Open your eyes

Denna Fredag har gått så otroligt mycket snabbare och smärtfriare än de tidigare fredagarna. Kanske berodde de på att jag fick åka hem en snabbis efter halva dagen och pussa på min älskling. Eller också var det för att alla lektioner idag varit hyffsat roliga. Mest troligt en kombination av dom båda.
Efter skolan begav jag mig till stan där jag träffade mamma och hon fick som vanligt ränna runt efter mig som smakråd när jag skulle prova ut en ny klänning. Det blev en ganska vanlig svart klänning, som har ett väldigt stort problem - bh'n syns på baksidan. Alltså måste jag antingen vara utan bh eller använda en av mina sånna utan axelband som man kan dra ner längre ner på ryggen, men då finns risken att själva kuporna också glider ner och skapar dubbla bröst. För det kommer ju se sexigt ut. Anyway, får se hur jag löser problemet imorgon. Har i alla fall bestämt mig för att ägna min eftermiddag bara åt mig själv. Ska bada badkar, packa in håret, rulla håret, bodyscrubba mig m.m! Det blir råmys. Hoppas mamma köpt hem mer vindruvor också. Vindruvor har blivit min nya drog. De godaste är dom som är lite avlånga, ganska hårda och utan kärnor i. Och tänk att nått som är så nyttigt kan va så gått, det är ju fantastiskt!

Förövrigt är det ju fest imorgon. Första gången jag anordnar en riktig fest. Det ska bli spännande. Har egentligen inte en aning om hur många som kommer. Antingen blir det väl gaaalet mycket folk, eller knappt några alls. Fast jag hoppas på något mellanting. Jag har då mina två cider som jag ska klara mig på under kvällen, så jag är nöjd. Jag planerar att ha jävligt kul imorgon. Det har jag nästan lovat mig själv. Ingen ångest, ingen tvekan och ingen tvivel. Det ska jag hålla mig till imorgon.

Nu är det dags att sova eftersom jag planerat att gå upp tidigt imorgonbitti för att - hör och häpnad - plugga mattematik (jepp, även jag har läxor och prov).
Annars vill jag bara säga att min pojkvän är bäst i världen och ganska konstig för han tycker att jag är snygg naken.
Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0