? och jag sa nej. Kan du sy denna knappen in med vänsterhand och jag sa ja"

Jag kan inte få ut den ur skallen.

Jag borde sova men är inte trött. Jag tänker en massa och försöker reda ut. Jag undrar vart pirret i magen kommer ifrån.
Men jag har ändå haft en rätt okej vecka med ett mycket bra slut och jag hoppas på en toppenhelg!
godnatt


ungefär såhär sliten känner jag mig idag. peace and love

magiskt, men tragiskt

Jag har för många bollar i luftan. Vet att jag måste släppa taget om vissa för att kunna jonglera vidare med de andra. Samtidigt är det svårt att veta vilka bollar som är värda att behålla i handen. Vilka som inte kommer falla tillslut ändå.
Klurigt värre.

oh boy

Godagens!
Denna natt har jag spenderat på Kfums aktivitetsgård på nydala tillsammans med de andra ledarna. Otroligt trevlig kväll/natt med massa lekar, grillning, paddling, fnitter, dåliga skämt och lite sömn. Det kan inte finnas någonting mysigare än att sova i en hög av människor på en tjockmadrass. Dock blev det inte mycket sömn. Runt 8 tiden däckade vi och sov i någon timma, men det var så värt det!
Jag är riktigt glad för att jag börjat umgås med denna grupp människor. Det är simpelt och trivsamt. Jag har bara träffat dom några få gånger och känner ändå att jag kommer börja sakna dom innan nästa ledarhäng. Jag ser verkligen framemot att åka på trästock med dessa människor! Dock får kfum-tröjorna stanna hem då...

Nu ska jag vila huvudet en stund till. Kanske dra på stan med pappa en sväng.
Imorgon kanske det blir födelsedagsfest. Lördag-Söndag ska jag dreadda Linus, det blir spännande.
Tjohej!

I en kista av guld

Ikväll har Sandra och Hanna varit här. Vi har mest sett på Michael Jacksons minnesstund. Very sad, men samtidigt var det väldigt mycket glädje. Jag gillar när man hyllar en persons liv istället för att sörja döden. Dock kunde ingen av artisterna som framförde Michaels låtar komma i närheten utav hur bra han gör dom, och det visar ju bara ännu mer på hur otroligt överlägsen han var.
Jag var lite rörd och berörd under hela minnesstunden, men när detta hände brast både jag och Hanna i gråt.


Så otroligt sorgligt. Han var nog en älskad far, bror, son och vän till många. Jag önskar att han skulle ha blivit mer uppskattad när han levde, och att folk inte skulle tro på allt som står i tidningarna varje dag. Han förtjänade att få ett enklare liv.
Nu hoppas jag att han får ro i alla fall. Så, rest in peace, king of pop.


Det lider mot bröllop

I sommar, närmare bestämt den 8 augusti ska jag på ett bröllop som kommer äga rum i England. Det är nämligen min kusin William som ska taga Becky till sin äkta maka och älska henne i nöd och lust tills döden skiljer dom åt. Jah.
Jag ser verkligen fram emot det här, främst över att få träffa alla mina kusin som jag inte träffat på några år, kusinbarnen som jag aldrig fått träffa alls och min kära faster och farfar! Desstom är bröllopet inte av det traditionella stuket. Ingen kyrka och ingen lång och utdragen sermoni, utan fokus ligger på festen! Alla vet att jag gillar att parta, så ni kan ju tänka er att jag är förväntansfull.
Igår bestämde jag i alla fall vad min egna klädsel kommer bestå av på bröllopet, nämligen den klänningen jag bar även på nyårsafton. Dessutom ska jag ha mina nya klackeskor och när/om vi ska gå utomhus passar den nya skinnjackan bra till!


(bh-bandet ska såklart inte synnas)

Jag hra även tänkt skaffa lite clips-löshår, om jag hittar något i min färg som inte är allt för dyrt. Det vore coot. Sen tänkte jag ha någon slags ros i håret också.
Jag är taggad!

ösregn

Jag hatar regnet. Det gjorde mig genomblöt när jag nu körde hem från Sandra ikväll. Taskigt.
Kvällen har i alla fall varit otroligt trevlig, som alltid med flickorna!
Extra trevligt var det ikväll för någonting väldigt speciellt hände. Jag fick nämligen för första gången, efter 5 års msn- och telefonpratande, träffa David Eliasson!! Det var jättekul och han var sjukt trevlig. Dock åker han ifrån umeå idag, men kommer tillbaka om någon vecka. Då ska vi se till att umgås mera!

Nu ska jag försöka sova en stund. Lär vä vakna innan 9 som vanligt, så bäst att jag får några timmars sömn åtminstone.
Godnatt (snarare godmorgon)


shopping

Regnet smatrar på fönsteret, jag sitter med stickningen i handen som snart börjar utarta sig som en gullig babyväst, bror spelar och sjunger Collide som nästan gör mig lite smått tårögd och snart kommer jag försvinna in i en paltkoma. Kan det bli mycket mysigare? Trots att jag saknar solen, festival, människor och allt det där, så trivs jag ändå här i mitt rum, med stickningen i handen, med bror som spelar i rummet bredvid och med regnet. Men bara när det smatrar på fönsteret, inte när man står mitt i det.

Idag har jag varit på stan med mor och shoppat. Det blev en hel del grejer. En skinjacka (dock fejkad), ett par skor, en parfym och en halsduk. I Sundsvall skaffade jag mig även ett par solbrillor, och den blåa tröjan på bilderna fick jag av mamma för några dagar sedan.

skinnjackan - Only 499:-
Solbrillorna - Gina 59 :-
Skorna - Åhlens 299:-
Parfymen - Åhlens 379:-



Remember Me As a Time of Day

Jag har precis sett färdigt avsnitt 24, säsong 6 av One tree hill. Det allra sista. Känns rätt tomt och konstigt nu när det inte finns fler avsnitt kvar att ladda hem, men slutet var ju gott - så allting gott. Ikväll somnar jag med tårar i ögonvrårna and that just because of Lucas, Payton, Haley, Nathan, James, Brooke och alla dom andra. De tar mig till en annan värld.

Godnatt.


Sen bildleverans

Här kommer bilderna från ledarhänget som ägde rum i Fredags. Ledsen att det tagit sådan tid, men det var så sjukt mkt bilder som behövde redigeras. Dock har jag inte orkat redigera alla så noga. Inte heller jag som fotat alla bilder.











en hög stjärna

Imorse klev jag upp i vanlig ordning klockan 6 men denna dagen var det inte för jobbets skull untan för att min buss till sundsvall avgick 8.05.
Sov mest hela vägen och när jag kom fram var det bara några minuter innan även Ida-Karin och gänget dök upp. På tågstationen såg vi även Marit Bergman gå omkring med rullar i håret. Tokigt.
Ställde oss längst framme vid scnenen direkt när vi kom dit och jag fick flashbacks från tiden då jag verkligen kämpade för att hamna där längst fram på konserterna. Nu var det almost tomt så det var bara att ställa sig där. Praktiskt.
Någon timme och kvart senare stod han på scenen och konserten var bra. Lite dåligt med tryck då orkestern enbart bestod av en trummis och en keybordist, resten var playback. Detta gjorde att man inte fick den riktiga konsertfeelingen som bara en riktigt ordentlig bas kan ge.
Vi märkte längre in i konserten att mannen verkade mer och mer skum. Himlade upp i himlen och vinglade lite smått, glömde låttexter och hånglade nästan med en filmkamera. Kanske inte likt mr D?
När konserten var över hittade vi honom senare vid ett stängsel där han signerade, dock kände jag inte för att få någontng signerat så jag roade mig med att ta bilder.
Han är faktiskt lite het trots att han är så liten och kläderna är sjukt snygga!
Det var kul att träffa Ida-Karin igen och vi lär ses igen i Augusiti. Tummen upp för det!



jag tror i alla fall inte jag faller dit igen. Hans kapasitet att charma mig försvann med honom till tyskland för två år sedan.

Kriminellas Förening Under Marken

Ännu en riktigt värd vecka har passerat av denna sommar, och ännu fler fantastiska människor har jag fått möta. Idag har jag även känt att jag kommit med i kfumtruppen lite bättre, vilket är väldigt kul. Efter jobbet slutat och alla barnen åkt hem bjöds det på fika och gosaker. Därefter blev det massagetåg som utvecklades till en massagering, där vi även senare fick uppgiften att ge den framför oss en komplimang. Mycket bra sak tycker jag, gillar den grejen!
Efter detta begav sig alla mot Emmas innergård för grillning och chillning. Det blev en hel del korv och massvis av nya och otroligt roliga lekar.
Extremt trevlig kväll, med extremt trevliga människor. Jag hoppas att få se dom snart igen inom en snar framtid!


Imorgonbitti åker jag som sagt till sundsvall för att se mr D uppträda. Det kommer bli kung!
ajöss

Orange

Sista dagen på jobbet idag då och jag är orange. Vad nu det betyder orkar jag inte förklara just nu.
Efter jobbet blir det fika, ledarhäng och sedan stressa hem för att fixa i ordning inför Arons fest. Jag är taggad, men känner på mig att jag kommer vara otroligt trött. Med tanke på att jag ska med en buss klockan 8 imorgonbitti känns det som att kvällen inte blir allt för sen. Förhoppningsvis.
Nu kallar världens bästa jobb!



oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..
 ..be with you like I was before this distance between us makes me want you more.

Jag vill ha allting

Ännu en dag på jobbet, men idag är jag långt ifrån lika sliten som de andra dagarna. Kanske för att barnen har skött sig ganska mycket själva och jag har suttit en hel del i skuggan, skönt.
Idag har det ansiktsmålats och sedan var det föreställning för föräldrarna, spännande! Det gick otroligt bra och dom är så söta :)

På Lördag bär det av mot Sundsvall, för nu har jag köpt biljettre. Där ska jag träffa Ida-Karin, som kommer till Sundsvall för att se Darin. Därför ska även jag se Darin! Detta kommer nog bli en upplevelse, då mina gamla enorma känslor för honom inte längre finns där direkt. hah. Men vem vet, dom kanske kommer tillbaka när jag står där och han juckar sexigt framför mig. Vem vet, bilderna kanske åker tillbaka upp på väggen i Julias källare. Vem vet.
Här kan ni i alla fall läsa om Ida-Karin, som är ett galet Darinfan :) http://hallandsposten.se/folkfamilj/1.512183

Våffeltime!

mj

Ikväll har jag och Linnea bakat snickerskaka. Jäklarns vad fett det är. Jag kommer mest troligt rulla imorgon, för det är så fruktansvärt gott så det går inte sluta äta.

Värmen har varit brutal idag och jag valde helt fel byxor imorse då det såg ut att bli en något kyligare dag än de innan. Men barnen har varit fina och duktiga och uppvisningen för föräldrarna kommer nog gå kanon imorgon. Jag känner mig lite stolt.

Ser just nu en dokumentär på svt om Michael Jacksons liv. Shit, den människan var så jäkla stor, men så jäkla ensam. Hans personlighet verkar vara så sjukt fin, liksom kärlek rakt igenom. Det är så synd att alla rykten gav honom bilden utav ett snuskhummer, för jag tror verkligen aldrig att han gjorde någon illa.

Det är grymt varmt i mitt rum och jag förstår inte hur jag ska kunna somna ikväll. Fast jag har är riktigt trött och har huvudvärk, så jag hoppas jag finner sömnen i alla fall.
Godnatt snart.

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away

RSS 2.0